Hvordan legger jeg til en GIF på Always on Display på min Galaxy S9/S9 +?

Always ”On Display”-funksjonen lar deg beholde en del av skjermen på selv i sovemodus.
Med Galaxy S9/S9+ kan du angi en forhåndslastet GIF-fil eller animert fil fra Galleri på en AOD:

1 Åpne ”Innstillinger” og velg deretter ”Låseskjerm og sikkerhet”.
 Åpne 'Innstillinger' og velg deretter 'Låseskjerm og sikkerhet'
2 Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen ”Always on Display”.
Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen Always on Display
3 Trykk på ”Klokke og FaceWidgets”.
4 Trykk på ”Klokkestil”.
Trykk på ‘Klokkestil’
5 Velg animert AOD.
6 Hvis du vil bruke en forhåndslastet Gif, trykker du på ”Legg til Gif” og velg filen.
Hvis du vil bruke en forhåndslastet Gif trykker du på "Legg til Gif" og velg filen
7 Hvis du vil bruke en Gif som allerede er i mobilgalleriet, trykker du på +.
8 Velg Gif i ”Galleri”.
Velg GIF i Galleri
9 Trykk på ”Bruk”.
Trykk på ‘Bruk’
Hvis Gifs spilletid er under 5 sekunder, spilles filen automatisk to ganger

Merk: Hvis GIFs spilletid er under 5 sekunder, spilles filen automatisk to ganger.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager