DVM S Eco, Toplotna pumpa, 10HP

DVM S Eco, Toplotna pumpa, 10HP

AM100KXMDGH/EU

Izaberi KAPACITET

Najbolji kapacitet u klasi

Pruža veću pokrivenost, a zauzima manje mesta. Ovaj uređaj ima najveći kapacitet u svojoj klasi od 14 HP, što vam omogućava da stvorite VRF rešenje malih dimenzija. Zato je idealan za instalaciju na mestima sa ograničenim prostorom.

Kompaktan dizajn za dodatnu fleksibilnost

Najkompaktniji klima uređaj u svojoj klasi možete veoma jednostavno i ekonomično da instalirate i njime da upravljate bez smanjenja performansi. Takođe ostavlja dosta dodatnog prostora koji se može iskoristiti u druge svrhe.

Napredne performanse i ušteda energije

Napredna tehnologija drastično poboljšava performanse i smanjuje traćenje energije. Takođe uključuje i inovativni digitalni kompresor sa inverterom – optimizovani razmenjivač toplote sa izbrazdanim krilcima i visoko efikasnim ventilatorima.

Povezuje više, uklapa se bolje

Uz četvorostruki sistem cevi, sa priključcima sa prednje, donje, zadnje i bočnih strana i dužinu cevi od 160 m, uklapa se na mnogo više mesta, uključujući male i uske prostore i jednostavnije je za instalaciju i održavanje.

Poboljšana pouzdanost u hladnim uslovima

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji upravljanja hlađenjem, tehnologija "Flash injection" omogućava poboljšane performanse zagrevanja na -25 °C. Nastavlja da radi čak i na nižim temperaturama, za pouzdani komfor pri izuzetno niskim temperaturama.

Fleksibilna instalacija na praktično bilo kom mestu

Pruža fleksibilnost instalacije na skoro svakom mestu, bez obzira na lokaciju i udaljenost od zgrade. Poseduje dužinu cevi od 160 m i može dostići visinu do 50 m.

Upravljajte svojim hlađenjem gde god se nalazili

Opcioni komplet za Wi-Fi vam omogućava da daljinski upravljate jedinicama u zatvorenom prostoru koristeći aplikaciju* za smart telefon. Uvek ih možete uključiti i isključiti, odabrati režim rada i temperaturu i iskoristiti druge funkcije bilo gde da se nalazite.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO