Hvordan redigerer jeg SuperSlowmotion-videoer?

1 Velg en ”SuperSlowmotion”-video og trykk på ikonet i midten av skjermen (4 sirkler).

Tilfeldig bakgrunnsmusikk ledsager automatisk videoen under avspilling.

Tilfeldig bakgrunnsmusikk ledsager automatisk videoen under avspilling
2 Velg en supersakte sekvense av videoen. Hvis du vil deaktivere ”Superssakte”-effekten, trykker du på ”Sakte film”-ikonet (oransje glidebryter).
Velg en supersakte sekvense av videoen. Hvis du vil deaktivere superssakte-effekten, trykker du på sakte film-ikonet (oransje glidebryter)
3 Hvis du vil klippe ut en ønsket seksjon, klikker du på ”Saksikonet” (grå saks).
Hvis du vil klippe ut en ønsket seksjon, klikker du på saksikonet (grå saks)

Dra start-markøren og slutt-markøren til de ønskede punktene for å velge delen du vil beholde.

Dra start-markøren og slutt-markøren til de ønskede punktene for å velge delen du vil beholde
4 Hvis du vil endre bakgrunnsmusikken, trykker du på ”Musikkikonet”.
Hvis du vil endre bakgrunnsmusikken, trykker du på musikkikonet

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.