Slik bruker du kameraene på Galaxy A51

Bilde av en snowboardkjører og Galaxy A51

Galaxy A51 har til sammen fem kameraer – fire bakkamera og ett frontkamera – som gir deg alle verktøyene du tenger for å ta det perfekte bildet. Uansett om du er ute etter et nærbilde, ultravidvinkel, et nattbilde eller kunstnerisk sløring, så kombinerer A51 kvalitet med lettanvendelige funksjoner. I tillegg til bakkameraene, har A51 et fantastisk frontkamera til å ta perfekte selfier.

Galaxy A51 kamera

Kamera

Oppløsning

Blenderåpning

Fokallengde

1

Dybdekamera

5 MP

F 2,2

2

Hovedkamera

48 MP

F 2,0

26 mm

3

Ultravidvinkel-kamera

12 MP

F 2,2

12 mm

4

Makrokamera

5 MP

F 2,4

25 mm

5

Selfiekamera

32 MP

F 2,2

26 mm

Ta skarpe, klare bilder om dagen eller om natten med A51s hovedkamera med en ultrahøy oppløsning på 48 MP. Som standard tar hovedkameraet bilder i en oppløsning på 12 MP.

Hovedkameraet på Galaxy A51

For å ta et bilde med full 48 MP oppløsning:

1

Gå til Kamera-appen.

Kamera-ikon
2

Trykk på ikonet Aspect Ratio.

Aspect Ratio-ikon
3

Velg Aspect Ratio 3:4H.

Ta spektakulære bilder i ultravidvinkel med A51s 12 MP ultravidvinkelkamera. Det 123° objektivet er ideelt til å ta ultravidvinkelbilder for å skape oppslukende panoramabilder.

Ultravidvinkelkamera på Galaxy A51

For å ta et bilde med ultravidvinkelobjektivet:

1

Gå til Kamera-appen.

Kamera-ikon
2

Trykk på ikonet Ultravidvinkel.

Ikonet Ultravidvinkel på Galaxy A51
3

For å gå tilbake til vidvinkelobjektivet, trykk på ikonet Vidvinkel.

Vidvinkel-ikonet på Galaxy A51

A51s innebygde 5 MP makrokamera (40 mm) hjelper deg til å få fram de ørsmå detaljene på nærbildene dine. Du kan til og med legge på og justere bakgrunnssløring (bokeh) for å isolere motivet ditt og øke den visuelle effekten.

Makrokamera på Galaxy A5

For å ta et bilde med makrokameraet:

1

Gå til Kamera-appen.

Kamera-ikon
2 Trykk på "Mer".
3 Trykk på "Makro".
Trykk på Makro for å ta et nærbilde på Galaxy A51

Dybdekameraet på 5 MP lar deg justere dybdeskarpheten før og etter at du tar bildene slik at de ser mer profesjonelle ut.

Dybdekamera på Galaxy A51
1

Gå til Kamera-appen.

Kamera-ikon
2 Trykk på "Live Focus".
3 Skyv bjelken til venstre for å redusere bakgrunnssløringen eller til høyre for å øke bakgrunnssløringen.
Juster bakgrunnssløringen ved bruk av dybdekameraet på Galaxy A51

Ta lyse, klare selfier med Galaxy A51s selfiekamera som har en høy oppløsning på 32 MP.

Selfiekamera på Galaxy A51

Gå til Kamera-appen.

Kamera-ikon

Trykk på ikonet Roter kamera til selfiemodus.

Trykk for å endre til selfiemodus på Galaxy A51