Samsung WindFree™

Sistemi za klimatizaciju WindFree™ koriste hiljade mikrorupica za fino i ravnomerno strujanje vazduha kroz celu prostoriju i omogućavaju udoban život, rad i odmor bez neprijatnih hladnih talasa.

Kako funkcioniše?

wind free
Video Alternative Text
Hlađenje tehnologijom WindFree™
Hlađenje tehnologijom WindFree™

Tehnologija WindFree™ pruža vrhunski komfor jer koristi hiljade mikrorupica za ravnomerno širenje svežeg vazduha u celu prostoriju bez neprijatne hladne promaje. Režim WindFree™ pažljivo širi vazduh i stvara tzv. „nepokretan vazduh” i prijatnu i svežu atmosferu koja vam daje veličanstven osećaj ugodnosti i danju i noću.

Pametno upravljanje
Pametno upravljanje

AI Auto Comfort funkcije omogućavaju potpuno novo i inteligentno uživanje u životu. Ova inovativna funkcija analizira uslove u prostoriji i obrasce upotrebe, a onda automatski podešava temperaturu. Temperatura može da se podesi i putem aplikacije SmartThings.

Energetska efikasnost
Energetska efikasnost

Samsung kompresor sa tehnologijom digitalnog pojačavanja invertora pomoći će da se troši manje energije. Sadrži jake neodimijumske magnete i prigušivač koji povećavaju efikasnost i omogućavaju brže hlađenje bez rasipanja energije, a istovremeno radi gotovo bešumno, jer su vibracije i nivo buke smanjeni na minimum.

Asortiman proizvoda WindFree™: Doživljaj vrhunske udobnosti

Novi proizvodi Samsung WindFree™ koriste inovativne tehnologije da bi pružili nove i više nivoe komfora u bilo kom prostoru i uz to nude vrhunski doživljaj bez obzira gde se nalazite i šta radite.

AI Auto Comfort funkcije

AI Auto Comfort funkcije omogućavaju potpuno novo i inteligentno uživanje u životu. AI Auto Comfort funkcija analizira uslove u prostoriji i obrazac upotrebe, i pojednostavljuje život. Na osnovu Vaših preferenci i spoljašnje temperature, ona automatski prilagođava temperaturu i uključuje se u režim koji najviše odgovata uslovima u prostoriji i u svakom tenutku garantuje potpuni komfor.

woman is reading

Senzor za prepoznavanje pokreta

Senzor za detekciju pokreta efikasno hladi dom samoregulacijom rada sistema za hlađenje. Ako se u prostoriji ništa ne pokreće 20 minuta, on se automatski prebacuje na režim uštede energije WindFree™, ali se vraća u normalni režim onog trenutka kad prepozna pokret u prostoriji. Takođe omogućava prilagođavanje toka vazduha.

three women

SmartThings

Neka i Vaš dom bude pametniji uz Samsung SmartThings. Preko jedne aplikacije koja se lako koristi moći ćete da povežete, dajete naredbe i upravljate svim Samsung kućnim aparatima i elektronskim kompatibilnim uređajima povezanim aplikacijom SmartThings. Nakon što kreirate svoj SmartThings profil, ova aplikacija automatski pronalazi sve kompatibilne uređaje.

SmartThings

Trostruki zaštitni filter

Uz trostruki zaštitni filter sada možete bezbrižno uživati u dugotrajnom higijenski čistom vazduhu. Njegova tri sloja podrazumevaju filter velike gustine koji izdvaja velike čestice prašine koje se skupljaju u domaćinstvu, kao i vlakna i životinjske dlake. Takođe ima i sloj filtera od zeolita koji zadržava prašinu i pomaže da se smanji pojava virusa, bakterija i alergena.

Tri-Care Filter

Saznajte više o našem asortimanu proizvoda WindFree™

WindFree™ range

 * ASHRAE (Američko udruženje inženjera grejanja, hlađenja i klimatizacije) definiše „nepokretan vazduh” kao vazdušna strujanja sporija od 0,15 m/s pri kojima se ne stvara hladna promaja.

*Aplikacija SmartThings je dostupna za uređaje Android i iOS. Treba proveriti u odgovarajućem uputstvu/priručniku za korisnike da li je proizvod kompatibilan sa aplikacijom Samsung SmartThings.

*Za upotrebu funkcije AI Auto Comfort neophodni su Wi-Fi veza i nalog za aplikaciju Samsung SmartThings. Funkcija AI Auto Comfort čuva korisničke podatke, željena podešavanja i obrasce upotrebe i predlaže najkorisnije opcije.

*Senzor za detekciju pokreta je dostupan samo kod modela WindFree™ Elite.

*Trostruki zaštitni filter je ispitan u korejskoj laboratoriji (FITI/KRICT) na bakterije i viruse, i u japanskoj laboratoriji (ITEA) na alergene. Podaci su izmereni u specifičnim uslovima ispitivanja, a mogu varirati zavisno od uslova sredine i pojedinačne upotrebe. Ispitivano na modelu AR13TYCABWKNST. Dostupan samo na modelima WindFree™ Elite i Avant.

Pronađite najbližeg Samsung partnera

Samsung partneri su specijalizovani stručnjaci koji vam stoje na raspolaganju za sva klimatizacijska rešenja. Pronađite najbližeg.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama