MagicInfo rešenje

SMART Signage Solutions

MagicInfo rešenje (Express, Server)

Moćno i intuitivno rešenje za upravljanje sadržajem

MagicInfo rešenje (Express, Server)
Imate pitanja?
Imate pitanja?
Opčinite gledaoce efektnim digitalnim porukama

Opčinite gledaoce efektnim digitalnim porukama

    Digitalni ekrani dokazuju svoju vrednost mnoštvom postavki pri čemu je učešće korisnika i klijenata od ključnog značaja za svako poslovanje. Ali da biste u potpunosti zaokupili pažnju svojih krajnjih korisnika i opčinili ih, potrebne su vam funkcije za kreiranje i kontrolisanje sadržaja koje poseduju izdržljivost i operativnost neophodne za zahteve poslovanja. Budući da se koristi kao podrška Samsung liniji monitora, MagicInfo™ rešenje odlično rešava ovakve zahteve i kao takvo predstavlja jedno od najefikasnijih rešenja za upravljanje digitalnim monitorima. MagicInfo™ rešenje predstavlja komplet softverskih aplikacija koji može imati različite namene u različitim okruženjima u kojima možete na efikasan način iskoristiti digitalni sadržaj kako biste povećali ciljanu oblast. Bilo da su u pitanju korporativne kancelarije sa nizom monitora ili malo preduzeće koje želi da se plasira na tržište, kompanija Samsung obezbeđuje kvalitetnu i pouzdanu vezu za prenos dinamičkog sadržaja za koji su stvoreni njihovi monitori.

Izaberite model upravljanja koji odgovara vašem poslovanju

Izaberite model upravljanja koji odgovara vašem poslovanju

    MagicInfo™ rešenje nudi dva različita rešenja koja su pažljivo osmišljena da obuhvate veliki opseg primena.

● MagicInfo™ Express (za lokalno upravljanje)Unapređeno i sveobuhvatno rešenje za lokalnu upotrebuImajući u vidu potrebe vlasnika manjih preduzeća, MagicInfo™ Express pojednostavljuje procese, ali i povećava njihovu efikasnost nudeći opcije za kreiranje, zakazivanje i prezentovanje poslovnog sadržaja na monitorima u radnji odnosno sadržaja koji ste konfigurisali za predstavljanje preduzeća. Funkcije softvera dostupne su na računaru (Windows®/Mac®), tabletu (Android™/iOS™) i pametnom telefonu (Android/iOS), tako da su vlasnici i menadžeri opremljeni rešenjem široke primene koje se veoma jednostavno koristi.
● MagicInfo™ server (za upravljanje mrežom)Sveobuhvatno rešenje za centralizovano upravljanjeAko želite da povežete više monitora i poboljšate sadržaj na svakom od njih, MagicInfo™ Server predstavlja idealno rešenje zasnovano na mreži koje će objediniti sve funkcije u jednostavan paket. Raspoređivanje sadržaja i kontrolisanje hardvera se obavlja sa lakoćom, tako da se možete usredsrediti na bitnije stvari.

Jednostavan, moderan i jedinstven korisnički interfejs

Jednostavan, moderan i jedinstven korisnički interfejs

    Rešenje MagicInfo™ predstavlja kamen temeljac celokupne platforme koji eliminiše nepotrebne smetnje i omogućava efikasno obavljanje najvažnijih zadataka čime se povećava poslovna produktivnost. Ovaj intuitivni i jednostavni korisnički interfejs je dizajniran da ostvari ove ideje, kako biste lako mogli da radite na kreiranju i raspoređivanju sadržaja na svom tabletu ili pametnom telefonu, bez ikakvih smetnji. Kompanija Samsung je otišla korak dalje i obezbedila jedinstvenost korisničkog interfejsa u okviru kompletnog rešenja koju god alatku da koristite.

Proširene funkcije za izuzetnost u poslovanju i marketingu

Proširene funkcije za izuzetnost u poslovanju i marketingu

    Funkcije i napredne ispravke su obuhvaćene paketom kako bi vam pomogle da povećate produktivnost. 

● Datalink omogućava ažuriranje sadržaja na Samsung SMART Signage ekranima u realnom vremenu pomoću daljinskih baza podataka. Vaš digitalni monitor će biti automatizovan u najvećoj mogućoj meri i uvek će prikazivati precizan sadržaj koji se ažurira uz minimalan napor, dok su aktuelne informacije, poput vremenske prognoze ili finansijskih vesti, uvek dostupne zahvaljujući podršci za RSS feed.
● Brojanje korisnika - Nakon instalacije opcione kamere, monitor se može koristiti za prikupljanje podataka za prepoznavanje korisnika na osnovu starosti i pola, na osnovu kojih ova funkcija obezbeđuje detaljan i kompletan uvid

Ukupni operativni troškovi

Ukupni operativni troškovi

    Namenski razvijeno za korišćenje sa Samsung monitorima, rešenje MagicInfo™ nije potrebno prepravljati niti prilagođavati, već ga odmah možete iskoristiti za brzu implementaciju i jednostavnu stabilizaciju čitavog sistema. Sjajna funkcija za zakazivanje i upravljanje koristi se ne samo za upravljanje sadržajem, već i monitorom tako da se monitor može uključiti i isključiti, prebaciti u režim mirovanja, odnosno napraviti raspored korišćenja za njega čime se smanjuje potrošnja energije kod digitalnih monitora. Korisnici mogu instalirati najnoviji firmver na svakom monitoru pomoću softvera MagicInfo™ Solution koji redovno ažurira monitore i kontroliše njihov rad. Uz MagicInfo™ Solution nije potrebno koristiti nova ili dodatna rešenja za određene funkcije, kao što su integracija baze podataka ili brojanje korisnika. U podrazumevanoj konfiguraciji, MagicInfo™ Solution obezbeđuje sve osnovne funkcije koje su neophodne u poslovanju i može nadograditi uslugu profesionalnim funkcijama koje su unapred optimizovane za nju.

※Odricanje odgovornostiMac i iOS su zaštitni znakovi kompanije Apple Inc., registrovani u SAD i drugim zemljama. Android je zaštitni znak kompanije Google Inc.Windows je registrovani zaštitni znak ili zaštitni znak kompanije Microsoft Corporation u SAD i/ili drugim zemljama.