Kan jeg lade batteriet til Samsung Galaxy S9/S9+ når vannsymbolet vises?

S9 og S9+ er beskyttet mot støv og vann (kan ligge i opptil 1,5 m dypt ferskvann i maks. 30 minutter).

For å beskytte mobilen mot skader deaktiveres ladealternativene når det registreres fuktighet på USB-porten. Da vises et vannsymbol både i varslingspanelet og på AOD-skjermen.

Slik tørker du enheten:

1 Tørk enheten omhyggelig ved å holde den med høyttalerne vendt ned og riste den forsiktig.
2 La den ligge på et godt ventilert sted til den er helt tørr og vannsymbolet har forsvunnet.

Merk: Bruker du ikke-godkjente ladere, kabler eller en feilaktig tilkobling, kan det forårsake alvorlig skade på enheten.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER