CAC, U četiri smera Kaseta 600×600, Toplotna pumpa, 3.5 kW

CAC, U četiri smera Kaseta 600×600, Toplotna pumpa, 3.5 kW

AC035JNNCEH/EU

Izaberi KAPACITET

Idealno kompaktan

Montiranje mini četvorosmerne kasete je jednostavno. Ovaj kompaktni klima uređaj može da stane na jednu plafonsku ploču širine i dubine 600 x 600, tako da prepravke nisu potrebne. Budući da nije potrebno obavljati dodatne radove, vreme montaže je kraće, a troškovi poslovanja smanjeni.

Podešavanje brzine ventilatora

Zahvaljujući opciji podešavanja brzine ventilatora prema visini plafona, mini četvorosmerna kaseta se u potpunosti može prilagoditi potrebama različitih poslovnih prostora. Pomoću DIP (Dual in-line package) prekidača na štampanoj ploči možete povećati efikasnost kako bi svež vazduh dopreo do svih delova prostorije i bio ravnomernije raspoređen.

Automatsko njihanje u svim pravcima

Ovaj inovativni klima uređaj distribuira hladan i topao vazduh još dalje, uz minimalni nivo buke. Sistem odgovara svim vrstama soba i pokriva nepristupačna mesta.

MDS: senzor za detekciju pokreta (opiono)

Mini četvorosmerna kaseta je pametno rešenje za uštedu energije i smanjenje troškova zahvaljujući svom opcionom senzoru za detekciju pokreta koji reguliše optimalnu količinu protoka. Ovaj senzor isključuje klima uređaj kada detektuje da u blizini nema nikoga. Energetska efikasnost se poboljšava i zahvaljujući opciji automatskog prepoznavanja i biranja šema rada. Senzor za detekciju pokreta takođe smanjuje efekat kontrasta toplog i hladnog vazduha usmerenog direktno ka ljudima u prostoriji, tako da se dobija ujednačena i prijatna klima.

Snažan protok vazduha

Široke lopatice mini četvorosmerne kasete stvaraju snažan protok vazduha bez rasipanja energije. Ova unutrašnja jedinica koja ispušta hladan ili topao vazduh do većih udaljenosti efikasnija je za preduzeća i pored nje vam neće biti potrebni drugi uređaji.
Snažan protok vazduha Snažan protok vazduha

Zaštita od prašine na plafonu

Prljavi plafoni više nisu problem sa mini četvorosmernom kasetom. Novi dizajn sprečava skupljanje prašine nakon dugih perioda rada. Kontrolisanjem pravca protoka vazduha tako da ne dolazi u dodir sa plafonom, preduzeća mogu da uživaju u čistijem i elegantnijem radnom prostoru.
Zaštita od prašine na plafonu Zaštita od prašine na plafonu

Visoko podignuta odvodna pumpa

Mini četvorosmerna kaseta poseduje visoko podignutu odvodnu pumpu. Na taj način se kondenzovana voda podiže na 750 mm u odnosu na prethodnih 700 mm. Veća količina tečnosti obezbeđuje veću fleksibilnost kada je u pitanju izbor lokacije za montažu uređaja, što za korisnike predstavlja dodatnu pogodnost.
Visoko podignuta odvodna pumpa Visoko podignuta odvodna pumpa

Nema prelivanja uz sistem za odvod vode

Inovativni sigurnosni ventil na pumpi za odvod vode sprečava vraćanje ispuštene vode u posudu za odvod vode. Budući da se na ovaj način smanjuje nivo ispuštene vode u posudi, preduzeća nikada više neće morati da brinu o zadržavanju vode ili prelivanju vode u unutrašnjost uređaja. Mini četvorosmerna kaseta obezbeđuje svež i čist vazduh ne zagađujući prostoriju.
Nema prelivanja uz sistem za odvod vode Nema prelivanja uz sistem za odvod vode

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO