IT i mobilne komunikacije

Inovacija

Samsung Electronics stvara kulturu bezgraničnih mogućnosti koja obogaćuje živote i zadivljuje svet. Duboko poverenje i posvećenost naših klijenata pokreću naš neprekidni trud da predvodimo promene i inovaciju.

 

Tehnološka inovacija u kompaniji Samsung Electronics zaslužna je za naš razvoj i blistavi učinak. To je dokazano na osnovu godišnje prodaje više od 400 miliona mobilnih uređaja širom sveta, koju pokreće naša sjajna tehnologija pametnih telefona. Naša oprema za telekomunikacije i rešenja omogućavaju globalno širenje mreže 4G. A naša tehnologija digitalnog snimanja obogaćuje živote ljudi, ne samo beleženjem posebnih trenutaka, već i omogućavajući da se zabeležene uspomene momentalno podele, u svakom trenutku, na bilo kom mestu.

Tri telefona Galaxy S20 i S20 plus: jedan nebeskoroze, drugi nebeskoplave i treći kosmičkosive boje.

Poslovi mobilne komunikacije

Uz usmerenost na inovaciju koja je inspirisana potrebama ljudi, uvek težimo da produbimo vrednost i praktičnost za klijente.

Kao globalni lider na tržištu mobilne industrije, trudimo se da putem inovacija sa svrhom svojim korisnicima stalno pružamo nova i različita iskustva. Iza nas je više od deset godina istraživanja i razvoja Galaxy uređaja, na šta smo veoma ponosni jer smo zahvaljujući tome mogli da tržištu predstavimo inovativne tehnologije kao što su naši preklopni mobilni telefoni, Galaxy 5G, Internet stvari, kao i Samsung Knox, Samsung plaćanje, Samsung zdravlje i Bixby. Na temelju ovih tehnologija, naši mobilni telefoni, nosivi uređaji, tableti i personalni računari će stvoriti nove proizvodne kategorije i uvešće nas u novu eru mobilne funkcionalnosti i izvanrednog korisničkog iskustva koje će još više pomeriti granice ove industrije.
Na osnovu našeg iskustva sa prvim komercijalnim 5G mobilnim telefonom na svetu – Galaxy S10 5G – proširili smo ponudu proizvoda Galaxy 5G u 2020. godini i u nju uključili ne samo vrhunske proizvode, već i širi asortiman proizvoda mobilnih telefona kako bismo zadovoljili različite potrebe naših kupaca, čiji se broj stalno povećava a struktura menja, i omogućili da najnovija tehnologija bude dostupna što većem broju ljudi. Takođe smo predstavili Galaxy Fold i Galaxy Z Flip sa preklopnim konstrukcijom i istakli vodeću ulogu naše kompanije u neprekidnom donošenju značajnih inovacija i najboljih tehnologija na svetsko tržište. Otvorenom saradnjom i ulaganjem napora da iskoristimo moć 5G mobilne tehnologije, veštačke inteligencije i mobilne bezbednosti, uvešćemo novu generaciju sveobuhvatnog, inteligentnog i bezbednog korisničkog iskustva koje će se proširiti na sve uređaje, platforme i brendove i istovremeno doprineti izgradnji održive budućnosti.

Mreže

Pomerajući granice tehnologije, Samsung Electronics istražuje puni potencijal telekomunikacionih usluga nove generacije

Samsung Electronics više od decenije uvodi tehnološke inovacije i održava mesto lidera u pružanju telekomunikacionih usluga budućnosti, ulažući u vrhunske tehnologije, gradeći industrijski ekosistem, neprestano podižući globalne tehničke standarde i sa vodećim globalnim telekomunikacijskim operaterima gradi viziju usluga sutrašnjice.
Sa portfoliom proizvoda „od početka do kraja“, počev od čipova, preko uređaja do telekomunikacione opreme, u jedinstvenom smo položaju za pružanje optimalnih rešenja za pružanje 5G komercijalnih usluga s obzirom na dozvolu za spektar, penetraciju mobilne tehnologije i buduće poslovne modele.
Samsung Electronics je započeo revolucionarnu transformaciju u industrijama, uspešno komercijalizujući 5G usluge u SAD i Koreji i pozicionirajući se kao lider 5G tehnologije.
Samsung Electronics takođe igra vitalnu ulogu u usvajanju 5G tehnologije u Japanu 2020. godine i širi svoje tržište u Okeaniji, Severnoj Americi, Istočnoj Aziji i Evropi.

Slika koja predstavlja mrežno poslovanje