Hvorfor vises ikke appikonmerker nar jeg mottar en melding pa min galaxy s9/S9?

Appikonmerker kan tilpasses for å vises for forskjellige apper.

Hvis varsler ikke vises når du mottar en melding, kan du konfigurere dette ved å følge disse enkle trinnene.

1 Åpne «Innstillinger» og trykk på «Varsler».
Åpne ‘Innstillinger’ og trykk på ‘Varsler’.
2 Skyv bryteren for å aktiver «Appikonmerker».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Appikonmerker’
3 Skyv bryteren for å aktiver appikonmerker for den appen du ønsker at motta varsler fra.
Skyv bryteren for å aktiver appikonmerker for den appen du ønsker at motta varsler fra
4 Når appikonmerker er aktivert, trykk på appikonet.
Når appikonmerker er aktivert, trykk på appikonet
5 Skyv bryteren for å aktiver «Appikonmerker».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Appikonmerker’
6 Gå tilbake til innstilinger og åpne «Apper».
Gå tilbake til innstilinger og åpne ‘Apper’
7 Trykk på Mer-ikonet (Tre prikker) og velg «Spesiell tilgang».
Trykk på Mer-ikonet (Tre prikker) og velg ‘Spesiell tilgang’
8 Trykk på «Varseltilgang».
Trykk på ‘Varseltilgang’
9 Skyv bryteren for å aktiver «Samsung Experience-start».
Skyv bryteren for å aktiver ‘Samsung Experience-start’

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.