Hvordan legger jeg til innstillingen Sport på kameraet i Samsung Galaxy S9/S9+?

Med kameraet i Samsung Galaxy S9/S9+ kan du ta klare bilder av objekter som beveger seg raskt. Da må du først legge til Sport i listen med fotoinnstillinger:

1 Åpne kameraet.
Åpne kameraet
2 Trykk på innstillingssymbolet på forhåndsvisningsskjermen.
Trykk på innstillingssymbolet på forhåndsvisningsskjermen
3 Trykk på «Rediger» kamerainnstilling.
Trykk på «Rediger» kamerainnstilling
4 Velg «Bakre kamera».
Velg Bakre kamera
5 Kryss av for Sport.

Nå er du klar til å forevige alle de beste sportsøyeblikkene.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.