Hvordan legger jeg til en GIF på Always on Display på min Galaxy S9/S9 +?

Always ”On Display”-funksjonen lar deg beholde en del av skjermen på selv i sovemodus.
Med Galaxy S9/S9+ kan du angi en forhåndslastet GIF-fil eller animert fil fra Galleri på en AOD:

1 Åpne ”Innstillinger” og velg deretter ”Låseskjerm og sikkerhet”.
 Åpne 'Innstillinger' og velg deretter 'Låseskjerm og sikkerhet'
2 Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen ”Always on Display”.
Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen Always on Display
3 Trykk på ”Klokke og FaceWidgets”.
4 Trykk på ”Klokkestil”.
Trykk på ‘Klokkestil’
5 Velg animert AOD.
6 Hvis du vil bruke en forhåndslastet Gif, trykker du på ”Legg til Gif” og velg filen.
Hvis du vil bruke en forhåndslastet Gif trykker du på "Legg til Gif" og velg filen
7 Hvis du vil bruke en Gif som allerede er i mobilgalleriet, trykker du på +.
8 Velg Gif i ”Galleri”.
Velg GIF i Galleri
9 Trykk på ”Bruk”.
Trykk på ‘Bruk’
Hvis Gifs spilletid er under 5 sekunder, spilles filen automatisk to ganger

Merk: Hvis GIFs spilletid er under 5 sekunder, spilles filen automatisk to ganger.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.