Sistem sa cevima

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Udobnost tokom cele godine

Samsung sistemi za klimatizaciju sa cevima dizajnirani su da efikasno rade u svim vremenskim uslovima, tako dobijate savršenu temperaturu za svako godišnje doba.

Optimalan protok vazduha, lagan dizajn

Samsung sistem tankih cevi postavljen iza plafona obezbeđuje stabilnu i efikasnu kontrolu klime. Instalacija i održavanje su jednostavni zahvaljujući njegovoj veličini i težini – jedan od najlakših sistema u ponudi.

Samsung klima uređaji Klima Sistem sa cevima

Velika pokrivenost u velikim prostorijama

Zahvaljujući spoljnoj kontroli statičkog pritiska Samsung MSP sistem je izuzetno snažan i tih. Uz izvanrednu kontrolu statičkog pritiska postiže se veća pokrivenost sa većim protokom vazduha u velikim prostorijama.

Samsung klima uređaji Klima MSP cev

Snažne i prilagodljive performanse

Budući da može da izdrži visok spoljni statički pritisak do 25 mmAq, sistem HSP cevi je izuzetan po svojim performansama. Ovaj uređaj nudi veliku pokrivenost i fleksibilnu instalaciju tako da je idealan za prostorije sa visokim plafonom.

Samsung klima uređaji Klima  HSP cev

Pogledajte ceo asortiman za sisteme sa cevima

Samsung klima uređaji Klima Sistemi sa cevima – asortiman

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama