Skru av skjermen og løsne S Pen/Trykk på skjermen med S Pen mens S Pen-knappen holdes ned.

Når skjermen er slått av, løsne S Pen eller trykk på skjermen med S Pen samtidig som du holder og trykker S Pen-knappen nede.

– Slik legger du til flere sider: Trykk på ikonet «Legg til sider» eller bla på skjermen (↑) . (Maksimalt antall tillatte sider: 100)

- Slik lagrer du et notat på Samsung Note: Trykk på ikonet «Lagre i notater»

Når skjermen er slått av, løsne S Pen eller trykk på skjermen med S Pen samtidig som du holder og trykker S Pen-knappen nede.
– Slik legger du til flere sider: Trykk på ikonet «Legg til sider» eller bla på skjermen (↑) . (Maksimalt antall tillatte sider: 100)
- Slik lagrer du et notat på Samsung Note: Trykk på ikonet «Lagre i notater»

s

Send oss en E-post

Vi besvarer din forespørsel innen 3 arbeidsdager

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Ansikt-til-ansikt-støtte

Autorisert Servicepartner

Gi produkten til et reparasjonssenter i nærheten.