Støter Galaxy S9/S9+ Adoptable Storage?

Galaxy S9 støtter ikke Adoptable Storage.
Som eksternt minne kan det lett kobles til eller fra, fordi det ikke kan garantere systemstabilitet og beskyttelse av datafiler.
Teknologiske begrensinger og prisspørsmål gjør at Adoptable Storage hovedsakelig brukes på enheter med liten internminnekapasitet. Vil du imidlertid bruke det som internminne, må Micro SD-kortet formateres og krypteres.

Hvilke typer eksternt minne støtter Galaxy S9?

Micro SD-kort
Slik installerer du et minnekort:

1 Stikk utløsernålen inn i hullet på skuffen for å løsne skuffen. Pass på at utløsernålen står vertikalt på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.
2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet. Når du tar skuffen ut av enheten, deaktiveres mobildatatilkoblingen.
3 Legg et minnekort på skuffen 2 med de gullfargede kontaktene ned.
4 Trykk minnekortet forsiktig inn i skuffen for å feste det. Hvis kortet ikke sitter forsvarlig i skuffen, kan det falle ut.
5 Sett skuffen tilbake i sporet sitt.

Merk: Sørg for at skuffen er tørr, ettersom en våt skuff kan forårsake skade på enheten. Sett skuffen helt inn i sporet for å hindre at det kommer væske inn i enheten.

USB-minne eller ekstern harddisk
Slik kobler du til USB-minne eller ekstern harddisk:

1 Plugg USB-kontakten (USB Type-C) i USB-strømadapteren og plugg USB-minnet/den eksterne harddisken i en stikkontakt.
Plugg USB-kontakten (USB Type-C) i USB-strømadapteren og plugg USB-minnet/den eksterne harddisken i en stikkontakt
2 På skjermen Apper trykker du på Innstillinger, Cloud og kontoer, Smart Switch, Mer, Ekstern lageroverføring og Sikkerhetskopi.
3 Velg innhold og aktiver sikkerhetskopieringen.

Merk: Når sikkerhetskopieringen er fullført, kan du kontrollere dataene i mappen Mine filer, SD-kort, Smart Switch Sikkerhetskopi.

Merk: For å gjenopprette sikkerhetskopierte data trykker du på Innstillinger, Cloud og kontoer, Smart Switch, Mer, Ekstern lageroverføring og Gjenopprett fra Apper-skjermen. Velg innhold og aktiver gjenoppretting.

For å gjenopprette sikkerhetskopierte data trykker du på Innstillinger, Cloud og kontoer, Smart Switch, Mer, Ekstern lageroverføring og Gjenopprett fra Apper-skjermen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.