Hvordan kobler jeg Galaxy Note9 sammen med en Bluetooth-enhet?

Bluetooth er en trådløs forbindelse som brukes til datautveksling over kortere avstander. Bluetooth-aktiverte smarttelefoner kan kommunisere med andre Bluetooth-enheter.

Når du skifter mobiltelefon, må du koble til (pare) Bluetooth-enheten på nytt. Det fungerer ikke å koble til ved bare å slå på Bluetooth-enheten.

Når du kobler Note9 sammen med en Bluetooth-enhet for første gang, må du først pare enhetene ved å følge disse stegene:

1 Aktiver Bluetooth på enheten som du ønsker å koble Note9 sammen med. Kontroller at alternativet Telefonsynlighet er aktivert.

Kontroller at telefonens synlighet er aktivert
2 På Note9 åpner du varslingspanelet øverst på hjemskjermen.
Sveip ned fra toppen av hjemskjermen for å vise varslingspanelet
3 Trykk på “Bluetooth”-symbolet for å aktivere funksjonen.
Trykk på Bluetooth-symbolet for å aktivere funksjonen

Merk: Du kan åpne Bluetooth-innstillingene ved å holde “Bluetooth”-symbolet nede.

4

Note9 vil automatisk søke etter enheter som også har Bluetooth aktivert. Trykk på mottakerenheten, i dette eksempelet [Telefon] Galaxy Note9.

Trykk på mottakerenheten
5

Note9 starter tilkoblingsprosessen. Bekreft tilkoblingsforespørselen på begge enheter ved å trykke på Ok.

Bekreft tilkoblingsforespørselen på begge enhetene ved å trykke på OK
6 De to enhetene er nå paret. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til startskjermen.
Trykk på Ferdig for å gå tilbake til hjemskjermen