Udobno osvežava.
Iznenađujuće tih.

Samsung WindFree™

Sistemi za klimatizaciju WindFree™ koriste hiljade mikrorupica za fino i ravnomerno strujanje vazduha kroz celu prostoriju i omogućavaju udoban život, rad i odmor bez neprijatnih hladnih talasa.

Kako funkcioniše?

Naš asortiman proizvoda WindFree™

 

VRF WindFree™ zidna jedinica

Samsung Air Conditioner Climate Air Care Product Finder Discover the Full Range Samsung Air Conditioner Climate Air Care Product Finder Discover the Full Range

Materijali za preuzimanje

Brošura proizvoda WindFree™

Asortiman proizvoda WindFree™: Doživljaj vrhunske udobnosti

Novi proizvodi Samsung WindFree™ koriste inovativne tehnologije da bi pružili nove i više nivoe komfora u bilo kom prostoru i uz to nude vrhunski doživljaj bez obzira gde se nalazite i šta radite.

Hlađenje tehnologijom WindFree™

Tehnologija WindFree™ pruža vrhunski komfor jer koristi hiljade mikrorupica za ravnomerno širenje svežeg vazduha u celu prostoriju bez neprijatne hladne promaje. Režim WindFree™ pažljivo širi vazduh i stvara tzv. „nepokretan vazduh” i prijatnu i svežu atmosferu koja vam daje veličanstven osećaj ugodnosti i danju i noću.

Pametno upravljanje

Zidna jedinica WindFree™ sa funkcijom AI Auto Comfort omogućava potpuno nov i inteligentan način uživanja u životu. Ova inovativna funkcija analizira uslove u prostoriji i obrasce upotrebe, a onda automatski podešava temperaturu. Temperatura može da se podesi i putem aplikacije SmartThings.

Energetska efikasnost

Samsung kompresor sa tehnologijom digitalnog pojačavanja invertora pomoći će da se troši manje energije. Senzor za detekciju pokreta efikasno hladi prostoriju samoregulacijom rada sistema za hlađenje kada u prostoriji nema nikoga.

* ASHRAE (Američko udruženje inženjera grejanja, hlađenja i klimatizacije) definiše „nepokretan vazduh” kao vazdušna strujanja sporija od 0,15 m/s pri kojima se ne stvara hladna promaja.

* Aplikacija SmartThings je dostupna za uređaje Android i iOS. Treba proveriti u odgovarajućem uputstvu/priručniku za korisnike da li je proizvod kompatibilan sa aplikacijom Samsung SmartThings. Za upotrebu funkcije AI Auto Comfort neophodni su Wi-Fi veza i nalog za aplikaciju Samsung SmartThings. Funkcija AI Auto Comfort čuva korisničke podatke, željena podešavanja i obrasce upotrebe i predlaže najkorisnije opcije.

* Wi-Fi komplet se naručuje zasebno za jednosmernu i četvorosmernu kasetu.

* Senzor za detekciju pokreta je dostupan samo za model Elite WindFree™ (standardno) i za četvorosmernu kasetu WindFree™ (opciono).

* Neke opisane funkcije su opcione ili zavise od načina rada.