Hvordan registrerer jeg iris for irisgjenkjenning på låseskjermen?

1. Enheten kan bare lagre irisdataene til én person. Du kan ikke registrere mer enn ett sett med iris.
Trykk på Innstillinger på App-skjermen.
2. Trykk på Låseskjerm og sikkerhet.
3. Trykk på Irisskanner
4. Hvis du vil bruke irisgjenkjenning på en sikker måte, må du angi et mønster, en PIN-kode eller et passord. Husk det, for du trenger det for å låse opp
telefonen din etter at den har startet på nytt eller når den ikke har blitt brukt på mer enn 24 timer.

1

5. Les ansvarsfraskrivelsen og vær oppmerksom på forholdsreglene før du bruker irisgjenkjenningskameraet og lysdioden. Trykk deretter på OK.
6. Les instruksjonene på skjermen, og trykk på FORTSETT. For å registrere irisen til bare ett øye, trykk på «Du kan velge å registrere bare én iris».
7. Hold enheten 25~35 cm unna ansiktet ditt med skjermen vendt mot deg, og plasser øynene dine i sirklene som vises
på skjermen.

4

7. Hold øynene helt åpne og se på toppen av skjermen. Det kan hende irisgjenkjenning ikke fungerer ordentlig i direkte sollys.
Unngå direkte sollys og utfør denne prosessen innendørs for best mulig resultat.
Og hold kameraet rent ettersom smuss og rusk på iris-kameraet, LED-sensoren eller bevegelsessensoren kan føre til at enheten får problemer med å gjenkjenne irisene dine.
Plasser øynene dine inn i sirklene på skjermen og ha dem vidåpne. Irisgjenkjennelseskameraet vil skanne irisene dine.
8. Når et sprettopp-vindu for irislås vises, trykker du på AKTIVER for å bruke irisene dine til å låse opp skjermen. Trykk så på DONE

1

9. Når du sveiper i hvilken som helst retning på låseskjermen, åpnes irisgjenkjenningsskjermen.

Se på skjermen for å skanne irisene dine. Hvis iris ikke gjenkjennes innen 10 sekunder eller du er for nær, stopper enheten automatisk irisgjenkjenningen for å beskytte øynene dine.

Hvis irisene ikke gjenkjennes, kan du låse opp enheten ved hjelp av mønsteret, PIN-koden eller passordet du anga da du registrerte irisene, og deretter registrere irisene dine på nytt. Hvis du har glemt mønsteret, PIN-koden eller passordet, kan du ikke bruke enheten med mindre du tilbakestiller den. Samsung er ikke ansvarlig for datatap eller andre ulemper forårsaket av glemte opplåsningskoder.

2

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.