Wireless Audio 360 - R3

WAM3500

Last ne Manual

Spesifikasjoner

Wireless Audio 360 - R3 (WAM3500)

Generell funksjon
  • Omni-Directional Sound Ja
Audio Feature
  • HD Audio (High Resolution Audio) Ja
Dekodingsformat
  • AAC Kun DRM-fri
  • MP3 Opptil 320 kbps
  • WAV Opptil 192 kHz / 24 bit
  • OGG Ja
  • WMA Ja
  • FLAC Opptil 192 kHz / 24 bit
  • AIFF Opptil 192 kHz / 24 bit
  • ALAC Opptil 192 kHz / 24 bit
Tilkobling
  • Wireless LAN Innebygd (2,4 / 5 GHz Dual Band)
  • Bluetooth Ja
  • TV SoundConnect Ja
Styringsenhet
  • Android 2.3.3 og høyere
  • iOS 6.1 og høyere
Høyttalere
  • Diskanthøyttaler 25 mm (1 stk.)
  • Woofer 103 mm (1 stk.)
Dimensjon
  • Produktstørrelse (BxHxD) 144 x 273 x 144 mm
  • Brutto størrelse (BxHxD): 1 stk. emballasje 186 x 385 x 186 mm
Vekt
  • Produktvekt 2 kg
  • Brutto vekt (1 stk. emballasje) 2,6 kg
Strøm
  • Strømforbruk ved hvilemodus 3,6 W
  • Strømforbruk ved drift 18 W
  • Batteri Nei
  • Fri spenning Ja
Tilbehør
  • Fjernkontroll Fjernkontrollapp (iOS / Android)
  • Strømkabel Ja

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.