Skru av skjermen og løsne S Pen/Trykk på skjermen med S Pen mens S Pen-knappen holdes ned.

Når skjermen er slått av, løsne S Pen eller trykk på skjermen med S Pen samtidig som du holder og trykker S Pen-knappen nede.

– Slik legger du til flere sider: Trykk på ikonet «Legg til sider» eller bla på skjermen (↑) . (Maksimalt antall tillatte sider: 100)

- Slik lagrer du et notat på Samsung Note: Trykk på ikonet «Lagre i notater»

Når skjermen er slått av, løsne S Pen eller trykk på skjermen med S Pen samtidig som du holder og trykker S Pen-knappen nede.
– Slik legger du til flere sider: Trykk på ikonet «Legg til sider» eller bla på skjermen (↑) . (Maksimalt antall tillatte sider: 100)
- Slik lagrer du et notat på Samsung Note: Trykk på ikonet «Lagre i notater»

s

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.