Hvordan styrer jeg skjermen til Samsung DeX med en enhet?

Du kan bruke skjermen til enheten som styreplate for Samsung DeX. Hvis etuiet til enheten har et frontdeksel, må du fjerne det.

Ellers kan det hende at styreplaten ikke fungerer som den skal.

Når enheten brukes som styreplate, kan den brukes enten horisontalt eller vertikalt.

Oversikt over styreplatens funksjoner.

Trykke: Velge objekter, åpne apper, aktivere knapper m.m. (venstreklikk).

Trykke med to fingrer: Vise meny med flere alternativer (høyreklikk).

Sveipe med to fingrer: Rulle i alle retninger.

Knipe med to fingrer: Zoome inn eller ut.

Berøre og holde: Velge objekter på skjermen.

Berøre, holde og flytte: Flytte objekter rundt på skjermen eller merke tekst.

Slik setter du opp forbindelsen.

1 Når DeX og enheten er koblet sammen, løfter du begge så de står vinkelrett på underlaget (1). Drei enheten til ønsket stilling, vertikalt eller horisontalt (2).
Når DeX og enheten er koblet sammen, løfter du begge så de står vinkelrett på underlaget (1). Drei enheten til ønsket stilling, vertikalt eller horisontalt (2)
2 Flytt DeX og enheten litt opp og ned. Hvis skjermen til enheten er korrekt orientert, vil symbolet vises øverst til høyre.
Flytt DeX og enheten litt opp og ned. Hvis skjermen til enheten er korrekt orientert
vil symbolet vises øverst til høyre

Merk: Samsung DeX-innstilling støtter oppløsningene HD+, FHD og WQHD. Noe innhold på enheten kan vises annerledes på TV-en eller bildeskjermen. Hvis TV-en eller bildeskjermen ikke støtter HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), kan det hende at skjermen til Samsung DeX ikke vises.

Navigere på skjermen

Favorittapper: Legge til mye brukte apper på hjemskjermen og starte dem raskt.

App-knapp: Vise eller starte apper som er installert på enheten.

Oppgavelinje: Vise appene som er aktive i øyeblikket.

Statuslinje: Vise enhetens status eller varsler. Symbolene i displayet kan være forskjellige avhengig av enhetens gjeldende status. Velge symbolet med opp-pil og slå de ulike funksjonene til enheten på og av på listen med hurtiginnstillinger.

Navigere på skjermen

Verktøylinje med hurtigtilgang: Bruke tastatur-, volum-, skjermdump- og søkefunksjonene på skjermen raskt.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager