Hvordan styrer jeg skjermen til Samsung DeX med en enhet?

Du kan bruke skjermen til enheten som styreplate for Samsung DeX. Hvis etuiet til enheten har et frontdeksel, må du fjerne det.

Ellers kan det hende at styreplaten ikke fungerer som den skal.

Når enheten brukes som styreplate, kan den brukes enten horisontalt eller vertikalt.

Oversikt over styreplatens funksjoner.

Trykke: Velge objekter, åpne apper, aktivere knapper m.m. (venstreklikk).

Trykke med to fingrer: Vise meny med flere alternativer (høyreklikk).

Sveipe med to fingrer: Rulle i alle retninger.

Knipe med to fingrer: Zoome inn eller ut.

Berøre og holde: Velge objekter på skjermen.

Berøre, holde og flytte: Flytte objekter rundt på skjermen eller merke tekst.

Slik setter du opp forbindelsen.

1 Når DeX og enheten er koblet sammen, løfter du begge så de står vinkelrett på underlaget (1). Drei enheten til ønsket stilling, vertikalt eller horisontalt (2).
Når DeX og enheten er koblet sammen, løfter du begge så de står vinkelrett på underlaget (1). Drei enheten til ønsket stilling, vertikalt eller horisontalt (2)
2 Flytt DeX og enheten litt opp og ned. Hvis skjermen til enheten er korrekt orientert, vil symbolet vises øverst til høyre.
Flytt DeX og enheten litt opp og ned. Hvis skjermen til enheten er korrekt orientert
vil symbolet vises øverst til høyre

Merk: Samsung DeX-innstilling støtter oppløsningene HD+, FHD og WQHD. Noe innhold på enheten kan vises annerledes på TV-en eller bildeskjermen. Hvis TV-en eller bildeskjermen ikke støtter HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), kan det hende at skjermen til Samsung DeX ikke vises.

Navigere på skjermen

Favorittapper: Legge til mye brukte apper på hjemskjermen og starte dem raskt.

App-knapp: Vise eller starte apper som er installert på enheten.

Oppgavelinje: Vise appene som er aktive i øyeblikket.

Statuslinje: Vise enhetens status eller varsler. Symbolene i displayet kan være forskjellige avhengig av enhetens gjeldende status. Velge symbolet med opp-pil og slå de ulike funksjonene til enheten på og av på listen med hurtiginnstillinger.

Navigere på skjermen

Verktøylinje med hurtigtilgang: Bruke tastatur-, volum-, skjermdump- og søkefunksjonene på skjermen raskt.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.