Hvordan kobler du til n?liggende enheter ved hjelp av Samsung Connect?

: Koble til nærliggende enheter som for eksempel Bluetooth-headset eller skrivere, raskt og enkelt. Tilkoblingsmetodene kan variere avhengig av type tilkoblede enheter eller type delt innhold.

Åpne Samsung-mappen og start Samsung Connect-appen

Hvis du ikke allerede har logget på din Samsung-konto, bør du gjøre det for å få størst mulig utbytte av Samsung Connect. Denne tjenesten har tilgang til din posisjon, kontakter, minne, kontoer, telefon, lyd og kamera. Eventuelt kan du hoppe over dette steget

Trykk på (PLUSS). Wi-Fi- og Bluetooth-funksjonene aktiveres, og enheten vil automatisk søke etter nærliggende enheter.

Velg en enhet fra listen og koble den til ved å følge anvisningene på skjermen. Straks du er tilkoblet kan du bruke enheten eller dele innholdet.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.