Samsung Flow

STØTTE for mobiltelefon

Samsung Flow

Dette er en smart app du kan bruke for å oppnå en perfekt, sømløs sammenkobling av din Galaxy TabPro S (PC) og en Galaxy-smarttelefon

Du aktiverer enkelt PC-en din ved å trykke på din ulåste Galaxy-smarttelefon og skanne fingeravtrykket ditt. Du kan også enkelt aktivere din mobile trådløssone for å holde PC-en din tilkoblet og sjekke og svare direkte på meldinger på telefonen din.

Dette er en smart app du kan bruke for å oppnå en perfekt, sømløs sammenkobling av Galaxy TabPro S(PC) og Galaxy-smarttelefoner – bilde

Samsang Flyt Prosess

Last ned Samsung Flow nå!
  • Nedlasting av Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver
    Nedlasting av Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver – bilde
    • Hvis du har slettet Samsung Flow-appen fra din Galaxy TabPro S eller formattert PC-en din, kan du installere appen på nytt fra Windows Store.
    • Samsung System Agent er forhåndsinnstilt på enheten, men den kan installeres på nytt via Samsung Update hvis det er nødvendig.
  • Nedlasting av mobilappen Samsung Flow

Du kan enkelt laste ned mobilappen ved å berøre baksiden på telefonen din til venstre for berøringsfeltet til TabProS-tastaturet.

Bilde av mobilappen Samsung Flow

Fordeler med Samsung Flyt

Med Samsung Flow får du sømløs sammenkobling av Galaxy-smarttelefoner og TabPro S (PC).
  • Sikker PC-pålogging med Galaxy smarttelefon-fingeravtrykksensor

Rask og sikker pålogging i Galaxy TabPro S (PC) ved bruk av fingeravtrykksensoren på en Galaxy-smarttelefon.

Sikker PC-pålogging med Galaxy-smarttelefoners fingeravtrykkssensor – bilde

* NFC-funksjonen må være aktivert på begge enheter for å kunne bruke Samsung Flow.
    * For å bruke fingeravtrykk til godkjenning må enhetene tilkobles via Bluetooth, og du må ha registrert minsts ett fingeravtrykk på smarttelefonen din.

• Enkel aktivering av din mobile trådløssone

Når Wi-Fi-forbindelsen din forsvinner, kan du aktivere din mobile trådløssone med kun ett klikk for å holde PC-en din tilkoblet.

Aktiver den mobile trådløssonen enkelt – bilde
  • Synkroniser meldinger mellom din Galaxy-smarttelefon og TabPro S

Du kan sjekke meldinger fra smarttelefonen på TabPro S (PC) og svare på meldinger.

Synkroniser varsler mellom Galaxy-smarttelefonen og TabPro S – bilde

* Det er mulig at Direct Reply (direkte svar) ikke er tilgjengelig i enkelte direktemeldingsapper.

• Del ditt innhold når det passer deg

Tillater at innhold og aktivitet blir overført til en annen enhet.

Et bilde som beskriver overføring av innhold og aktivitet til en annen enhet.
 Systemkrav for Samsung Flow

Systemkrav for Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

OS

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimum RAM

4 GB RAM

Sikkerhetsfunksjon

TPM (Trusted Platform Module)

Kan brukes på følgende modeller

Galaxy TabPro S

Trådløs forbindelse

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy Smartphone

Galaxy Smartphone

OS

Android Marshmallow OS (6.0) og høyere

Krav til maskinvare

Fingeravtrykksensor av berøringstype må være aktivert

Kan brukes på følgende modeller

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Trådløs forbindelse

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

Tjenester og funksjoner kan variere med enhet og land.

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER