FJM, Zidna jedinica Domestic

FJM, Zidna jedinica Domestic

AJN035NDEHA/EU

Izaberi KAPACITET

Idealne kompaktne dimenzije Idealne kompaktne dimenzije

Idealne kompaktne dimenzije

Montaža Mini 4Way kasete je jednostavna. Ovaj kompaktni klima-uređaj može da stane u jednu standardnu krovnu ploču dimenzija 600Šx600V, što znači da modifikacije nisu neophodne. Bez potrebe za dodatnim građevinskim radovima, vreme montaže je kraće, što ima pozitivan finansijski uticaj na vaše poslovanje.

Režim samodijagnostike Režim samodijagnostike

Režim samodijagnostike

Jedinica ima režim samodijagnostike koji odmah upozorava korisnike na kvarove. Šifra greške i LED svetlo omogućavaju serviserima da brzo pronađu problem, što smanjuje vreme potrebno za popravku jedinice. To sve znači da sa ovim režimom možete da ostvarite koristi od veće efikasnosti i ekonomičnijeg rada.

Podešavanje brzine ventilatora Podešavanje brzine ventilatora

Podešavanje brzine ventilatora

Zahvaljujući mogućnosti podešavanja brzine ventilatora prema visini plafona, Mini 4Way kaseta se može u potpunosti prilagoditi tako da odgovara potrebama pojedinačnih kompanija. Menjanjem položaja prekidača za dual linijski paket (DIP) na štampanom kolu jedinice povećava se efikasnost tako da svež vazduh dolazi do svih uglova prostorije, što donosi bolju raspodelu.

Automatsko njihanje u svim pravcima Automatsko njihanje u svim pravcima

Automatsko njihanje u svim pravcima

Ovaj inovativni klima-uređaj vrši distribuciju hladnog i toplog vazduha još dalje uz minimalnu buku. Efikasan sistem je prikladan za sve prostorije, čime se obezbeđuje da nijedan deo nije zanemaren.

MDS; Senzor za detekciju pokreta (opcionalno) MDS; Senzor za detekciju pokreta (opcionalno)

MDS; Senzor za detekciju pokreta (opcionalno)

Mini 4Way kaseta nudi pametno rešenje za uštedu na energiji i troškovima zahvaljujući svom senzoru za detekciju pokreta (MDS), koji reguliše optimalnu količinu protoka vazduha. On funkcioniše tako što isključuje sistem za klimatizaciju kada senzor primeti da nema ljudi u blizini. Energetska efikasnost je dodatno povećana kroz opciju automatske identifikacije i određivanja obrazaca rada. MDS takođe smanjuje uticaj razlike između toplog i hladnog protoka vazduha direktno na pojedince, čime se dobija doslednije i prijatnije okruženje.

Moćan protok vazduha

Mini 4Way kaseta ima široke lopatice koje proizvode moćan protok vazduha bez razbacivanja energije. Eliminisanjem potrebe za većim brojem uređaja, unutrašnja jedinica šalje hladan ili topao vazduh na veće udaljenosti, zbog čega je ova jedinica efikasnija za upotrebu u kompanijama.
Moćan protok vazduha Moćan protok vazduha

Sprečavanje prašine na plafonu

Prljavi plafoni više nisu problem kada imate klima-uređaj Mini 4Way kaseta. Novoosmišljeni panel sprečava nakupljanje prašine tokom dužih perioda rada. Kontrolisanjem smera protoka vazduha tako da nema kontakta sa plafonom, kompanije mogu da uživaju u čistijem i elegantnijem radnom prostoru više nego ikada pre.
Sprečavanje prašine na plafonu Sprečavanje prašine na plafonu

Moćna drenažna pumpa

Mini 4Way kaseta ima opcionalnu moćnu drenažnu pumpu. Ona podiže kondenzovanu vodu do 750 mm u poređenju sa prethodnim ograničenjima na 700 mm. Povećana količina pruža veću fleksibilnost na mestu montaže jedinice, nudeći korisnicima veću lakoću upotrebe nego ikada do sada.
Moćna drenažna pumpa Moćna drenažna pumpa

Bez prelivanja drenažne vode

Inovativni kontrolni ventil na drenažnoj pumpi sprečava da drenažna voda poteče nazad u posudu. Smanjivanjem nivoa vode u posudi na ovaj način, kompanije nikada više neće morati da se brinu o stagnaciji vode ili prelivanju koje curi u unutrašnje prostorije. Mini 4Way kaseta donosi svež, čist vazduh bez kontaminiranja prostorije.
Bez prelivanja drenažne vode Bez prelivanja drenažne vode

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00