Govori manje, postigni više.

Bixby ti pruža slobodu da se fokusiraš na ono što je najvažnije. On uči šta ti voliš da radiš i zajedno sa tvojim omiljenim aplikacijama i uslugama ti pomaže da postigneš više.

Žena koja se bavi sportskim penjanjem u zatvorenom prostoru i prikaz spreda telefona Galaxy S9 Midnight Black koji prikazuje aplikacije podešene u Bixby Domu.

* Slike ekrana simulirane u svrhe ilustracije.
* Dostupnost usluge može da varira u zavisnosti od zemlje.
* Prijavljivanje na Samsung Account nalog i mreža za prenos podataka (Wi-Fi ili internet veza) su obavezni.
* GPS mora da bude omogućen za usluge koje zahtevaju informacije o lokaciji.
* Dostupne aplikacije mogu da variraju u zavisnosti od zemlje.

Sve što vam treba, kad god vam zatreba.

Uz Bixby ćete za trenutak dobiti ono što vam treba, pri čemu nećete morati da otvarate nijednu aplikaciju.
Sve što vam treba je dostupno uz samo jedan dodir ili prevlačenje prstom.

Osoba koja u desnoj ruci drži Galaxy S9 Midnight Black na kom je pokrenut Bixby dom sa podešenim aplikacijama DECLINED CALL, TODAY'S ACTIVITY, TODAY'S WEATHER.

Pogledajte jednim dodirom ili prevlačenjem prstom.

Prevuci početni ekran nadesno i brzo nađi ono što tražiš. Jednim dodirom možeš da vidiš predstojeće obaveze, današnje fotografije, prognozu za sutra i još mnogo toga.

Slika na kojoj korisnik drži ponoćno Galaxy S9 Midnight Black u jednoj ruci i prevlači prstom nadesno sa glavnog ekrana na prikaz Bixby doma.
Slika telefona Galaxy S9 Midnight Black na kojem su pokrenute aplikacije TODAY'S WEATHER, TODAY'S ACTIVITY u Bixby Domu

Neka vam sve bude nadohvat ruke.

Bixby uči vašu rutinu, pa će pravi sadržaj biti spreman kada vam zatreba. Na osnovu obrazaca vašeg korišćenja aplikacije prema vremenu i lokaciji, Bixby može da predvidi šta tražite.

Slika uređaja Galaxy S9 Midnight Black koji prikazuje aplikacije TODAY'S WEATHER, TODAY'S ACTIVITY, REMINDER podešene u usluzi Bixby dom.

Jutarnje vežbe

Da li vežbate svako jutro? Bixby zna vaš raspored. Zato su vam svakog jutra, kada se probudite i krenete u teretanu, dostupni alarm, vremenska prognoza, plejlista i Samsung Health.

Slika uređaja Galaxy S9 Midnight Black koji prikazuje aplikacije KALENDAR, VIDEO ZAPISI i SPORT podešene na ekranu Bixby dom.

Pauza za ručak

Da li ste pročitali vesti tokom ručka? Svakog dana možete da vidite kalendar, pročitate vesti i prelistate Facebook uz Bixby.

Slika uređaja Galaxy S9 Midnight Black koji prikazuje aplikacije Uber, YouTube podešene na ekranu Bixby dom

Noćno putovanje

Da li uvek odlazite s posla u 18:30? Sada jednim dodirom možete da naručite Uber i da lako pronađete taj YouTube video koji čekate da pogledate ceo dan.

Slika uređaja Galaxy S9 Midnight Black koji prikazuje aplikacije GALLERY, NEARBY PLACES podešene na ekranu Bixby dom

Dan na plaži

Da li svake subote idete na plažu? Bixby zna šta obično radite za vikend, pa će vam Foursquare i Galerija biti pri ruci kada zatreba.

Obavljajte sve na jednom ekranu.

Bixby nadmašuje mogućnosti jedne aplikacije korišćenjem više funkcija u različitim aplikacijama jednim dodirom.

Dostupne Apps

Slike poravnate u 3 kolone. U prvoj koloni se nalaze slike aplikacija REMINDER, VIDEOS, DECLINED CALL i CNN. U drugoj koloni se nalaze slike aplikacija UBER, GALLERY, ALARMS i EMAIL. U poslednjoj koloni se nalaze slike aplikacija GALLERY, CALENDAR, TODAY'S ACTIVITY, REMINDER i TODAY'S WEATHER

Kontaktirajte Samsung pomoć

Imate li dodatnih pitanja?