Upravljači

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Jednostavno upravljanje klimom

Samsung kontrolni sistemi omogućavaju kontrolisanje i nadgledanje pojedinačnih sistema za klimatizaciju ili više njih sa centralizovane, udaljene lokacije.

Poboljšajte upravljanje sa serverom DMS 2.5

Server Samsung DMS (Data Management Server) 2.5 omogućava upravljanje mrežom od najviše 256 unutrašnjih jedinica. Server DMS 2.5 dodatno je unapređen novim funkcijama koje automatski mogu da kontrolišu vaše sisteme za klimatizaciju umesto vas.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Kontrole

Efikasan i ekonomičan rad

Poboljšajte rezultate i smanjite troškove sa Samsung sistemom za upravljanje zgradom (BMS – Building Management System). Sistem BMS obezbeđuje razne funkcije kontrole za integrisano upravljanje različitim sistemima za klimatizaciju i pratećom opremom.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Kontrole

Centralno kontrolisanje sistema

Samsung sistem sa DVM rashlađivačem podržava centralno upravljanje spoljnim i unutrašnjim jedinicama, tako da možete da poboljšate učinak i maksimalno iskoristite postojeće sisteme za klimatizaciju.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Kontrole

Kontrola nad više zgrada

S-NET 3 omogućava upravljanje grupom zgrada pomoću servera za centralno upravljanje podacima (DMS 2) pomoću kojih se upravlja svakom zgradom pojedinačno. Sistem zasnovan na Internetu podržava kompletnu i fleksibilnu kontrolu raznih aplikacija.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Kontrole

Pogledajte asortiman sistema za upravljanje

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Pretraživanje proizvoda Pogledajte asortiman kontrola

Naše proizvodne kategorije

Pronađite instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama