Hvordan lager jeg et video med funksjonen SuperSlowmotion på min Galaxy S9 / S9 +?

Galaxy S9/S9 + bakre kamera har en ny funksjon som lar deg ta opp og spille opp spesielle anledninger og raske scener SuperSlowmotion.

Med SuperSlowmotion kan du fange opp ønskede seksjoner ved 960fps i 0,2 sekunder og spille dem over ca. 6 sekunder, avslørende detaljer som det menneskelige øyet normalt ikke kan oppfatte.

To forskjellige alternativer for å gjøre opptak med SuperSlowmotion:

Fleropptak: Ta opp en video og fange flere øyeblikk i SuperSlowmotion.

Ett opptak: Ta opp en kort video og fange et øyeblikk i SuperSlowmotion.

Hvordan tar jeg opp videoer med SuperSlowmotion?

Bruk denne funksjonen på et sted som har tilstrekkelig lys.

1 Åpne kameraet og trykk «SuperSlowmo» på skjermen for forhåndsvisning.
Åpne kameraet og trykk "SuperSlowmo" på skjermen for forhåndsvisning
2 Trykk på innstillingsikonet.
Trykk på innstillingsikonet
3 Trykk på «SuperSlowmotion».
Trykk på “SuperSlowmotion”
4 Velg «Fleropptak» eller «Ett opptak» og dobbeltklikk deretter på «Tilbake-knappen» for å gå tilbake til skjermen for forhåndsvisning.
Velg “Fleropptak” eller “Ett opptak” og dobbeltklikk deretter på “Tilbake”-knappen for å gå tilbake til skjermen for forhåndsvisning

Når du velger Fleropptak-alternativet, må du kontrollere at modusen er satt til «Automatisk».

Når du velger Fleropptak-alternativet, må du kontrollere at modusen er satt til "Automatisk"
5 Trykk på «Opptak-knappen» for å starte et opptak og på «Stopp-knappen» for å avslutte opptak.
Trykk på “Opptak”-knappen for å starte et opptak og på “Stopp”-knappen for å avslutte opptak

Mens du tar opp en video med «Fleropptaks-alternativet», vil hver sekvens der motivet beveger seg, bli fanget automatisk i «SuperSlowmotion».

For å flytte bevegelsesdetekteringsområdet, trykk og hold området i rammen og dra det til et nytt sted. For å justere områdestørrelsen, trykk og hold et hjørne av rammen og dra den.

SuperSlowmotion

De hvite punktene som vises over det svarte og hvite «Stopp-ikonet» angir antall sekvenser som er tatt opp i «SuperSlowmotion»: Du kan bruke «SuperSlowmotion» opptil 20 ganger i en enkelt video.

Du kan bruke SuperSlowmotion opptil 20 ganger i en enkelt video

Merk: Når du spiller inn en video i automatisk modus, kan det hende at «SuperSlowmotion»-opptak starter utilsiktet hvis det oppstår bevegelser som detekteres av kameraet. Bevegelser kan også oppdages når:

Når enheten blir ristet.

Når et annet objekt beveger seg nær motivet i bevegelsesdetekteringsområdet.

Ved opptak under flimrende lys, for eksempel et fluorescerende lys.

Ved opptak i mørke områder hvor det oppstår støy.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.