Slik skreddersyr du apper på din Samsung Galaxy Watch Active2

Tenk på hvor spennende det er å spore sju populære aktiviteter automatisk: Bli inspirert, sunnere og hev nedetiden din til et høyere nivå. Alt du trenger er Galaxy Watch Active2, og ta en rask titt på hvordan du administrerer klokkeapper som hjelper deg.

Installere apper

Slik installerer du apper ved bruk av Galaxy Store-appen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Store-appen.

Trinn 2. Trykk på Klokke-kategorien.

Trinn 3. Finn appen du vil ha, trykk på den og trykk deretter på Installer

Installere apper fra Galaxy Store

Slik installerer du klokkeapper ved bruk av Galaxy Wearable eller Samsung Galaxy Watch (iOS).

Trinn 1. Åpne appen og trykk på kategorien Oppdag (Discover).

Trinn 2. Trykk på Vis mer under støttede klokkeapper for å se gjennom alle alternativene.

Trykk for å se mer

Trinn 3. Finn én, trykk på den og trykk deretter på Installer.

Når du bruker én spesifikk app, men det iblant er tungvint å finne den på klokken din. En måte å gjøre det på, er ganske enkelt å endre rekkefølgen for hvordan appene vises på klokkens app-skjerm.

Følg trinnene beskrevet nedenfor for å omorganisere apper.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen.

Trinn 2. Sveip til og trykk på Apper > Omorganiser (Reorder).

Trinn 3. Trykk på og hold inne en app, trekk den til den ønskede posisjonen.

Trinn 4. Når du er ferdig, trykk på LAGRE.

Slik organiserer du apper

Du kan få vist de nyeste appene først.

Trinn 1. Trykk på App-rekkefølge (App order).

Trinn 2. Trykk på Nylig brukte først (Most recent first)

Trykk på Nylig brukte først

Merknad: Nylig brukte først-funksjonen lar deg ikke samtidig brukertilpasse app-rekkefølgen.

Hvis du ikke lenger bruker visse apper, så kan du spare plass ved å slette dem fra din Galaxy Watch.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen, og trykk på Hjem (Home).

Trinn 2. Trykk på Apper > Administrer apper (Manage apps).

Trinn 3. Trykk på Slett-ikonet (søppelbøtten) først, velg appen du vil fjerne fra Galaxy Watch Active2, og trykk deretter på Avinstaller

Slik avinstallerer du

Slik sletter du apper direkte fra klokken din.

Trinn 1. Naviger til skjermbildet Watch Apps med appen du vil avinstallere.

Trinn 2. Trykk på Slett-ikonet på appen.

Trinn 3. Trykk på Hake (Check mark) for å slette appen.

Noen forhåndsinstallerte apper som du ikke bruker på smartklokken din, kan ikke avinstalleres eller deaktiveres. Imidlertid kan du skjule dem så de ikke plager deg mer.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen, og trykk på Hjem (Home)

Trinn 2. Trykk på Apper > Administrer apper (Manage apps)

Trinn 3. Trykk på Skjul ved siden av appene du vil skjule.

Trinn 4. Trykk på Lagre når du er ferdig.

Slik skjuler du apper

Du kan også oppheve skjulingen av apper når du vil. Trykk på Legg til ved siden av appen du ikke lenger vil skjule, under Skjulte apper, og trykk deretter på Lagre igjen. Nå vises appen på Galaxy Watch Active2 sitt app-skjermbilde igjen.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.