Stambeni prostor Wind Free

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Recite zbogom strujanju hladnog vazduha

Sistem Wind-Free™ toliko dobro radi da ćete zaboraviti da je tu. Nakon dostizanja željene temperature, sistem ravnomerno distribuira svež vazduh bez neprijatnog strujanja hladnog vazduha.

Šta je tehnologija Wind-Free™?

Samsung sistem za klimatizaciju Wind-Free™ koristi 21.000 mikrorupica za nežno i ravnomerno strujanje vazduha kroz celu prostoriju, čime se postiže prijatna svežina bez strujanja vazduha.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™

Održite svežinu bez menjanja postavki

Samsung sistem za klimatizaciju Wind-Free™ ima režim hlađenja sa dve faze koje se automatski smenjuju. U režimu brzog hlađenja brzo se dostiže željena temperatura, koja se zatim održava u režimu hlađenja bez strujanja vazduha.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™

Mirno spavajte

Režim „Čvrst san“ koji nudi sistem Wind-Free™ zadužen je za idealnu klimu u spavaćoj sobi, tako da možete mirno spavati znajući da vam neće biti hladno tokom noći niti da ćete se probuditi sa drhtavicom.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™

Pogledajte Wind-Free™ asortiman

Samsung klima uređaji Klima Klima uređaji bez strujanja vazduha – asortiman

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama