HG32EE460SKXEN

Napredni monitor serija HE460, 32"

VELIČINA 32
Expand In-Room Content Delivery Possibilities with Samsung’s HE460 Hospitality Display
Povećajte mogućnosti za reprodukciju sadržaja u sobi pomoću Samsung ekrana za ugostiteljske objekte HE460

Budio da gosti zahtevaju raskošniji i udobniji užitak pri odsedanju, ugostiteljski objekti mogu uvesti prilagodljive, elegantne ekrane za dodatnu notu atmosfere i funkcija. Tanko projektovani ekrani HE460 kompanije Samsung oživljavaju zabavu u sobi time što omogućavaju rukovodiocima hotela da kreiraju i dele jasan sadržaj koji zadovoljava opseg potreba gostiju. Pomoću ugrađene funkcije komunikacija LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung i rešenja za upravljanje sadržajem rukovodioci ugostiteljskih objekata mogu da pristupe raznim šablonima korisničkog interfejsa da bi isporučili prilagođene poruke dobrodošlice, promotivne ponude i informacije o lokalnim atrakcijama. Uz to, operativni timovi mogu da upravljaju stotinama ekrana u sobama pomoću jednog centra za daljinsko upravljanje, smanjujući potrebe održavanja, a istovremeno nudeći veću vidljivost. Zbog ovih sveobuhvatnih pogodnosti ekran HE460 je idealan za stvaranje raznolikog i nezaboravnog užitka gostiju uz smanjeni trošak.

Main Feature & Benefits 1: DEFINITION SYSTEM/ARCHITECTURE
Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da primene najnoviju tehnologiju za rukovođenje ugostiteljskim objektom da bi pružili prilagođeni užitak gostima. LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung spaja pogodnosti svojih SINC i REACH tehnologija za ugostiteljske objekte da bi se ponudilo rešenje za sveobuhvatno upravljanje sadržajem. Funkcija LYNK REACH 4.0 unapređuje užitak gostiju, tehnologiju povećanja efikasnosti i pruža pogodnosti od kanala za isporuku informacija, praktičnih mogućnosti komunikacije i efikasnog upravljanja u sobi. Kao ujedinjeno rešenje za upravljanje sadržajem, funkcija LYNK REACH 4.0 podržava LAN, Wi-fi i koaksijalne infrastrukture kako bi se pojačale funkcije hotelske uprave, nadgledanja i usluge gostiju. Korisnici u ugostiteljskom objektu mogu da naprave i omoguće personalizovane usluge koje se prenose pomoću vlasničkog servera za upravljanje (PMS) i prilagođenih obrazaca za nezaboravnije iskustvo. Ovo uključuje pristup nizu IPTV i RF kanala, aplikacijama i uslugama koje su odraz onoga što gosti očekuju kod kuće i na svojim mobilnim uređajima. LYNK REACH 4.0 dodatno omogućuje dvosmernu komunikaciju između rukovodstva hotela i gostiju. Efikasna sposobnost daljinskog upravljanja ovog rešenja za ekrane u sobama garantuje kvalitetnu isporuku usluga u realnom vremenu bez rada u sobama i održavanja. Sa optimizovanom mrežnom podrškom za mnoštvo kanala, funkcija LYNK Reach 4.0 kompanije Samsung pomaže hotelima da poboljšaju procese interne komunikacije, što zauzvrat pruža mogućnosti za personalizovanje užitka gosti

Povećajte preglednost brenda hotela i ponuda uz pomoć Video kanala dobrodošlice
Povećajte preglednost brenda hotela i ponuda uz pomoć Video kanala dobrodošlice

LYNK REACH 4.0 omogućava hotelima da koriste Video kanale dobrodošlice za pružanje korisnih informacija gostima na način na koji se gosti više angažuju. Pomoću jednostavnog otpremanja video snimka ili ubacivanja URL adrese, rukovodioci hotela mogu da prilagođavaju spisak klipova koji prikazuju hotelske objekte ili reklamiraju posebne ponude, lokalne događaje ili atrakcije. Zbog toga, hoteli mogu koristiti do 4 kanala za istovremeno prikazivanje željenih video snimaka u određenim javnim prostorijama hotela, kao što su ekrani u predvorjima i restoranima, kao i u gostinskim sobama. Mogućnost strimovanja ovih promocija obezbeđuje dodatni tok prihoda za hotele i pospešuje prepoznatljivost brenda.

Poboljšajte užitak gostiju jednostavnim pristupom vrednim informacijama u realnom vremenu.
Poboljšajte užitak gostiju jednostavnim pristupom vrednim informacijama u realnom vremenu.

Uz pomoć LYNK REACH 4.0 rešenja, hoteli mogu gostima da pruže specijalizovani užitak koji je usklađen sa njihovim rasporedima ili razlozima boravka. Gosti mogu jednostavno da pristupe veb sadržaju, video sadržaju i aplikacijama, kao što su hotelske usluge, informacije za turiste, prognoze vremena, informacije o letovima i još mnogo toga uz pomoć višejezične podrške na svojim TV uređajima u sobama. Na primer, TV uređaji u sobama posetilaca konvencija mogu da prikazuju prilagođeni korisnički interfejs i meni karakterističan za konvenciju, uključujući lokacije događaja, podsetnike za sastanke i mogućnosti za zabavu. Uz to, video snimci i slike koji promovišu lokalni događaj i informacije za turiste, dostupna sniženja i još mnogo toga može biti prikazano za brz i jednostavan pristup gostiju.

Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni
Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni

Omogućite gostima pristup širokom opsegu sadržaja uz početni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja ili instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane funkcije hotelima omogućavaju da gostima požele dobrodošlicu uz kratak video uvod zajedno sa logotipom hotela pre nego što omoguće TV sadržaj uživo. Na taj način, hoteli mogu da poboljšaju svoj brend bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu da na praktičan način pregledaju resurse, kao što su vreme, datum i informacije o hotelu, kao i da pristupe često korišćenim funkcijama televizora u korisničkom režimu. Prilagodljivi početni meni smanjuje troškove u hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, dok istovremeno pojednostavljuje kreiranje početnog menija pomoću televizora za hotelske sobe sa ugrađenim rešenjem.

Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju
Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju

Samsung LYNK DRM tehnologija pruža bezbednu i ekonomičnu alternativu standardnim hardverskim sistemima za zaštitu sadržaja. Rešenje omogućava bezbednu isporuku i prikaz šifrovanih kanala sa sadržajem uživo i video sadržajem na zahtev na hotelskim televizorima. Kao softverska implementacija, LYNK DRM tehnologija smanjuje potrebu za dodatnom opremom i pruža brži oporavak kod problema sa sistemom za uslovni pristup (CAS). Kako bi se osigurala pouzdanost sistema, pokrivenost se proširuje na centralnu opremu kablovskih operatera.

Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije
Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije

U užurbanom okruženju ugostiteljskog objekta, vreme potrošeno na instalaciju ekrana i održavanje je vreme koje bi se umesto toga moglo posvetiti bitnijim razvojnim aktivnostima. Pomoću naprednih postavki za priključivanje i reprodukciju rukovodioci hotela mogu da aktiviraju stotine ekrana u sobama uz minimalannapor. Operativni timovi jednostavno moraju da upravljaju trima osnovnim podešavanjima za pokretanje kako bi sinhronizovali više računara i servera, istovremeno definišući potrebe povezivosti i jezika: • Osnovno podešavanje: Intuitivni interfejs omogućuje rukovodiocima ugostiteljskih objekata da definišu jezik, sliku i podešavanje, kao i podešavanja sata. • Režim kloniranja: Da bi se još više unapredila kontrola nad više ekrana, rukovodioci hotela mogu da naprave repliku funkcionalnosti za komunikaciju i isporuku sadržaja preko svih ekrana na datoj lokaciji. Čim je proces kloniranja završen, korisnici mogu da pokrenu svoje ekrane bez potrebe za daljim instalacijama ili potvrdama kompatibilnosti. • Fabrički režim: Rukovodioci hotela mogu dodatno da prilagode napredne operacije ekrana, kao što su zvučni parametri i podešavanja za povezivost, pomoću lako dostupnog portala u fabričkom režimu. Funkcije priključivanja i reprodukcije takođe omogućavaju određenim neugostiteljskim objektima da uživaju u istim pogodnostima za sadržaj i upravljanje sistemom. Jedinstveno podešavanje za komercijalni režim ispunjava specijalizovane zahteve komercijalnih korisnika, kao što su državne i obrazovne ustanove, bez ugrožavanja učinka.

Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID
Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID

Pružite gostima luksuz da slušaju televizor u krevetu bez potrebe da koriste nezgrapan kabl za slušalice. Priložena funkcija Headphone ID detektuje slušalice koje su povezane na produžne priključke pored kreveta gde vaši gosti jednostavno mogu da priključe slušalice da bi slušali televizijski sadržaj, a da ne ometaju druge osobe u sobi. Dostupnost kompatibilnosti sa funkcijom Headphone ID može zavisiti od regiona/države.

Sigurnosni režim
Sigurnosni režim

Iskoristite jedinstvene i snažne mogućnosti upravljanja sadržajem za prikaz pomoću režima Security mode na ekranima serije HD470. Koristeći ovu funkciju, možete da onemogućite ključne funkcije ekrana da biste jednostavno sprečili promene podešavanja ekrana. Takođe možete da blokirate sadržaj koji nije usklađen ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) preko signala da biste održali potpunu kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje na televizorima u sobama gostiju, uključujući unos preko HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je takođe veoma korisna za kontrolu ekrana u okruženjima u kojima je potrebna visoka bezbednost, kao što su kaznene ustanove.

Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom
Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom

Povežite Samsung televizor za hotelske sobe sa soundbar zvučnikom i omogućite gostima da uživaju u slušanju programa. Uz povezivanje High-Definition Multimedia Interface® kablom, podešavanja se automatski primenjuju što instalaciju čini veoma jednostavnom. Jedan daljinski upravljač gostima omogućava da imaju potpunu kontrolu i nad televizorom i nad soundbar zvučnikom.

Daljinski upravljač sa više kôdova
Daljinski upravljač sa više kôdova

Povećajte užitak gostiju u gledanju televizijskog sadržaja tako što ćete otkloniti neželjene smetnje koje stvaraju drugi daljinski signali u upotrebi, kao što su hotelski fitnes centri, gde se više televizora nalazi u međusobnoj blizini. Daljinski upravljač sa više kôdova može pojedinačno da kontroliše do 10 televizora u istoj prostoriji.

Funkcija My Channel
Funkcija My Channel

Omogućite gostima da jednostavno pronađu i uživaju u programima po njihovom izboru bez potrebe da ručno listaju stotine TV kanala. Brza pretraga funkcije My Channel gostima omogućava da pronađu kanale u skladu sa njihovim ukusom, prema državi i žanru.

Software clock
Softverski sat

Omogućite svojim gostima da provere trenutno vreme na TV-u kada god im treba. Softverski sat je rešenje za sat na ekranu na TV-ima u sobama pomoću daljinskog upravljača. Gosti mogu jednostavno da provere vreme pritiskom na taster označen sa ƒ„Info“ (Informacije) pomoću daljinskog upravljača, čak i kada je TV isključen.

Connect Share
Povežite se i delite

Medijski oblici zabave, uključujući filmove, muziku i slike, oživljavaju na TV ekranu jednostavnim uključivanjem USB diska direktno u TV.

Sportski režim
Sportski režim

Ljubitelji sporta ne moraju da propuste omiljene utakmice kada odsedaju u hotelu. Mogu da gledaju svaki gol ili postignuti poen uz pomoć slike i zvuka izvanrednog kvaliteta, direktno iz svojih soba. Uz pomoć režima za sport, gosti mogu da koriste prečicu za aktiviranje poboljšanog kvaliteta zvuka i slike. Poboljšani zvuk stvara veći efekat stadijuma, a obogaćen kvalitet slike prikazuje sportski teren u živopisnoj boji. Uz pomoć ove funkcije, gosti mogu da imaju zaista sveobuhvatni užitak u zabavi u sobi – upotpunjen najuzbudljivijim trenucima igre i navijanjem publike. Dostupnost režima za sport može zavisiti od regiona/države.

Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 32"
  • Rezolucija 1,366 x 768
  • Rezolucija 1,366 x 768
 • Video
  • Grafički procesor HyperReal
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Yes
  • Auto Motion Plus N/A
  • Režim filma Yes
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Yes
  • Virtual Surround N/A
  • DTS kodek Yes
  • Izlaz za zvuk (RMS) 10W(L:5W, R:5W)
  • Tip zvučnika 2CH(Down Firing w/Bass Reflex)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač Yes
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje N/A
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA N/A
  • Samsung SMART prikaz N/A
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor N/A
  • Jasan digitalni prikaz Yes
  • Automatsko pretraživanje kanala Yes
  • Automatsko isključivanje napajanja Yes
  • BD Wise Plus N/A
  • Natpis (titlovi) Yes
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Yes
  • EPG Yes
  • Režim za igre Yes
  • OSD jezik 27 European Languages
  • Slika u slici Yes
  • Ugrađeni BT HID N/A
  • USB HID podrška N/A
  • Teletekst (TTX) Yes
  • Režim za sport/fudbal Yes
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C
  • Analogni tjuner Yes
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC No
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility No
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem No
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) No
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Yes
  • Početna strana hotelskog menija Home Menu 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) No
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Yes
  • Režim automatskog biranja izvora Yes
  • Režim za uključeno napajanje Yes
  • Lista hotelskih kanala Yes
  • Channel Menu Display Yes
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Yes
  • Moj kanal Yes
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Yes
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Yes
  • Poruka dobrodošlice Yes
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza No
  • Kompatibilnost spoljnog sata No
  • Clock Back Up Supply Yes
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata No
  • Softverski sat Yes
  • Multi Code Remote Control Yes
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Yes
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Yes
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Yes
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Yes
  • TTX Clock Update (Analogue) Yes
  • USB kloniranje Yes
  • Kompatibilnost sa Smoovie Yes
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) No
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Yes
  • Wake-up Timer (Alarm) Yes
  • Samsung LYNK™ DRM Yes
  • Pro: Idiom No
  • bLAN No
  • Bezbedni režim Yes
  • S/W EPG (Solution EPG) Yes
  • Wake on LAN (WOL) N/A
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 0/1
  • USB (bočno/pozadi) 1/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) No
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) 0/1
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) No
  • Slušalice (bočno/pozadi) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) No
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) No
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 1/0
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Yes
  • Ugrađeni Wireless LAN N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Yes
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) No
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) No
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) No
  • Video izlaz (bočno/pozadi) No
  • RJ12 (Side/Rear) No
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • ID slušalica (bočno/pozadi) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) No
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) No
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Black
  • Tip postolja Square
  • Okretno (ulevo/udesno) N/A
 • Eco funkcije
  • Eco senzor N/A
  • Klasa energetske efikasnosti A+
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 50 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 15.0
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0.50 W
  • Potrošnja energije (standardna) 29.0 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 745.4 x 442.2 x 69.0 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 745.4 x 484.2 x 163.4 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 901.0 x 507.0 x 127.0 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 4.0 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 4.4 kg
  • Težina pakovanja 6.1 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1240A
  • Baterije (za daljinski upravljač) Yes
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač Yes
  • Podrška za Vesa zidni nosač Yes
  • Korisničko uputstvo No
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl No
  • Kabl za napajanje Yes
  • Vodič za brzu montažu Yes
  • Kabl za prenos podataka No
  • Komplet za montažu postolja No
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) No
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) No
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) No

Tehnička podrška

Ručno preuzimanje

Napredni monitor serija HE460, 32" (HG32EE460SKXEN)

Uputstva

2019.04.26

Korisničko uputstvo ver. 01

(ENGLESKI)

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(SRPSKI)

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(ENGLESKI)

2016.09.02

Ažuriraj datoteku(TIP tip) ver. 1005.2

(Мулти Лангуаге)