Hvordan kobler jeg Galaxy Note9 sammen med en Bluetooth-enhet?

Bluetooth er en trådløs forbindelse som brukes til datautveksling over kortere avstander. Bluetooth-aktiverte smarttelefoner kan kommunisere med andre Bluetooth-enheter.

Når du skifter mobiltelefon, må du koble til (pare) Bluetooth-enheten på nytt. Det fungerer ikke å koble til ved bare å slå på Bluetooth-enheten.

Når du kobler Note9 sammen med en Bluetooth-enhet for første gang, må du først pare enhetene ved å følge disse stegene:

1 Aktiver Bluetooth på enheten som du ønsker å koble Note9 sammen med. Kontroller at alternativet Telefonsynlighet er aktivert.

Kontroller at telefonens synlighet er aktivert
2 På Note9 åpner du varslingspanelet øverst på hjemskjermen.
Sveip ned fra toppen av hjemskjermen for å vise varslingspanelet
3 Trykk på “Bluetooth”-symbolet for å aktivere funksjonen.
Trykk på Bluetooth-symbolet for å aktivere funksjonen

Merk: Du kan åpne Bluetooth-innstillingene ved å holde “Bluetooth”-symbolet nede.

4

Note9 vil automatisk søke etter enheter som også har Bluetooth aktivert. Trykk på mottakerenheten, i dette eksempelet [Telefon] Galaxy Note9.

Trykk på mottakerenheten
5

Note9 starter tilkoblingsprosessen. Bekreft tilkoblingsforespørselen på begge enheter ved å trykke på Ok.

Bekreft tilkoblingsforespørselen på begge enhetene ved å trykke på OK
6 De to enhetene er nå paret. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til startskjermen.
Trykk på Ferdig for å gå tilbake til hjemskjermen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.