Šta možete pronaći na Portalu za partnere

Kao jedan od registrovanih Samsung-ovih partnera za sisteme klimatizacije, imaćete pristup našem novom Portalu za partnere, kao i mnogim pogodnostima koje on nudi.

Marketinški resursi

Portal za partnere vam nudi sve marketinške informacije koje su vam potrebne u komunikaciji sa klijentima. Preuzmite izvore iz biblioteke resursa, bez obzira da li se radi o tehničkom ili marketinškom materijalu.

Marketinški resursi na Portalu za partnere

Tehnička podrška

Naš uslužni sektor će vam pružiti svu neophodnu pomoć kada je reč o našim proizvodima. Ako naiđete na problem, dobićete pomoć naših stručnjaka ako pošaljete opis problema ili preuzmete dodatne tehničke materijale iz naše baze resursa.

Usluge na Portalu za partnere

Prijavite se za obuku

Ako želite da postanete stručnjak za Samsung-ove sisteme klimatizacije, možete pristupiti obrazovnom portalu kompanije Samsung i prijaviti se za obuku koju vode iskusni obučavaoci. Portal vam omogućava da pretražite onlajn kurseve i materijale, testirate svoje poznavanje sistema klimatizacije i još mnogo toga.

Obuka na Portalu za partnere

Registrujte se odmah da biste dobili pristup

Registrujte se na Portal za partnere kompanije Samsung da biste dobili pristup svim stvarima Samsung

Registrujte se odmah

Preuzmite „Vodič za brz početak” da biste počeli sa radom

Pogledajte ceo asortiman

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Filtriranje prikaza proizvoda

Proizvodi po kategorijama

Pronađite instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama