Komercijalni prostor Spoljna jedinica

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Izvanredne performanse sistema

Samsung CAC spoljna jedinica je pametan izbor ukoliko želite istovremeno da smanjite troškove održavanja i potrošnju električne energije.

Vrhunska udobnost i kontrola

Samsung CAC uređaj odlikuje vrhunska energetska efikasnost u klasi zahvaljujući paketu pametnih tehnologija za optimizovanje energetske efikasnosti koje su u potpunosti usklađene sa propisima Evropske unije (EU).

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Komercijalni prostor Spoljna jedinica

Rad sa više jedinica

Efikasna kontrola klime povezivanjem do četiri unutrašnje jedinice sa jednom spoljnom jedinicom. Unutrašnjim jedinicama se upravlja u jednom ciklusu u okviru istog režima putem daljinskog upravljača, što ih čini idealnim za prostorije za koje je potreban veći broj unutrašnjih jedinica.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Komercijalni prostor Spoljna jedinica

Stabilne performanse tokom cele godine

Uz poboljšanu efikasnost, radni opseg i dizajn, Samsung Nordic CAC sistem za klimatizaciju ima poboljšane performanse grejanja pri nižim temperaturama i podržava optimalno hlađenje u toplijim klimatskim uslovima.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Komercijalni prostor Spoljna jedinica

Pogledajte asortiman CAC spoljnih uređaja

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Pronalaženje proizvoda Pogledajte ceo asortiman Komercijalni prostor Spoljna jedinica

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama