Filozofija

Ono što smo obećali

Naše obećanje da odgovorno poslujemo kao vodeća, globalna kompanija

 

Samsung je posvećen poštovanju lokalnih zakona i propisa, kao i primeni strogog globalnog kodeksa ponašanja na sve zaposlene. Kompanija smatra da etičko upravljanje nije samo alat kojim se reaguje na ubrzane promene u domenu globalnog poslovanja, već je takođe i sredstvo za izgradnju poštovanja u odnosu sa raznim interesnim grupama, uključujući klijente, akcionare, zaposlene, poslovne partnere i lokalne zajednice. Sa ciljem da se dobije status jedne od kompanija sa najvišim stepenom etičkog ponašanja na svetu, Samsung nastavlja da obučava svoje zaposlene i da upravlja sistemima nadzora, dok istovremeno primenjuje pravično i transparentno korporativno upravljanje.

Vrednosti koje definišu duh kompanije Samsung

Kompanija Samsung smatra da vladanje u životu u skladu sa snažnim vrednostima predstavlja ključ za dobro poslovanje. Zbog toga su ove ključne vrednosti, zajedno sa rigoroznim kodeksom ponašanja, u središtu svake odluke koju kompanija donese.

Kompanija Samsung smatra da vladanje u životu u skladu sa snažnim vrednostima predstavlja ključ za dobro poslovanje. Zbog toga su ove ključne vrednosti, zajedno sa rigoroznim kodeksom ponašanja, u središtu svake odluke koju kompanija donese. Duh kompanije Samsung predstavljaju ljudi, izvrsnost, promena, integritet, zajednički prosperitet Kompanija Samsung smatra da vladanje u životu u skladu sa snažnim vrednostima predstavlja ključ za dobro poslovanje. Zbog toga su ove ključne vrednosti, zajedno sa rigoroznim kodeksom ponašanja, u središtu svake odluke koju kompanija donese. Duh kompanije Samsung predstavljaju ljudi, izvrsnost, promena, integritet, zajednički prosperitet

Ljudi

Jednostavno rečeno, kompaniju čine njeni zaposleni. U kompaniji Samsung posvećeni smo tome da svojim ljudima pružimo bogate mogućnosti da dostignu svoj potpuni potencijal.

Izvrsnost

Sve što radimo u kompaniji Samsung vođeno je nepokolebljivom strasnom težnjom ka izvrsnosti i neumoljivoj posvećenosti razvoju najboljih proizvoda i usluga na tržištu.

Promena

Kao što to činimo od samog osnivanja, usmereni smo na budućnost, predviđamo potrebe tržišta i potražnju tako da možemo da usmerimo kompaniju prema dugoročnom uspehu.

Integritet

Rad vođen etičkim principima predstavlja osnovu našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbeđuje pravičnost, poštovanje prema svim interesnim grupama i potpunu transparentnost.

Uzajamni prosperitet

Samsung je posvećen dostizanju statusa društveno i ekološki odgovornog korporativnog građanina u svim svojim zajednicama širom sveta.