Hvordan legger jeg til innstillingen Sport på kameraet i Samsung Galaxy S9/S9+?

Med kameraet i Samsung Galaxy S9/S9+ kan du ta klare bilder av objekter som beveger seg raskt. Da må du først legge til Sport i listen med fotoinnstillinger:

1 Åpne kameraet.
Åpne kameraet
2 Trykk på innstillingssymbolet på forhåndsvisningsskjermen.
Trykk på innstillingssymbolet på forhåndsvisningsskjermen
3 Trykk på «Rediger» kamerainnstilling.
Trykk på «Rediger» kamerainnstilling
4 Velg «Bakre kamera».
Velg Bakre kamera
5 Kryss av for Sport.

Nå er du klar til å forevige alle de beste sportsøyeblikkene.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager