Hvordan konfigurerer jeg irisskanneren på enheten min?

1. Fra hjemskjermen sveiper du ned skjermen for å få opp appene dine.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Låseskjerm og sikkerhet.

4. Velg Irisskanner.

5. Velg Fortsett.

6. Velg en alternativ skjermlåsemetode og følg anvisningene på skjermen for å konfigurere den. Denne alternative låsemetoden vil bli brukt hvis det ikke er mulig å bruke irisskanneren eller hvis du vil endre innstillinger.

7. Les disclaimeren nøye og velg OK når du er fornøyd.

8. Les informasjonen på skjermen, og velg Fortsett når du er klar.

9. Åpne øynene helt og se direkte på skjermen.

10. For å oppnå best mulig resultat bør dette gjøres inne og ikke i direkte sollys. Følg anvisningene på skjermen for å fortsette registreringen av irisene i irisskanneren.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.