Slik bruker du diagnostikk i Samsung Members-appen på Galaxy-telefonen din

Samsung Members tilbyr støttetjenester til kunder, som for eksempel diagnostikk av enhetsproblem, og lar brukere sende inn spørsmål og feilrapporter. Du kan også dele informasjon med andre i Galaxy brukerfellesskap eller se de seneste nyhetene og tipsene. Samsung Members kan hjelpe deg med å løse alle slags problemer du kan støte på når du bruker enheten din.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik diagnostiserer du telefonen din ved bruk av Samsung Members

Du kan utføre tester for å sikre at telefonen din fungerer korrekt med Diagnostikk i Samsung Members-appen. Følg trinnene nedenfor for å kjøre Diagnostikk via Samsung Members.

Pluss-ikon og Få hjelp valgt på Samsung members. Pluss-ikon og Få hjelp valgt på Samsung members.

Trinn 1. Start Samsung Members-appen, og trykk deretter på ikonet Pluss (+) for flere alternativer. Alternativt, trykk på Få hjelp.

Diagnostikk valgt. Diagnostikk valgt.

Trinn 2. Velg Diagnostikk.

Start valgt. Start valgt.

Trinn 3. Hvis du vil gå gjennom hele diagnostikken, så trykk på Start.

Sjekke skjerm vist. Sjekke skjerm vist.

Trinn 4. Galaxy-telefonen din går deretter gjennom sjekkene. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre sjekken.

Diagnostikk element meny vist. Diagnostikk element meny vist.

Trinn 5. Hvis du foretrekker å sjekke bare én spesifikk innstilling, så trykk på innstillingen for å begynne.

Slik sender du en feilrapport

Med Samsung Members-appen kan du sende en feilrapport for feilsøking av telefonen din. Du kan sende en rapport om problemer som treg enhet, overoppheting, system/innstillinger og mye mer. Se trinnene nedenfor til hvordan du sender en feilrapport.

Pluss-ikon valgt. Pluss-ikon valgt.

Trinn 1. Start Samsung Members-appen, og trykk deretter på ikonet Pluss (+) for flere alternativer.

Feilrapporter valgt. Feilrapporter valgt.

Trinn 2. Trykk på Feilrapporter.

Feilrapporter kategorier vist. Feilrapporter kategorier vist.

Trinn 3. Velg blant kategoriene ut fra hvilket problem du opplever med enheten din blant de som er listet opp.

Feilrapport problemdetaljer vist. Feilrapport problemdetaljer vist.

Trinn 4. Skriv detaljene om problemet, eller legg ved en video eller et skjermdump så det blir lettere å forstå. Trykk på Send-ikonet for å fullføre rapporten.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.