Hvorfor reagerer ikke ber?ingsskjermen til Galaxy S9/S9+ ordentlig?

For å unngå utilsiktet betjening når du holder enheten, er skjermen konstruert slik at den ikke reagerer når du berører kantene.

Derfor kan det hende at enheten ikke gjenkjenner aktivitet utenfor berøringsskjermens hovedområde. Skjermbeskyttere, valgfritt tilbehør, hansker og fuktighet kan også gjøre at berøringsskjermen reagerer langsomt.

Kontroller at enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon, og start enheten på nytt for å eliminere eventuelle midlertidige programvarefeil.

Starte S9 på nytt.

Hvis enheten fryser og ikke reagerer, trykk og hold av/på-knappen og volum ned-knappen inne samtidig i minst 7 sekunder for å starte enheten på nytt.

Hvis enheten fryser og ikke reagerer, trykk og hold av/på-knappen og volum ned-knappen inne samtidig i minst 7 sekunder for å starte enheten på nytt

Hvis det hender at enheten fryser også etter at den er startet på nytt, finner du noen tips nedenfor som du kan forsøke for å bli kvitt symptomet:

1 Bruk menyen for enhetsvedlikehold i Galaxy S9 for å optimere enheten og kontrollere den med tanke på skadelig programvare.
2 Opprett minneplass.
3 Se etter programvareoppdateringer for enheten.
4 Kontroller enheten i sikkermodus.
5 Foreta en fabrikktilbakestilling av enheten.

Merk: Før du foretar fabrikktilbakestillingen må du huske å sikkerhetskopiere alle viktige data som er lagret i enheten.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager