MagicIWB S2

SMART Signage Solutions

Samsung MagicIWB S2 za poslovnu namenu

Besplatno integrisano E-board rešenje

Samsung MagicIWB S2 for Corporate
Imate pitanja?
Imate pitanja?
Poboljšajte saradnju uz softver za interaktivno deljenje znanja MagicIWB S2 kompanije Samsung

Poboljšajte saradnju uz softver za interaktivno deljenje znanja MagicIWB S2 kompanije Samsung

    Kako se granice korporativnih okruženja i okruženja državnih uprava proširuju van lokalnih okvira, pa ona postaju sve više povezana na globalnom nivou, deljenje ideja i saradnja putem mreže i uređaja postale su od ključnog značaja. Ključne informacije moraju biti lako dostupne različitim korisnicima u svakom trenutku. U cilju poboljšanja interne i spoljne saradnje, organizacije i IT odseci moraju imati intuitivna rešenja za sale za sastanke kako bi na efikasan način podržali saradnju, agilnost i učešće. 

    Kao fleksibilno i sveobuhvatno rešenje, softver za upravljanje sadržajem Samsung MagicIWB (interaktivna bela tabla) za Samsung SMART Signage IWB monitore drastično pospešuje učešće i efikasnost tokom prezentacije, tako da tradicionalni sastanci postaju dinamične diskusije. Zahvaljujući svom interaktivnom ekranu osetljivom na dodir, MagicIWB obezbeđuje pregledan sadržaj u FHD rezoluciji koji privlači pažnju gledalaca i omogućava direktan pristup bogatom sadržaju za više korisnika. 

    Kako bi mogao da se uklopi u različita okruženja, ovaj moćni Samsung interaktivni softver je dostupan u okviru dve različite usluge: MagicIWB S2 za poslovanje i državnu upravu i MagicIWB I2 za obrazovanje.* Softver MagicIWB S2 unapred je instaliran na određenim modelima Samsung IWB monitora, kao što su DME-BR i DME-BM, a opcioni napredni softver MagicIWB I2 dostupan je preko modula dodatne komponente ili dodatnog računara. Ove verzije softvera Samsung MagicIWB nude korisnicima napredne alatke koje su im potrebne za promovisanje saradnje, učešća i produktivnosti tokom prezentacija sa smanjenim operativnim troškovima (TCO).

Poboljšajte saradnju na sastancima pomoću interaktivnog softvera za belu tablu koji se lako koristi

Poboljšajte saradnju na sastancima pomoću interaktivnog softvera za belu tablu koji se lako koristi

    Dizajniran da prebrodi sve poteškoće korporativnog okruženja i okruženja u državnim upravama, ovaj sveobuhvatni i unapred instalirani softver Samsung MagicIWB S2* poboljšava efikasnost pomoću bogatog paketa za koji nije potreban dodatni, namenski računar. MagicIWB S2 obezbeđuje besprekornu komunikaciju na fizičkim sastancima i sastancima sa virtuelnim prezentacijama zahvaljujući interakciji putem dodira bez korišćenja računara, upravljanju datotekama sa jednog izvora, alatkama za deljenje multimedijalnih sadržaja i vezi sa sistemima za video konferencije bez smetnji. Takođe, korisnici mogu da povežu svoje lične uređaje, poput notebook računara i tableta, sa Samsung IWB monitorima pomoću programa MagicIWB Agent. Zahvaljujući jednostavnom MagicIWB Agent interfejsu korisnici imaju mogućnost komunikacije u realnom vremenu čime se poboljšava radna efikasnost. 

    Integrisanjem ovih opcija u jednu višenamensku platformu, softver Samsung MagicIWB S2 za Samsung IWB monitore poboljšava radnu efikasnost i poslovne performanse zahvaljujući bržem donošenju odluka i rešavanju problema, poboljšanom radnom procesu i smanjenim troškovima. 


*Softver MagicIWB S2 kompanije Samsung je besplatno instaliran na IWB modelima iz serija DME-BR (modeli od 65, 75 i 82 inča) i DME-BM (modeli od 82 inča). Pored toga, MagicIWB S2 je kompatibilan sa IWB modelima i iz serija DHE, DBE i DME uz nadoknadu za licencu.

Pristupite ključnom sadržaju sa sastanka i ažurirajte ga i delite na bilo kom mestu i u svakom trenutku

Pristupite ključnom sadržaju sa sastanka i ažurirajte ga i delite na bilo kom mestu i u svakom trenutku

    Višestrani softver MagicIWB S2 kompanije Samsung pretvara standardne prezentacije u aktivne diskusije pomoću funkcija koje se lako koriste, interaktivnog vizuelnog sadržaja i opcija za uređivanje u realnom vremenu. Ključne funkcije obuhvataju: 

• Crtanje na svim izvorima sadržaja: pomoću softvera IWB korisnici mogu da crtaju na bilo kom izvoru sadržaja koji je prikazan na površini dodirnog ekrana uređaja. Korisnici mogu da crtaju i na sadržaju slike u slici, čak i kada je sadržaj sa spoljnog uređaja prikazan u prozoru slike u slici. Uz ovu dodatnu pogodnost, najvažnije tačke diskusije mogu biti istaknute na ekranu što prezentacije čini dinamičnijim i produktivnijim. 

• Pregledanje i prikaz sadržaja: MagicIWB S2 pregledač sadržaja omogućava jednostavan pristup slikama, dokumentima i audio i video datotekama sa internih i spoljnih uređaja za skladištenje. Za poboljšanu saradnju pre, tokom i nakon diskusije, pregledač istorije podržava prikaz lokacije prethodno korišćenog sadržaja, poput predložaka za sastanke, za ponovnu upotrebu. 

• Snimajte, čuvajte i delite sadržaje: korisnici mogu da šalju sadržaje, poput slika, na prenosne uređaje drugih učesnika koji podržavaju MagicIWB. Takođe, korisnici mogu na IWB monitoru da otvore datoteke učesnika, dopune prezentacije ovim datotekama i podele ove datoteke sa nekom većom grupom. Pored toga, dugme za snimanje ekrana koje ovaj softver sadrži omogućava jednostavno snimanje beleški sa sastanka. Nakon snimanja, beleške sa sastanka se lako mogu poslati u obliku e-poruke pomoću odgovarajuće funkcije. 

• Lebdeći meni: sve ključne funkcije Samsung IWB monitora, poput alatki za brisanje i crtanje, možete pronaći u MagicIWB S2 lebdećem meniju. Radi lakšeg korišćenja, lebdeći meni može biti postavljen bilo gde na ekranu.