Hvordan kobler du til n?liggende enheter ved hjelp av Samsung Connect?

: Koble til nærliggende enheter som for eksempel Bluetooth-headset eller skrivere, raskt og enkelt. Tilkoblingsmetodene kan variere avhengig av type tilkoblede enheter eller type delt innhold.

Åpne Samsung-mappen og start Samsung Connect-appen

Hvis du ikke allerede har logget på din Samsung-konto, bør du gjøre det for å få størst mulig utbytte av Samsung Connect. Denne tjenesten har tilgang til din posisjon, kontakter, minne, kontoer, telefon, lyd og kamera. Eventuelt kan du hoppe over dette steget

Trykk på (PLUSS). Wi-Fi- og Bluetooth-funksjonene aktiveres, og enheten vil automatisk søke etter nærliggende enheter.

Velg en enhet fra listen og koble den til ved å følge anvisningene på skjermen. Straks du er tilkoblet kan du bruke enheten eller dele innholdet.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager