Lanac nabavke

Odgovorno upravljanje lancem nabavke

Mi garantujemo da naši dobavljači grade snažnu konkurentsku prednost kroz podršku i saradnju u cilju izgradnje stabilnog korporativnog ekosistema i održivog lanca nabavke.

 

Vođeni svojom filozofijom pravičnosti, otvorenosti i saradnje u kojoj svaka strana dobija, rukovodimo lancem nabavke sa približno 2500 dobavljača širom sveta. Pružamo pomoć svim svojim dobavljačima u saglasnosti sa Kodeksom ponašanja dobavljača kompanije Samsung i poslujemo u skladu sa odgovarajućim lokalnim propisima i međunarodnim standardima. Kroz procenu svojih dobavljača rukovodimo rizicima lanca nabavke u pogledu aspekata održivosti, kao što su sredina, ljudska prava, finansije itd. Uz to, neprekidno podržavamo svoje dobavljače u cilju izgradnje zajedničke konkurentske prednosti i razvoja.

Strategija uprave lanca nabavke i pet kriterijuma

 •  

  Ekonomski

  Obezbeđujemo sveobuhvatnu konkurentsku prednost u cenama, isporuci, kvalitetu, tehnologiji i ljudskim resursima u cilju maksimalnog povećanja sinergije, brzine i efikasnosti svojih dobavljača i kreiranja korporativnog ekosistema koji omogućava održivi rast.

 •  

  Socijalni

  Zahtevamo da se poštuju međunarodni standardi i propisi u domenu upravljanja ljudskim pravima, radnog okruženja, etike i pitanja konfliktnih minerala u cilju izgradnje otvorenog i transparentnog sistema odgovornosti za upravljanje koji uključuje sve interesne grupe u lancu nabavke.

 •  

  Ekološki

  Sarađujemo isključivo sa dobavljačima koji su sertifikovani kao eko-partneri tako da možemo da obavljamo procenu i upravljanje uticajem na životnu sredinu koji mogu proizvesti njihove komponente, sirovine i proces proizvodnje.

Infografik stvaranja vrednosti kroz održivo upravljanje
<h3> Creating value through Sustainable management info-graph</h3> <ul> <li>List 1) Cost competitiveness (Economic).</li> <li>List 2) On time delivery (Economic).</li> <li>List 3) Supplier competitiveness (Economics, Social, Environmental).</li> <li>List 4) Response to Risk (Economics, Social, Environmental).</li> <li>List 5) Human resources capacity (Economic)</li> </ul>
Ova slika opisuje strategiju upravljanja lancem nabavke i infografik koji pruža dodatna objašnjenja za pet kriterijuma u održivosti lanca nabavke.

Rad dobavljača

U kompaniji Samsung težimo da izgradimo strateška partnerstva sa dobavljačima koji obezbeđuju maksimalan učinak na osnovu uzajamnog poverenja. To je razlog zašto primenjujemo pravičan i transparentan proces u upravljanju sistemom dobavljača za registrovanje novih dobavljača, dok obavljamo procene na godišnjem nivou kako bismo pružili pomoć svojim dobavljačima u osnaživanju konkurentske prednosti i svođenju povezanih rizika na minimum.
Svaka kompanija koja je voljna da doprinese svojom profilisanom tehnološkom sposobnošću i želi da posluje sa kompanijom Samsung može da objavi svoje nove poslovne predloge na našem portalu za nabavku (www.secbuy.com) u svakom trenutku. Naš (IPC)International Procurement Center služi kao čvorište nabavke, a IPC nam omogućava i da identifikujemo izvanredne dobavljače u strateški značajnim regionima širom planete.

Ključne stavke procene našeg novog programa za registrovanje dobavljača

 
Životna sredina i bezbednost
Od dobavljača se zahteva da zadovolje kriterijume koji su izloženi u članu 22, a odnose se na bezbednost na radu, opremu za sprečavanje požara, zdravlje na radu, opasne supstance i ekološke objekte.
Osam obaveznih stavki usklađenosti: Oprema za sprečavanje požara, opasnosti i otpadne materije, kanalizacija i otpadne vode itd.
 
Radna i ljudska prava
Obavljanje obaveznih revizija na lokaciji u skladu sa članom 20, uključujući volonterski rad, usklađenost sa propisima o radnom vremenu i zabranu diskriminacije.
Tri obavezne stavke usklađenosti: Zabrana rada dece, zagarantovana minimalna plata i zabrana nehumanog ophođenja.
 
Eko-partner
Obavljanje revizija ekološke politike proizvoda, edukacije i obuke i upotrebe opasnih supstanci.
Poslovanje isključivo sa dobavljačima koji su sertifikovani kao eko-partneri.

Sveobuhvatni proces procene

Prikaz infografika sveobuhvatnog procesa procene (procena tokom čitave godine, samostalan napredak, procena, upravljanje praćenjem) u lancu nabavke.

Programi za saradnju sa partnerima

Da bismo se pridržavali svoje poslovne filozofije koja glasi da „naša konkurentska prednost u kompaniji Samsung Electronic potiče od konkurentske prednosti naših dobavljača”, mi još više pomeramo granice svoje inicijative za upravljanje u kom svaka strana dobija u cilju uključivanja kako domaćih tako i prekomorskih dobavljača. Pružamo širok spektar programa za podršku finansiranja, edukacije i inovacije kako bismo obezbedili da naši dobavljači postanu konkurentni na globalnom nivou.

 • Ovaj prikaz opisuje finansiranje u programima za saradnju s partnerima Ovaj prikaz opisuje finansiranje u programima za saradnju s partnerima
  • 823,2 milijarde KRW
  • Investiranje u fond za zajednički razvoj

  Finansiranje

  Kreiranje fondova u vrednosti od 1 bilion KRW uz pomoć komercijalnih banki

 • Ovaj prikaz opisuje inicijative za inovacije u programima za saradnju s partnerima Ovaj prikaz opisuje inicijative za inovacije u programima za saradnju s partnerima
  • 13.089 osoba
  • Polaznici obuke za dobavljače

  Izgradnja kapaciteta zaposlenih

  Pružanje vođstva, profesionalne stručnosti, globalnih i drugih kurseva korišćenjem našeg objekta namenjenog isključivo za obuku dobavljača

 • Ovaj prikaz opisuje inicijative za inovacije u programima za saradnju s partnerima Ovaj prikaz opisuje inicijative za inovacije u programima za saradnju s partnerima
  • 479 kompanija
  • Dobavljači koji su dobili podršku Smart Factory

  Inicijative za inovacije

  Podrška za 1000 dobavljača i malih i srednjih preduzeća bez poslovnih odnosa sa Samsung-om širom zemlje

[Ishodi naših obostrano korisnih ključnih programa za 2017. godinu]

* Pomažemo svojim dobavljačima 1. i 2. reda u izražavanju žalbi putem naše direktne telefonske linije (+82-80-200-3300), putem e-pošte (ssvoc@samsung.com), putem onlajn sistema za upozoravanje na nepravilnosti na našem portalu za saradnju s partnerima (www.secbuy.com), uz konsultaciju s dobavljačima na lokaciji, kao i putem raznih sastanaka za razmenu.

Radno okruženje dobavljača

Samsung prihvata punu odgovornost za unapređenje ljudskih prava duž čitavog lanca nabavke, prihvatamo međunarodne sporazume o ljudskim pravima u cilju garantovanja bezbednosti radnog mesta i poštujemo kodeks ponašanja koji je uspostavilo udruženje Responsible Business Alliance (RBA). Redovno pratimo sve naše dobavljače u skladu sa standardima verifikacije Koalicije građana elektronske industrije (EICC) radi identifikovanja problema i pravljenja neophodnih poboljšanja. Osim što podstičemo naše prvostepene dobavljače da stvaraju bezbedna radna mesta, ta posvećenost bezbednosti radnog mesta prenosi se preko prvostepenih dobavljača i na naše drugostepene dobavljače. Time doprinosimo izgradnji stabilnog ekosistema u čitavom našem lancu nabavke.

Radno okruženje dobavljača
<h3>Radno okruženje dobavljača</h3> <dl> <li>Samostalna procena</li> <li>Svi dobavljači 1. reda obavljaju samostalnu procenu na godišnjem nivo.</li> </dl> <dl> <li>Revizije na lokaciji</li> <li>Ključni dobavljači se biraju s obzirom na obim transakcija i rezultate samostalne procene, a dobijaju i revizije na lokaciji</li> <li>Specijalne i godišnje revizije obavljaju se u domenu zapošljavanja pripravnika i učenika na praski tokom školskih raspusta</li> </dl> <dl> <li>Revizije od strane trećih lica</li> <li>Revizor sa sertifikatom EICC programa obavlja provere dobavljača koji se nasumično biraju</li> <li>Zadaci za poboljšanje koji su identifikovani kao posledica rezultata revizija implementiraju se u roku od tri meseca</li> </dl>

Upravljanje mineralima iz zona sukoba

Kompanija Samsung Electronics zabranjuje upotrebu minerala iz zona sukoba – uključujući i tantal, kalaj, volfram i zlato – koji se iskopavaju na neetički način u zonama sukoba u 10 afričkih zemalja, u koje spada i Demokratska Republika Kongo (DR Kongo). Našim lancem nabavke upravljamo držeći se principa procesa etičke raspodele. Da bismo osigurali da rad naših dobavljača bude po najvišim standardima, sprovodimo ispitivanja minerala korišćenih u njihovim proizvodima. Da bismo uspostavili sistem bez sukoba, primenili smo proces dubinske analize radi pronalaženja minerala iz zone sukoba u skladu sa „Smernicama OECD-a za utvrđivanje dužnosti”.
Sem toga, podstičemo dobavljače da stupe u partnerski odnos sa topionicama sa certifikatom RMAP (Responsible Minerals Assurance Process, Proces odgovorne provere minerala) i zahtevamo da topionice bez certifikata u našem lancu nabavke dobiju certifikat RMAP.

RMAP certifikat topionica za minerale iz zona sukoba duž celog lanca nabavke

(Krajem decembra 2017)

CFSP sertifikacije je završena CFSP sertifikacije je u toku Ukupno
Tantal (Ta) 42 - 42
Kalaj (Sn) 69 2 71
Volfram (W) 41 - 41
Zlato (Au) 98 3 101

Odgovornost dobavljača

Proizvodi i usluge koje nudi kompanija Samsung Electronics rezultat su posvećenosti i napora svih dobavljača u našem lancu nabavke. Kompanija Samsung Electronics i naši dobavljači odgovorni su za održivo zadovoljstvo naših klijenata i građanskog društva. Takođe, obećavamo da ćemo preuzeti punu odgovornost za lanac nabavke na osnovu poverenja i iskrenosti u cilju postizanja najbolje vrednosti.

* Listed in order of name of suppliers in 80% of Samsung Electronics’ transaction volume who agreed to be disclosed

SUPPLIER ADDRESS
AAC Technologies Holdings Inc. LOT K4-2F, QUE VO IP BAC NINH CITY, BAC NINH, VIETNAM VAN DUONG COMMU
213167 NO.3 CHANGCAO ROAD, HI-TECH INDUSTRIAL ZONE, WUJIN, CHANGZHOU CITY, JIANGSU PROVINCE, CHINA
YUHANG RD, SHUYANG ECONOMIC DEVELOP SUQIAN CITY JIANGSU PROVINCE, CHINA
Advantest Corp. 140, 3SAMGONGDAN 6-RO, SEOBUK-GU, CHEONAN-SI, CHUNGCHEONGNAM-DO, KOREA
SHIN-MARUNOUCHI CENTER BUILDING,1-6-2 MARUNOUCHI, CHIYODA-KU, TOKYO, JAPAN
RM.1215,LUNENG PLAZA,NO.18 TAIGU RD WAIGAOQIAO FREE TRADE ZONE, SHANGHAI
Air Products and Chemicals Inc. 3, NONGSEO-RO, 46BEON-GIL, GIHEUNG-GU, YONGIN-SI, GYUNGGI-DO, KOREA
7201 HAMILTON BOULEVARD ALLENTOWN PA
Alps Electric Co., Ltd. 33 (JANGDUK-DONG) HANAMSANDAN5BYUNRO GWANGSAN-GU GWANGJU, KOREA
1-7, YUKIGAYA-OTSUKAMACHI, OTA-KU, TOKYO, 145-8501
APPLIED MATERIALS 8 UPPER CHANGI NORTH ROAD, SINGAPOR E 506906, SINGAPORE
3050 BOWERS AVENUL SANTA CLARA CA
(5F, KOREA DESIGN CENTER BLDG., YATAP-DONG) 322, YANGHYEON-RO, BUNDANG-GU, SEONGNAM-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
ASM International N.V. (1DONG, CHUNGNAM TECHNOPARK CHEONAN VALLEY)136, JIKSAN-RO, JIKSAN-EUP, SEOBUK-GU, CHEONAN-SI, CHUNGCHEONGNAM-DO
3440 E UNIVERSITY PHOENIX DRIVE
ASM Lithography Inc. SUITES 3704-3706 37/F TOWER TWO TIMES SQUARE, 1 MATHESON STREET CAUSEWAY BAY, HONG KONG
2650 W. GERONIMO PLACE CHANDLER AZ
25, 5GIL, SAMSUNG1RO, HWASUNG-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
AU Optronics
Corp.
1 LI-HSIN RD.2,SCIENCE-BASED INDUST RIAL PARK, HSINCHU TAIWAN, R.O.C.
5 LI-HSIN RD.6,SCIENCE-BASED INDUST RIAL PARK, HSINCHU TAIWAN, R.O.C.
Avago
Technologies Ltd.
NO 1 YISHUN AVENUE 7 SINGAPORE
BOE
Technology Group Co., Ltd.
NO. 118 JINGHAIYI RD, BDA, BEIJING
Biel Crystal Manufactory Ltd. BLOCK A, 10/F., A1-A5 MEI HING IND. BLDG.,16-18 HING YIP STREET, KWUN TONG, KOWLOON, HONG KONG
BUMJIN B BLOCK JINHERUI INDUSTRIAL PARK, SHANPO VILAGE LILIN TOWN ZHONGKAI HIGH-TECH ZONE, HUIZHOU CITY, CHINA
SAIDAGONGYEYUANSIZHILU6HAO TIANJIN XIQINGQU
SHA HU KO CUN CHANG PING TOWN DONGG UAN CITY GUANG DONG
BYD Co., Ltd. XIANGSHUI RIVER, ECONOMIC DEVELOPME NT ZONE, DAYA BAY, HUIZHOU, GUANGDO NG, P.R.CHINA
NO.3001, BAOHE ROAD, BAOLONG INDUST RIAL TOWN, LONGGANG, SHENZHEN, P.R. CHINA
NO2,YADI ROAD, THE NEW-TYPE INDUSTRIAL PARK ,XI'AN NATIONAL HI-TECH INDUSTRIAL DEVELOPMENT ZONE
YAN AN ROAD, KUI CHONG, LONG GANG, SHENZHEN, CHINA 518119
Canon Inc. 30-2, SHIMOMARUKO 3-CHOME, OHTA-KU, TOKYO 146-8501, JAPAN
(9F,10F),607, TEHERAN-RO, GANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
ONE CANON PARK MELVILLE NEW YORK, 11747
Cirrus Logic Inc. 7B NIGHTINGALE WAY, QUARTERMILE EDINBURGH
Coretronic
Corp.
NO.2-1.NANKE 6TH.ROAD, TAINAN SCIEN CE-BASED INDUSTRIAL PARK TAINAN COUNTY, TAIWAN, R.O.C.
Corning
Inc.
ONE RIVERFRONT PLAZA CORNING NEW YORK, UNITED STATES
Daifuku Co., Ltd. KOMAKIHARA KOMAKI AICHI JAPAN
14, DONGTANJISEONG-RO, HWASEONG-SO, GYEONGGI-DO, KOREA
7406 WEST DETROIT STREET CHANDLER USA
Dongyang E&P Inc. TONGQIAO INDUSTRIAL BASE ZHONGKAI HIGH-TECH ZONE HUIZHOU GUANGDONG PROVINCE
DOOSUNG TECH LUONG SON IP, HOA SON COMMUNE HOA BINH LUONG SON
Dr Enc SA de CV MANUFACTURAS 622 SANTA ROSA JAUREGUI QUERETARO
Dreamtech Co., Ltd. NO.100,HUU NGHI ROAD, VSIP BAC NINH TU SON TOWN, BAC NINH PROVINCE VIETNAM
SUPPLIER ADDRESS
Elentec co., Ltd. 44F, QUANG MINH INDUSTRIAL ZONE, HANOI, VIETNAM
ELK Corp. 89 DAEDEOK TECHNO 2TH ST, GWANGPEONG-DONG, YUSEONG-GU, DAEJEON, KOREA
EM-Tech Co., Ltd. YEN PHONG IP YEN PHONG DISTRICT BAC NINH PROVINCE
HUAXIAN ROAD,DANSHAN INDUSTRIAL AREA, CHENGYANG DISTRICT QINGDAO CITY, SHANDONG PROVINCE
Entegris Inc. 72, JE2GONGDAN 1-GIL, MIYANG-MYEON, ANSEONG-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
129 CONCORD ROAD BILLERICA
117 JONATHAN BLVD N CHASKA MN
31 KAKI BUKIT ROAD 3, 06-08/11 TECH LINK SINGAPORE
Glonics Viet Nam Co., Ltd. NO 903, 3/2 STREET, PHU XA COMMUNE, THAI NGUYEN CITY, THAI NGUYEN PROVINCE
GoerTek Inc. NO.268 DONGFANG ROAD HI-TECH INDUST RY DEVELOPMENT DISTRICT WEIFANG SHANDONG
LOT L-06, QUE VO INDUSTRIAL PARK NAM SON COMMUNE, BAC NINH CITY BAC NINH PROVINCE
Hitachi Ltd. 46, 2GONGDAN 8-GIL, SEOBUK-GU, CHEONAN-SI, CHUNGCHEONGNAM-DO, KOREA
24-14 NISHI-SHIMBASHI, 1-CHOME, MIN ATO-KU, TOKYO 105-8717 JAPAN
15-12,NISHI-SHIMBASHI 2-CHOME, MINATO-KU
GRANTOKYO SOUTH TOWER, 9-2, MARUNOU CHI 1-CHOME,CHIYODA-KU, TOKYO, 100- 6606, JAPAN
2150 N. 1ST STREET, STE. 350 SAN JOSE CA
1601A ROOM ,16F,BLK.1,NO.18,TAIGU R OAD,WAIGAOQIAO FREE TRADE ZONE 2001 31, SHANGHAI
8F YOUNG POONG BLDG., 41 CHEONGGYECHEON-RO, CHONGRO-KU, SEOUL, KOREA, 110-752
92, SANHO-DAERO, GUMI-SI, GYEONGSANGBUK-DO, 730-906, KOREA
2460 NORTH FIRST STREET, SUITE 290 SAN JOSE CA
HNT Electronics Co., Ltd. LUONG SON INDUSTRIAL PARK, KM 36, NATIONAL HIGHWAY 6, HOA SON COMMUNE LUONG SON, HOA BINH
Hosiden Corp. LOT 1, QUANG CHAU IP, VIET YEN DICS TRICT, BAC GIANG PROVINCE, VIETNAM
Ibiden Co., Ltd. 15#, RONGCHANG EAST STREET, BDA, BEIJING CHINA, 100176
3-200, GAMA-CHO, OGAKI, GIFU PREF JAPAN
Innolux Corp. NO.160 KESYUE RD., CHU-NAN SITE, HS INCHU SCIENCE PARK, CHU-NAN, MIAO-L I, TAIWAN
Intel Corp. 69/F, CENTRAL PLAZA, 18 HARBOUR ROAD, WANCHAI, HONG KONG
Interflex Co., Ltd. LOT CN05, BA THIEN IP, BINH XUYEN DISTRICT, VINH PHUC PROVINCE
(SUNGGOKDONG) 149 KANGCHONRO DANWON-GU, ANSAN-SI, GYEONGGI-DO
Jahwa Electronics Co., Ltd. PLOT 10, KHAI QUANG INDUSTRIAL PARK , VINH YEN CITY, VINH PHUC PROVINCE, VIETNAM
Jiangsu Simand
Electric Co., Ltd.
NO.111,KANGYUAN ROAD, XIANGCHENG DISTRICT SUZHOU CHINA
JX Nippon Mining &
Metals Corp.
54, HANSAN-GIL, CHEONGBUK-MYEON, PYEONGTAEK-SI, GYEONGGI-DO, 451-833 REP. OF KOREA
125 NORTH PRICE RD CHANDLER
1008164 1-2, OTEMACHI 1CHOME, CHIYODA-KU, TOKYO, JAPAN
KLA-Tencor
Corp.
ONE TECHNOLOGY DRIVE MILPITAS CALIFORNIA, USA
Kyocera Corp. (WONSI-DONG) 116, BEOMJIGI-RO, DANWON-GU, ANSAN-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
13F KAMCO YANGJAE TOWER, 262 KANGNAMDAE-RO, KANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
116,BEOMJIGI-RO,DANWON-GU,ANSAN-SI,GYEONGGI-DO
Lam Research Corp. AVENUE EDOUARD-DUBOIS 20 NEUCHATEL
4F, 28, PANGYO-RO 255BEON-GIL, BUNDANG-GU, SEONGNAM-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
4650 CUSHING PARKWAY FREMONT
Lens International HK Co., Ltd. UNIT A,7/F, MG TOWER, 133 HOI BUN ROAD, KWUN TONG, KOWLOON, HONG KONG
Maxford
Technology Limited
18 FLOOR, CHUNG NAM BUILDING, 1 LOC KHART ROAD, WANCHAI, HONG KONG
SUPPLIER ADDRESS
Maxim Integrated
Products Inc.
160 RIO ROBLES DRIVE SAN JOSE CA
Mcnex Co., Ltd. LOT CN5, NINH BINH CITY, NINH BINH PROVINCE PHUC SON INDUSTRIAL PARK
MediaTek Inc. #03-01, NO. 1, FUSIONOPOLIS WALK, SINGAPORE
2F,NO. 132-2, SING-SHAN RD., NEIHU, TAIPEI, TAIWAN
Micron
Technology Inc.
8000 S. FEDERAL WAY BOISE ID
1 NORTH COAST DRIVE SINGAPORE 757432 SINGAPORE
MMurata Manufacturing Co., Ltd. 22F, (GT TOWER, SEOCHO-DONG), 411, SEOCHO-DAERO, SEOCHO-GU, SEOUL, KOREA
THE EXCHANGE TOWER NO.2, 189 NANJING TIANJIN HEPING
200 YISHUN AVE 7 SINGAPORE
9380 CARROLL PARK DRIVE SAN DIEGO CALIFORNIA
20 FAIRBANKS, SUITE 187 IRVINE CA
Namuga Co., Ltd. LOT B9, THUY VAN INDUSTRIAL ZONE, THUY VAN COMMUNE, VIET TRI CITY, PHU THO PROVINCE
Nitto Denko Corp. 165 CHEONGBUKSANDAN-RO,CHEONGBUK-MYEON, PYEONGTAEK-SI, GYEONGGI-DO
33RD FLOOR, GRAND FRONT OSAKA, 4-20 OFUKA-CHO, KITA-KU, OSAKA 530-0011,
NuFlare
Technology Inc.
8-1, SHINSUGITA-CHO, ISOGO-KU YOKOHAMA, KANAGAWA, JAPAN
NXP Semiconductors N.V. NXP SEMICONDUCTORS NETHERLANDS B.V. HIGH TECH CAMPUS 60, EINDHOVEN THE NETHERLANDS
Partron Co., Ltd. 22, SAMSUNG 1-RO 2-GIL, HWASEONG-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
Praxair Technology Inc. (TEHERAN-RO,SINHAN BUILDING16F), 512,TEHERAN-RO,KANGNAMGU, SEOUL, KOREA
7, 3GONGDAN 2-RO, SEOBUK-GU, CHEONAN-SI, CHUNGCHEONGNAM-DO, KOREA
Qorvo Inc. 1 CHANGI BUSINESS PARK AVENUE1, #04- SINGAPORE
Rohm Co., Ltd. 159-13,GASAN DIGITAL 1-RO, GEUMCHEON-GU, SEOUL, 153-803, KOREA
Samsung Display Co., Ltd. 95 SAMSUNG 2ND RD. NONSUH-DONG KIHEUNG-GU, YONGIN GYEONGGI-DO
77, 4SANDAN 5-GIL, CHEONAN-SI SEOBUK-GU, CHUNGCHEONGNAM-DO, KOREA
YEN PHONG I INDUSTRIAL ZONE BAC NINH PROVINCE YEN PHONG DISTRICT
Samsung Electro-Mechanics Co., Ltd. YEN BINH INDUSTRIAL ZONE DONG TIEN WARD, PHO YEN TOWN THAI NGUYEN PROVINCE
(MAETAN-DONG) 150, MAEYEONG-RO, YEONGTONG-GU, SUWON-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
14F,TOWER A,SCC, JUNCTION OF HOU HAI BLVD AND HAIDE 1ST RD., NANSHAN DISTRICT, SHENZHEN, GUANGDONG, CHINA
788 NANHE RD KUNSHAN ET DEVELOPMENT JIANGSU PROVINCE CHINA
1,WEISHAN ROAD XIQING MECRO-ELECTRO NICS INDUSTRIAL PARK, XIQING DIST TIANJIN CHINA
NO.80 XIAQING ROAD,THE WEST ZONE OF TEDA, TIANJIN, CHINA
3655 N. 1ST SAN JOSE CA
WELLGROW INDUSTRIAL ESTATE, 93 MOO 5, T.BANGSAMAK, A.BANGPAKONG, CHACHOENGSAO 24180, THAILAND
TIANJINSHIHEXIQUHEINUCHENGDAO27 TIANJIN
SEMPHIL., CHIP BLOCK 5, BARRIO, BATINO, CALAMBA, LAGUNA, PHILIPPINES
Samsung SDI Co., Ltd. YEN PHONG I - I.P YEN TRUNG COMMUNE , YEN PHONG DIST, BAC NINH PROVINCE, VIETNAM
GONGSE-DONG 150-20, GONGSE-RO, GIHEUNG-GU , YONGIN-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
56, GOSAN-RO, UIWANG-SI 16073, GYEONGGI-DO, KOREA
YIXIANYUAN SCIENTIFIC INDUSTRIAL PARK, TIANJIN 301726, CHINA
Seowonintech Co., Ltd. YEN PHONG INDUSTRIAL ZONE, LONG CHA U COMMUNE YEN PHONG DISTRIC, BAC NI NH PROVINCE
ZHENGYING INDUSTRIAL AREA BEIZHAKOU, JINNAN DIST, TIANJIN
Shin Heung Precision Co., Ltd.. A1 ROAD DONGLI EDA TIANJIN
SI Flex Co., Ltd. LOT A, QUANG CHAU INDUSTRIAL PARK, BAC GIANG PROVINCE. VIET YEN DISTRICT
Siltronic Corp. 12 TAMPINES INDUSTRIAL AVE 5
7200 NW FRONT STREET PORTLAND
SMART Modular
Technologies Inc.
AV TEGULA (CEA) ED. CRISTAL ATIBAIA PONTE ALTA 888 ED CRISTAL
Sozhou Posco-Core Technology Co., Ltd. 158# SHENXU ROAD SUZHOU INDUSTRIAL PARK
STMicroelectronics N.V. 5A SERANGOON NORTH AVENUE 5 SINGAPORE
Sumco Corp. SEAVANS NORTH, 1-2-1 SHIBAURA, MINATO-KU TOKYO JAPAN
19801 N. TATUM BLVD PHOENIX ARIZONA
SUPPLIER ADDRESS
Sung Woo Electronics Co., Ltd. THUAN THANH 3 INDUSTRIAL ZONE, THAN H KHUONG COMMUNE, THUAN THANH DISTRICT, BAC NINH PROVINCE
Synaptics Inc. 1251 MCKAY DR. SAN JOSE CA
Taiwan PCB
Techvest Co., Ltd.
NO.12, KUNG YEH 2ND.RD ., PIN CHEN, TAO YUAN HSIEN, TAIWAN, R.O.C.
Taiyo Nippon
Sanso Corp.
#1189 BAO-8 ROAD ,ZONG HE BAO SHUI XI'AN SHAANXI
94, EUMBONGMYEON-RO, EUMBONG-MYEON, ASAN-SI, CHUNGCHEONGNAM-DO, KOREA
150 ALLEN ROAD BASKING RIDGE NJ
3F, NO.2 BLDG. BAOWU TOWER 1859 EXPO BOULEVARD SHANGHAI PUDONG
Taiyo Yuden Co., Ltd. 3 INTERNATIONAL BUSINESS PARK NORDI C EUROPEAN CENTRE #06-28
43, JAYUMUYEOK 3-GIL, MASANHOEWON-GU, CHANGWON-SI, GYEONGSANGNAM-DO, KOREA
UNIT 2801-08, THE METROPOLIS TOWER, 10 METROPOLIS DRIVE, HUNGHOM, KOWLOON, HONGKONG
B2B 2ND FLOOR,BUILDING3, NO.258 XIN LING ROAD, CHINA(SHANGHAI) PILOT FREE TRADE ZONE, SHANGHAI, CHINA
440 STEVENS AVE., SUITE 300 SOLANA ,SAN DIEGO ,CA
GERMANY, FURTH, NORDRING 23
2-7-19 KYOBASHI CHUO-KU ,TOKYO ,JAPAN
TDK Corp. 3505 WHARF CABLE TV TOWER, 9 HOI SH ING ROAD, TSUEN WAN, N.T., HONG KONG
NO.1 XINGANG ROAD,ZHANGWAN TOWN, JIAOCHENG CITY,NINGDE, FUJIAN PROVINCE, PRC.
11 NORTH BUONA VISTA DRIVE #13-08 THE METROPOLIS TOWER 2
ST.MARTIN STR. 53, MUNICH, GERMANY
8F, SONGNAM BUILDING, SEOCHO-DONG, SEOCHO-GU, SEOUL, KOREA
NILAI INDUSTRIAL ESTATE, 71800 NILA I, NEGERI SEMBILAN, MALAYSIA.
Texas Instruments Inc. 3-6,WORLD SHIPPING CENTRE, HARBOUR CITY, 7 CANTON ROAD, KOWLOON
The Dow Chemical Company 412, TEHERAN-RO, GANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
(BACKSEOK-DONG)56, 3GONGDAN 1-RO, SEOBUK-GU, CHEONAN-SI, CHUNGCHEONGNAMDO, KOREA
4F NO.6, LANE 280, ZHONGSHAN NORTH ROAD
PO BOX 60896 CHARLOTTE NC
451 BELLEVUE ROAD NEWARK DE
UL. STREFOWA 16 DZIERZONIOW POLSKA
14F, 412, TEHERAN-RO, GANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
BACHTOBE IETRASSE 3, 8810 HORGEN, H ORGEN, SWITZERLAND
Tokyo Electron Ltd. AKASAKA BIZ TOWER, 3-1 AKASAKA 5-CHOME, MINATO-KU, TOKYO 107-6325, JAPAN
51, JANGANGONGDAN 6-GIL, JANGAN-MYEON, HWASEONG-SI, GYEONGGI-DO, KOREA
2400 GROVE BLVD. AUSTIN TX
1F, NO.126 HEDAN RD.PUDONG SHANG HA I 200131, CHINA
Toshiba Corp. 517, YEONGDONG-DAERO, GANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
YEONGDONGDAERO 517, GANGNAM-GU, SEOUL, KOREA
20 PASIR PANJANG ROAD #12-25/28 MAPLETREE BUSINESS CITY, SINGAPORE 117439
2570-1, URASUDA, KAMO-SHI, NIIGATA, JAPAN
72-34, HORIKAWA-CHO, SAIWAI-KU, KAW ASAKI-SHI, KANAGAWA, JAPAN
Tripod Technology Corp.
NO.7, MIDDLE SECTION, MIANZHOU AVEN XIANTAO HUBEI
MID.TUANJIE.RD.DEVELOPMENT ZONE, XIS HAN DISTRICT, WUXI CITY, JIANGSU PROVINCE
Versum Materials US LLC 7201 HAMILTON BLVD. ALLENTOWN
WiSol Co., Ltd. D1-1,D1-3 INTERNATIONAL INDUSTRIAL CITY XEDA TIANJIN
1 2 3 4