Hvorfor vises ikke appikonmerker nar jeg mottar en melding pa min galaxy s9/S9?

Appikonmerker kan tilpasses for å vises for forskjellige apper.

Hvis varsler ikke vises når du mottar en melding, kan du konfigurere dette ved å følge disse enkle trinnene.

1 Åpne «Innstillinger» og trykk på «Varsler».
Åpne ‘Innstillinger’ og trykk på ‘Varsler’.
2 Skyv bryteren for å aktiver «Appikonmerker».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Appikonmerker’
3 Skyv bryteren for å aktiver appikonmerker for den appen du ønsker at motta varsler fra.
Skyv bryteren for å aktiver appikonmerker for den appen du ønsker at motta varsler fra
4 Når appikonmerker er aktivert, trykk på appikonet.
Når appikonmerker er aktivert, trykk på appikonet
5 Skyv bryteren for å aktiver «Appikonmerker».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Appikonmerker’
6 Gå tilbake til innstilinger og åpne «Apper».
Gå tilbake til innstilinger og åpne ‘Apper’
7 Trykk på Mer-ikonet (Tre prikker) og velg «Spesiell tilgang».
Trykk på Mer-ikonet (Tre prikker) og velg ‘Spesiell tilgang’
8 Trykk på «Varseltilgang».
Trykk på ‘Varseltilgang’
9 Skyv bryteren for å aktiver «Samsung Experience-start».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Samsung Experience-start’

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER