Kan jeg lade batteriet til Samsung Galaxy S9/S9+ når vannsymbolet vises?

S9 og S9+ er beskyttet mot støv og vann (kan ligge i opptil 1,5 m dypt ferskvann i maks. 30 minutter).

For å beskytte mobilen mot skader deaktiveres ladealternativene når det registreres fuktighet på USB-porten. Da vises et vannsymbol både i varslingspanelet og på AOD-skjermen.

Slik tørker du enheten:

1 Tørk enheten omhyggelig ved å holde den med høyttalerne vendt ned og riste den forsiktig.
2 La den ligge på et godt ventilert sted til den er helt tørr og vannsymbolet har forsvunnet.

Merk: Bruker du ikke-godkjente ladere, kabler eller en feilaktig tilkobling, kan det forårsake alvorlig skade på enheten.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.