AE044MXTPEH/EU

EHS TDM Plus, Toplotna pumpa

Integrisani sistem za grejanje i hlađenje uz niže troškove
Integrisani sistem za grejanje i hlađenje uz niže troškove

EHS TDM može da proizvede vodu i vazduh koji se zagrevaju ili hlade pomoću samo jedne spoljašnje jedinice. Sistem vazduh-vazduh brzo postiže stabilnu temperaturu, dok sistem vazduh-voda isporučuje vruću vodu u radijatore, podno grejanje i sanitarne čvorove. Ova ekonomična i ekološka tehnologija smeštena je u jednu spoljašnju jedinicu, tako da predstavlja idealno rešenje za mesta sa ograničenim prostorom.

Savršen sistem sve-u-jednom
Savršen sistem sve-u-jednom

Inovativne karakteristike EHS TDM omogućavaju da se jedna spoljašnja jedinica koristi za dve funkcije. Pametne kontrole prebacuju između vazduh-voda i vazduh-vazduh sistema kada je to potrebno. S obzirom da je potrebno montirati samo jednu jedinicu, uređaj donosi uštede u pogledu troškova montaže i mogućnost efikasnijeg korišćenja prostora.

Brzo grejanje zahvaljujući TDM tehnologiji
Brzo grejanje zahvaljujući TDM tehnologiji

TDM tehnologija korisnicima pruža mogućnost bržeg, fleksibilnijeg, dualnog upravljanja temperaturama. Ovo inovativno rešenje ubrzava proces ispuštanjem toplog vazduha, kao dopunu podnom grejanju, kako bi se prostor brže zagrejao. Uživajte u idealno udobnim uslovima u vašem domu zahvaljujući EHS TDM sistemu

Tehnička podrška