HG32EE470SKXEN

Napredni monitor serija HE470, 32"

Poboljšajte ambijent gostinske sobe uz pomoć Samsung HE470 ekran za ugostiteljske objekte
Poboljšajte ambijent gostinske sobe uz pomoć Samsung HE470 ekrana za ugostiteljske objekte

Uz nove mogućnosti za pružanje privlačnije i informativnijeg sadržaja klijentima, ekrani za ugostiteljske objekte mogu da omoguće prilagođen i nezaboravan užitak u sobi. Samsung ekrani tankog dizajna HE470 služe kao sveobuhvatni centar za sadržaj gde rukovodioci hotela mogu da pristupe opsežnoj biblioteci obrazaca interfejsa za kreiranje i deljenje prilagođenih poruka dobrodošlice i promotivnih poruka o lokaciji ili oblasti. Samsung HE470 ekran sa LYNK REACH 4.0 rešenjem za komunikacije i upravljanjem sadržaja pruža operativnim timovima potpuniji pregled i lakšu kontrolu nad stotinama ekrana u sobama. Kompatibilnost sa Integratorima sistema i kloniranje putem USB uređaja pomažu upravljanje sa više uređaja odjednom smanjenom potrebom za instaliranjem i održavanjem. Visoko funkcionalan, elegantan i ekonomičan, HE470 inspiriše luksuzniji i prijatniji boravak uz obavljanje efikasnijih operacija ugostiteljskih objekata.

Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA
Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da primene najnoviju tehnologiju za rukovođenje ugostiteljskim objektom da bi pružili prilagođeni užitak gostima. Samsung LYNK REACH 4.0 spaja pogodnosti svojih SINC i REACH tehnologija za ugostiteljske objekte da bi se ponudilo rešenje za sveobuhvatno upravljanje sadržajem. LYNK REACH 4.0 pospešuje tehnologiju za povećanje efikasnosti u pružanju užitka gostima i pruža pogodnosti kao što su više kanala za pružanje informacija, opcije za praktičnu komunikaciju i efikasno upravljanje sobama. Kao rešenje za ujednačeno upravljanje sadržajem, LYNK REACH 4.0 je prilagođen LAN, WI-FI i koaksijalnim infrastrukturama kako bi se poboljšalo rukovođenje hotelom, nadzor i funkcije za uslugu gostiju. Korisnici u ugostiteljskom objektu mogu da naprave i omoguće personalizovane usluge koje se prenose pomoću vlasničkog servera za upravljanje (PMS) i prilagođenih obrazaca za nezaboravnije iskustvo. Ovo uključuje pristup nizu IPTV i RF kanala, aplikacijama i uslugama koje su odraz onoga što gosti očekuju kod kuće i na svojim mobilnim uređajima. LYNK REACH 4.0 dodatno omogućuje dvosmernu komunikaciju između rukovodstva hotela i gostiju. Efikasna mogućnost daljinskog upravljanja ekranom u sobi koju daje ovo rešenje garantuje kvalitetno pružanje usluge u realnom vremenu bez rada i održavanja u sobi. Sa optimizovanom mrežnom podrškom za razne kanale, LYNK Reach 4.0 pomaže hotelima da poboljšaju svoje procese interne komunikacije, što zauzvrat pruža mogućnosti za personalizovanje užitka gostiju.

Increase Hotel Brand and Offerings Visibility with a Welcome Video Channel
Povećajte preglednost ponude i brenda hotela pomoću Video kanala za dobrodošlicu

LYNK REACH 4.0 omogućava hotelima da koriste Video kanale dobrodošlice za pružanje korisnih informacija gostima na način na koji se gosti više angažuju. Pomoću jednostavnog otpremanja video snimka ili ubacivanja URL adrese, rukovodioci hotela mogu da prilagođavaju spisak klipova koji prikazuju hotelske objekte ili reklamiraju posebne ponude, lokalne događaje ili atrakcije. Zbog toga, hoteli mogu koristiti do 4 kanala za istovremeno prikazivanje željenih video snimaka u određenim javnim prostorijama hotela, kao što su ekrani u predvorjima i restoranima, kao i u gostinskim sobama. Mogućnost strimovanja ovih promocija obezbeđuje dodatni tok prihoda za hotele i pospešuje prepoznatljivost brenda.

Poboljšajte užitak gostiju jednostavnim pristupom dragocenim, pravovremenim informacijama
Poboljšajte užitak gostiju jednostavnim pristupom dragocenim, pravovremenim informacijama

Uz pomoć LYNK REACH 4.0 rešenja, hoteli mogu gostima da pruže specijalizovani užitak koji je usklađen sa njihovim rasporedima ili razlozima boravka. Gosti mogu jednostavno da pristupe veb sadržaju, video sadržaju i aplikacijama, kao što su hotelske usluge, informacije za turiste, prognoza vremena, informacije o letovima i još mnogo toga uz pomoć višejezične podrške na svojim TV uređajima u sobama. Na primer, TV uređaji u sobama posetilaca konvencija mogu da prikazuju prilagođeni korisnički interfejs i meni karakterističan za konvenciju, uključujući lokacije događaja, podsetnike za sastanke i mogućnosti za zabavu. Uz to, video snimci i slike koji promovišu lokalni događaj i informacije za turiste, dostupna sniženja i mnogo još toga može biti prikazano za brz i jednostavan pristup gostiju.

Treat guests with a customized, cost-efficient Home Menu
Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni

Omogućite gostima pristup širokom opsegu sadržaja uz početni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja ili instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane funkcije hotelima omogućavaju da gostima požele dobrodošlicu uz kratak video uvod zajedno sa logotipom hotela pre nego što omoguće TV sadržaj uživo. Na taj način, hoteli mogu da poboljšaju svoj brend bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu da na praktičan način pregledaju resurse, kao što su vreme, datum i informacije o hotelu, kao i da pristupe često korišćenim funkcijama televizora u korisničkom režimu. Prilagodljivi početni meni smanjuje troškove u hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, dok istovremeno pojednostavljuje kreiranje početnog menija pomoću televizora za hotelske sobe sa ugrađenim rešenjem.

Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju
Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju

Samsung LYNK DRM tehnologija pruža bezbednu i ekonomičnu alternativu standardnim hardverskim sistemima za zaštitu sadržaja. Rešenje omogućava bezbednu isporuku i prikaz šifrovanih kanala sa sadržajem uživo i video sadržajem na zahtev na hotelskim televizorima. Kao softverska implementacija, LYNK DRM tehnologija smanjuje potrebu za dodatnom opremom i pruža brži oporavak kod problema sa sistemom za uslovni pristup (CAS). Kako bi se osigurala pouzdanost sistema, pokrivenost se proširuje na centralnu opremu kablovskih operatera.

Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije
Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije

U užurbanom okruženju ugostiteljskog objekta, vreme potrošeno na instalaciju ekrana i održavanje je vreme koje bi se umesto toga moglo posvetiti bitnijim razvojnim aktivnostima. Pomoću naprednih postavki za priključivanje i reprodukciju rukovodioci hotela mogu da aktiviraju stotine ekrana u sobama uz minimalni potrebni napor. Operativni timovi jednostavno moraju da upravljaju trima osnovnim postavkama za aktiviranje da bi sinhronizovali više ekrana i servera, istovremeno definišući povezivanje i potrebne jezike:• Osnovne postavke: Intuitivni interfejs omogućava rukovodiocima ugostiteljskih objekata da definišu jezik, sliku i podešavanje i postavke sata.• Režim kloniranja: Da bi se još više unapredila kontrola nad više ekrana, rukovodioci hotela mogu da naprave repliku funkcionalnosti za komunikaciju i isporuku sadržaja preko svih ekrana na datoj lokaciji. Čim se proces kloniranja završi, korisnici mogu da aktiviraju svoje ekrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama ili potvrdama kompatibilnosti.• Fabrički režim: Rukovodioci hotela mogu dodatno da podešavaju napredne operacije ekrana, kao što su audio parametri i podešavanja povezivanja, preko lako dostupnog portala za fabrički režim. Funkcionalnosti za priključivanje i reprodukciju takođe pružaju mogućnost izvesnim neugostiteljskim objektima da uživaju u istim pogodnostima upravljanja sadržajem i sistemom. Jedinstveno podešavanje za komercijalni režim ispunjava specijalizovane zahteve komercijalnih korisnika, kao što su državne i obrazovne ustanove, bez ugrožavanja učinka.

Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)
Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)

Uštedite vreme i napor prilikom podešavanja više protokola između SI TV dekodera i ekrana. Samsung SMART ekrani za ugostiteljske objekte kompatibilni su sa raznim SI protokolima prilikom kupovine.

Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID
Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID

Pružite gostima luksuz da slušaju televizor u krevetu bez potrebe da koriste nezgrapan kabl za slušalice. Priložena funkcija Headphone ID detektuje slušalice koje su povezane na produžne priključke pored kreveta gde vaši gosti jednostavno mogu da priključe slušalice da bi slušali televizijski sadržaj, a da ne ometaju druge osobe u sobi. Dostupnost kompatibilnosti sa funkcijom Headphone ID može zavisiti od regiona/države.

Sigurnosni režim
Sigurnosni režim

Iskoristite jedinstvene i snažne mogućnosti upravljanja sadržajem za prikaz pomoću sigurnosnog režima na ekranima serije HD470. Koristeći ovu funkciju, možete da onemogućite ključne funkcije ekrana da biste jednostavno sprečili promene podešavanja ekrana. Takođe možete da blokirate sadržaj koji nije usklađen ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) preko signala da biste održali potpunu kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje na televizorima u sobama gostiju, uključujući unos preko HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je takođe veoma korisna za kontrolu ekrana u okruženjima u kojima je potrebna visoka bezbednost, kao što su kaznene ustanove.

Postolje za TV u ugostiteljskom objektu
Postolje za TV u ugostiteljskom objektu

Omogućite gostu odličan pogled na TV iz bilo kog dela prostorije pomoću postolja za TV. Postolje omogućuje fleksibilno okretno podešavanje pod uglovima od 20°, 60° i 90° i garantuje da će TV ostati čvrsto na mestu.

Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom
Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom

Povežite Samsung televizor za hotelske sobe sa soundbar zvučnikom i omogućite gostima da uživaju u slušanju programa. Uz povezivanje High-Definition Multimedia Interface® kablom, podešavanja se automatski primenjuju što instalaciju čini veoma jednostavnom. Jedan daljinski upravljač gostima omogućava da imaju potpunu kontrolu i nad televizorom i nad soundbar zvučnikom.

Daljinski upravljač sa više kôdova
Daljinski upravljač sa više kôdova

Povećajte užitak gostiju u gledanju televizijskog sadržaja tako što ćete otkloniti neželjene smetnje koje stvaraju drugi daljinski signali u upotrebi, kao što su hotelski fitnes centri, gde se više televizora nalazi u međusobnoj blizini. Daljinski upravljač sa više kôdova može pojedinačno da kontroliše do 10 televizora u istoj prostoriji.

Funkcija My Channel
Funkcija My Channel

Omogućite gostima da jednostavno pronađu i uživaju u programima po njihovom izboru bez potrebe da ručno listaju stotine TV kanala. Brza pretraga funkcije My Channel gostima omogućava da pronađu kanale u skladu sa njihovim ukusom, prema državi i žanru.

Softverski sat
Softverski sat

Omogućite svojim gostima da provere trenutno vreme na TV-u kada god im treba. Softverski sat je rešenje za sat na ekranu na TV-ima u sobama pomoću daljinskog upravljača. Gosti mogu jednostavno da provere vreme pritiskom na taster označen sa ƒ„Info“ (Informacije) pomoću daljinskog upravljača, čak i kada je TV isključen.

Povežite se i delite
Povežite se i delite

Medijski oblici zabave, uključujući filmove, muziku i slike, oživljavaju na TV ekranu jednostavnim uključivanjem USB diska direktno u TV.

Režim za sport
Režim za sport

Ljubitelji sporta ne moraju da propuste omiljene utakmice kada odsedaju u hotelu. Mogu da gledaju svaki gol ili postignuti poen uz pomoć slike i zvuka izvanrednog kvaliteta, direktno iz svojih soba. Uz pomoć režima za sport, gosti mogu da koriste prečicu za aktiviranje poboljšanog kvaliteta zvuka i slike. Poboljšani zvuk stvara veći efekat stadijuma, a obogaćen kvalitet slike prikazuje sportski teren u živopisnoj boji. Uz pomoć ove funkcije, gosti mogu da imaju zaista sveobuhvatni užitak u zabavi u sobi – upotpunjen najuzbudljivijim trenucima igre i navijanjem publike.

Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 32"
  • Rezolucija 1366 x 768
 • Video
  • Grafički procesor HyperReal
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Da
  • Auto Motion Plus N/A
  • Režim filma Da
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Da
  • Virtual Surround N/A
  • DTS kodek Da
  • Izlaz za zvuk (RMS) 10W (L:5W, D:5W)
  • Tip zvučnika 2 kanala (usmereni nadole sa refleksnim basom)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač Da
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje N/A
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA N/A
  • Samsung SMART prikaz N/A
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor N/A
  • Jasan digitalni prikaz Da
  • Automatsko pretraživanje kanala Da
  • Automatsko isključivanje napajanja Da
  • BD Wise Plus N/A
  • Natpis (titlovi) Da
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
  • EPG Da
  • Režim za igre Da
  • OSD jezik 27 evropskih jezika
  • Slika u slici Da
  • Ugrađeni BT HID N/A
  • USB HID podrška N/A
  • Teletekst (TTX) Da
  • Režim za sport/fudbal Da
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C
  • Analogni tjuner Da
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC Ne
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Ne
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem Ne
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) Ne
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Da
  • Početna strana hotelskog menija Home Menu 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Ne
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Da
  • Režim automatskog biranja izvora Da
  • Režim za uključeno napajanje Da
  • Lista hotelskih kanala Da
  • Channel Menu Display Da
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Da
  • Moj kanal Da
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Da
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Da
  • Poruka dobrodošlice Da
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza Da
  • Kompatibilnost spoljnog sata Ne
  • Clock Back Up Supply Da
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata Ne
  • Softverski sat Da
  • Multi Code Remote Control Da
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Da
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Da
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Da
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Da
  • TTX Clock Update (Analogue) Da
  • USB kloniranje Da
  • Kompatibilnost sa Smoovie Da
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) Ne
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Da
  • Wake-up Timer (Alarm) Da
  • Samsung LYNK™ DRM Da
  • Pro: Idiom Ne
  • bLAN Ne
  • Bezbedni režim Da
  • S/W EPG (Solution EPG) Da
  • Wake on LAN (WOL) Ne
  • IP Over Coax Ne
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 0/1
  • USB (bočno/pozadi) 1/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) Ne
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) Ne
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) Ne
  • Slušalice (bočno/pozadi) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Ne
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) Ne
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 1/0
  • Scart (Side/Rear) 0/1
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Da
  • Ugrađeni Wireless LAN N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) Ne
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) Ne
  • Video izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • RJ12 (Side/Rear) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • ID slušalica (bočno/pozadi) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) Ne
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) Ne
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Crna
  • Tip postolja Pravougaonik
  • Okretno (ulevo/udesno) 90/90
 • Eco funkcije
  • Ekološka oznaka Da
  • Ekološka oznaka N/A
  • Eco senzor N/A
  • Klasa energetske efikasnosti A+
  • Sadržaj žive 0.0 mg
  • Prisustvo olova Da
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 50 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 15
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0,50 W
  • Potrošnja energije (standardna) 29,0 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 745,4 x 442,2 x 69,0 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 745,4 x 484,7 x 192,6 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 912,0 x 507,0 x 135,0 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 4,0 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 5,6 kg
  • Težina pakovanja 7,2 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1240A
  • Baterije (za daljinski upravljač) Da
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač Da
  • Podrška za Vesa zidni nosač Da
  • Korisničko uputstvo Ne
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl N/A
  • Kabl za napajanje Da
  • Vodič za brzu montažu Da
  • Kabl za prenos podataka Da
  • Komplet za montažu postolja Ne
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) Ne
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) Ne
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) Ne

Tehnička podrška

Ručno preuzimanje

Napredni monitor serija HE470, 32" (HG32EE470SKXEN)

Uputstva

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(SRPSKI)

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(ENGLESKI)

2016.09.02

Ažuriraj datoteku(TIP tip) ver. 1005.2

(Мулти Лангуаге)