Jeg vil lage mapper for enkelte programmer. Hvordan gj? jeg det?

Opprett mapper og samle apper som hører sammen for rask tilgang og start av apper.
1. På startskjermen eller i app-skjermbildet trykker du på og holder en app og drar den over en annen app.
2. Slipp appen når en mapperamme kommer til syne rundt appene.
En ny mappe som inneholder de valgte appene vil bli opprettet. Trykk på Angi mappenavn og skriv inn et navn på mappen.
3. For å legge til flere mapper, trykk på LEGG TIL APPER på mappen. Merk appene du vil legge til og trykk på LEGG TIL. Du kan også legge til en app ved å dra
den over til mappen.
• Flytte apper fra en mappe: Trykk og hold en app og dra den til et nytt sted.
• Slette en mappe: Trykk og hold på en mappe, og trykk deretter på Slett. Bare mappen vil bli slettet. Appene i mappen vil bli flyttet til apper-skjermen.

s

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.