Hvorfor lader ikke Galaxy S9/S9+ ordentlig?

Først må du kontrollere datakabelen. Prøv på nytt med en annen kabel eller kontroller den trådløse laderen.

Ladingen avsluttes selv om enheten ikke er fulladet.

Under trådløs lading eller lading med kabel kan enheten og laderen bli for varme. Hvis enheten blir varm eller omgivelsestemperaturen stiger, kan ladehastigheten automatisk bli lavere.

Hvis batteriet når en bestemt temperatur under lading, kan laderen slutte helt å lade. Dette er en normal driftstilstand for å hindre skade på enheten.

Hvis den nedre delen av enheten blir overopphetet, kan det skyldes at den tilkoblede USB-kabelen er skadet. Skift ut den skadde USB-kabelen med en ny kabel som er godkjent av Samsung.

Vent til enheten er avkjølt, og start ladingen på nytt.

Merk: Bruk bare Samsung-godkjente ladere, batterier, kabler og produkter (f.eks.: Trådløs lader, USB-kabler, billadere, Micro USB-kontakt, USB-strømadapter).

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.