HG40EE590SKXEN

Premium monitor serija HE590, 40"

VELIČINA 40
Osnažite goste IP uslugama za sadržaj pomoću Samsung HE590 ekrana za ugostiteljske objekte
Osnažite goste IP uslugama za sadržaj pomoću Samsung HE590 ekrana za ugostiteljske objekte

Kako hoteli traže nove načine da omoguće prilagođen užitak gostima, prilagodljivi ekrani mogu da obezbede funkcionalnosti koje poboljšavaju operativnu efikasnost, istovremeno pružajući prijatan osećaj kao da ste kod kuće. Ekran HE590 za ugostiteljske objekte kompanije Samsung unapređuje standardni sobni televizor u višenamenski centar za zabavu koji uključuje goste kroz opseg sadržaja, pritom obogaćujući ambijent uglađenim, modernim dizajnom. Pomoću integrisanog IP povezivanja, gosti hotela mogu da pristupe svojim omiljenim programima, kao i ličnom sadržaju uskladištenom na mobilnom uređaju, kao što su muzika i fotografije, i mogu da prikažu željeni sadržaj na ekranu HE590. Operatori hotela dodatno dobijaju fleksibilnost u isporuci sadržaja, pošto mogu da koriste LYNK REACH 4.0 rešenje kompanije Samsung da kreiraju i pošalju prilagođene poruke dobrodošlice, promotivne ponude i informacije o lokalnim atrakcijama u određene sobe. Uz pomoć HE590 ekrana kompanije Samsung hoteli mogu da omoguće nezaboravni užitak gostiju uz manje neophodnog održavanja, rada i troškova.

Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA
Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da primene najnoviju tehnologiju za rukovođenje ugostiteljskim objektom da bi pružili prilagođeni užitak gostima. LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung spaja pogodnosti svojih SINC i REACH tehnologija za ugostiteljske objekte da bi se ponudilo rešenje za sveobuhvatno upravljanje sadržajem. LYNK REACH 4.0 pospešuje tehnologiju za povećanje efikasnosti u pružanju užitka gostima i pruža pogodnosti kao što su više kanala za pružanje informacija, opcije za praktičnu komunikaciju i efikasno upravljanje sobama. Kao rešenje za ujednačeno upravljanje sadržajem, LYNK REACH 4.0 je prilagođen LAN, WI-FI i koaksijalnim infrastrukturama kako bi se poboljšalo rukovođenje hotelom, nadzor i funkcije za uslugu gostiju. Korisnici u ugostiteljskom objektu mogu da naprave i omoguće personalizovane usluge koje se prenose pomoću vlasničkog servera za upravljanje (PMS) i prilagođenih obrazaca za nezaboravnije iskustvo. Ovo uključuje pristup nizu IPTV i RF kanala, aplikacijama i uslugama koje su odraz onoga što gosti očekuju kod kuće i na svojim mobilnim uređajima. LYNK REACH 4.0 dodatno omogućuje dvosmernu komunikaciju između rukovodstva hotela i gostiju. Efikasna mogućnost upravljanja ekranom u sobi na daljinu koju daje ovo rešenje garantuje kvalitetno pružanje usluge u realnom vremenu bez rada i održavanja u sobi. Sa optimizovanom mrežnom podrškom za razne kanale, LYNK Reach 4.0 kompanije Samsung pomaže hotelima da poboljšaju svoje procese interne komunikacije, što zauzvrat pruža mogućnosti za personalizovanje užitka gostiju.

Increase Hotel Brand and Offerings Visibility with a Welcome Video Channel
Povećajte preglednost ponude i brenda hotela uz pomoć Video kanala dobrodošlice

LYNK REACH 4.0 omogućava hotelima da koriste Video kanale dobrodošlice za pružanje korisnih informacija gostima na način na koji se gosti više angažuju. Pomoću jednostavnog otpremanja video snimka ili ubacivanja URL adrese, rukovodioci hotela mogu da prilagođavaju spisak klipova koji prikazuju hotelske objekte ili reklamiraju posebne ponude, lokalne događaje ili atrakcije. Zbog toga, hoteli mogu koristiti do 4 kanala za istovremeno prikazivanje željenih video snimaka u određenim javnim prostorijama hotela, kao što su ekrani u predvorjima i restoranima, kao i u gostinskim sobama. Mogućnost strimovanja ovih promocija obezbeđuje dodatni tok prihoda za hotele i pospešuje prepoznatljivost brenda.

Maximize Guest Access to Entertainment and Information
Maksimalno povećajte gostima pristup zabavi i informacijama

LYNK REACH 4.0 rešenje kompanije Samsung daje rukovodiocima hotela pristup kombinaciji IP (IPTV) i RF kanala, stvarajući hibridnu mapu kanala koja može gostima da ponudi više mogućnosti za zabavu i informacije od onih dostupnih na standardnim ekranima ugostiteljskih objekata. Pomoću ovog unapređenog pristupa, rukovodioci hotela mogu jednostavno da sačine i aktiviraju bankovni spisak kanala da bi se zadovoljile specifične potrebe gostiju. Opširna banka kanala LYNK REACH 4.0 rešenja dodatno omogućuje hotelima da ponude specijalizovani dodatno plaćeni sadržaj dostupan odgovarajućim gostima, stvarajući moguće profitabilni izvor prihoda i nudeći gostima prilagođenije mogućnosti za gledanje.

Ponudite personalizovanu uslugu od prijavljivanja do odjavljivanja gosta
Ponudite personalizovanu uslugu od prijavljivanja do odjavljivanja gosta

LYNK REACH 4.0 platforma kompanije Samsung garantuje da će gosti dobiti personalizovanu pažnju i praktičan pristup hotelskim pogodnostima i uslugama tokom trajanja svog boravka. • Prilikom prijavljivanja: LYNK REACH 4.0 server koristi hotelski vlasnički server za upravljanje (PMS) da bi procenio jedinstvene informacije o gostima i da bi ih pozdravio personalizovanim porukama dobrodošlice. • Tokom boravka gosta: Rukovodioci hotela mogu da koriste podatke skladištene u LYNK REACH 4.0 serveru za slanje personalizovanih poruka gostima u vezi sa njihovim boravkom, počev od portala za rezervaciju restorana do rasporeda njihovih usluga na lokaciji. • Brzo odjavljivanje: LYNK REACH 4.0 ističe i organizuje sve troškove gostiju na jednom ekranu, omogućujući brži proces odjavljivanja gostiju koji ne iziskuje odlazak na recepciju.

Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni
Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni

Omogućite gostima pristup širokom opsegu sadržaja uz početni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja ili instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane funkcije hotelima omogućavaju da gostima požele dobrodošlicu uz kratak video uvod zajedno sa logotipom hotela pre nego što omoguće TV sadržaj uživo. Na taj način, hoteli mogu da poboljšaju svoj brend bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu da na praktičan način pregledaju resurse, kao što su vreme, datum i informacije o hotelu, kao i da pristupe često korišćenim funkcijama televizora u korisničkom režimu. Prilagodljivi početni meni smanjuje troškove u hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, dok istovremeno pojednostavljuje kreiranje početnog menija pomoću televizora za hotelske sobe sa ugrađenim rešenjem.

Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju
Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju

Samsung LYNK DRM tehnologija pruža bezbednu i ekonomičnu alternativu standardnim hardverskim sistemima za zaštitu sadržaja. Rešenje omogućava bezbednu isporuku i prikaz šifrovanih kanala sa sadržajem uživo i video sadržajem na zahtev na hotelskim televizorima. Kao softverska implementacija, LYNK DRM tehnologija smanjuje potrebu za dodatnom opremom i pruža brži oporavak kod problema sa sistemom za uslovni pristup (CAS). Kako bi se osigurala pouzdanost sistema, pokrivenost se proširuje na centralnu opremu kablovskih operatera.

Enjoy More Efficient Installation through Improved Plug-and-Play Capabilities
Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije

U užurbanom okruženju ugostiteljskog objekta, vreme potrošeno na instalaciju ekrana i održavanje je vreme koje bi se umesto toga moglo posvetiti bitnijim razvojnim aktivnostima. Pomoću naprednih postavki za priključivanje i reprodukciju rukovodioci hotela mogu da aktiviraju stotine ekrana u sobama uz minimalni potrebni napor. Operativni timovi jednostavno moraju da upravljaju trima osnovnim postavkama za aktiviranje da bi sinhronizovali više ekrana i servera, istovremeno definišući povezivanje i potrebne jezike:• Osnovne postavke: Intuitivni interfejs omogućava rukovodiocima ugostiteljskih objekata da definišu jezik, sliku i podešavanje i postavke sata.• Režim kloniranja: Da bi se još više unapredila kontrola nad više ekrana, rukovodioci hotela mogu da naprave repliku funkcionalnosti za komunikaciju i isporuku sadržaja preko svih ekrana na datoj lokaciji. Čim se proces kloniranja završi, korisnici mogu da aktiviraju svoje ekrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama ili potvrdama kompatibilnosti.• Fabrički režim: Rukovodioci hotela mogu dodatno da podešavaju napredne operacije ekrana, kao što su audio parametri i podešavanja povezivanja, preko lako dostupnog portala za fabrički režim. Funkcionalnosti za priključivanje i reprodukciju takođe pružaju mogućnost izvesnim neugostiteljskim objektima da uživaju u istim pogodnostima upravljanja sadržajem i sistemom. Jedinstveno podešavanje za komercijalni režim ispunjava specijalizovane zahteve komercijalnih korisnika, kao što su državne i obrazovne ustanove, bez ugrožavanja učinka.

Leverage H. Browser with powerful Samsung support for customized, interactive solutions
Maksimalno iskoristite platformu H. Browser uz snažnu podršku kompanije Samsung za prilagođena, interaktivna rešenja

H.Browser pruža izvanrednu zabavu u sobi i usluge za upravljanje prilagođenim sadržajem koje u očekuju gosti hotela u današnje vreme, zajedno sa interaktivnim veb uslugama. Uz pomoć platforme H.Browser hoteli ne moraju da kupe, instaliraju i održavaju dodatni hardver kao što su VoD TV dekoderi (STB). Kao IP otvorena platforma, H. Browser omogućava Integratorima sistema (SI) da pružaju potpuno prilagodljiva rešenja za veb pregledač koja obezbeđuju izvanredne interaktivne usluge i funkcije i za slobodni i za VoD sadržaj. Pošto je H.Browser baziran na internet programskim jezicima kao što su HTML5 i Java Script®, integratori sistema mogu jednostavno da razviju i brzo poboljšaju izvanredna, prilagodljiva rešenja za hotele. Razvijanje rešenja je omogućeno tehničkom podrškom kompanije Samsung, naprednim hardverom ekrana kompanije Samsung i saradnjom kompanije Samsung sa Integratorima sistema.

Extend Content Viewing Arenas through Wireless Device-to-Display Connectivity
Proširite sferu gledanja sadržaja pomoću bežičnog povezivanja uređaja sa ekranom

Samsung ekrani za ugostiteljske objekte pospešuju užitak gostiju služeći kao središte zabave u sobi sa više uređaja, opremljeni pregrštom prilagođenih funkcija za gledanje. Integrisana funkcionalnost softverske pristupne tačke (Soft AP) na ovim ekranima pruža bezbedna privatna bežična povezivanja između TV-a i do 4 mobilna uređaja u sobi. Kada se povežu, gosti mogu da prenose lični sadržaj, uključujući muziku, filmove i fotografije, sa svojih mobilnih uređaja da bi ih gledali na većem ekranu pomoću tehnologije DLNA™. Takođe mogu da prikažu ekran mobilnog uređaja na TV-u pomoću opcije Preslikavanja ekrana bez ograničavanja oblika sadržaja. Kada se aplikacija Smart View kompanije Samsung koristi na mobilnom uređaju, gosti mogu lakše da prenose svoj multimedijalni sadržaj na TV. Opcije za DLNA, Preslikavanje ekrana i Smart View garantuju da se sadržaj sa mobilnog uređaja konfiguriše glatko na ekranu bez izobličavanja i ograničenja.

Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)
Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)

Uštedite vreme i napor prilikom podešavanja više protokola između SI TV dekodera i ekrana. SMART ekrani kompanije Samsung za ugostiteljske objekte kompatibilni su sa raznim SI protokolima prilikom kupovine.

Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID
Kompatibilnost sa funkcijom Headphone ID

Pružite gostima luksuz da slušaju televizor u krevetu bez potrebe da koriste nezgrapan kabl za slušalice. Priložena funkcija Headphone ID detektuje slušalice koje su povezane na produžne priključke pored kreveta gde vaši gosti jednostavno mogu da priključe slušalice da bi slušali televizijski sadržaj, a da ne ometaju druge osobe u sobi. Dostupnost kompatibilnosti sa funkcijom Headphone ID može zavisiti od regiona/države.

Sigurnosni režim
Sigurnosni režim

Iskoristite jedinstvene i snažne mogućnosti upravljanja sadržajem za prikaz pomoću sigurnosnog režima na ekranima serije HD470. Koristeći ovu funkciju, možete da onemogućite ključne funkcije ekrana da biste jednostavno sprečili promene podešavanja ekrana. Takođe možete da blokirate sadržaj koji nije usklađen ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) preko signala da biste održali potpunu kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje na televizorima u sobama gostiju, uključujući unos preko HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je takođe veoma korisna za kontrolu ekrana u okruženjima u kojima je potrebna visoka bezbednost, kao što su kaznene ustanove.

Postolje za TV u ugostiteljskom objektu
Postolje za TV u ugostiteljskom objektu

Omogućite gostu odličan pogled na TV iz bilo kog dela prostorije pomoću postolja za TV. Postolje omogućuje fleksibilno okretno podešavanje pod uglovima od 20°, 60° i 90° i garantuje da će TV ostati čvrsto na mestu.

Sound Bar Compatibility
Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom

Povežite Samsung televizor za hotelske sobe sa soundbar zvučnikom i omogućite gostima da uživaju u slušanju programa. Uz povezivanje High-Definition Multimedia Interface® kablom, podešavanja se automatski primenjuju što instalaciju čini veoma jednostavnom. Jedan daljinski upravljač gostima omogućava da imaju potpunu kontrolu i nad televizorom i nad soundbar zvučnikom.

Daljinski upravljač sa više kôdova
Daljinski upravljač sa više kôdova

Povećajte užitak gostiju u gledanju televizijskog sadržaja tako što ćete otkloniti neželjene smetnje koje stvaraju drugi daljinski signali u upotrebi, kao što su hotelski fitnes centri, gde se više televizora nalazi u međusobnoj blizini. Daljinski upravljač sa više kôdova može pojedinačno da kontroliše do 10 televizora u istoj prostoriji.

Funkcija My Channel
Funkcija My Channel

Omogućite gostima da jednostavno pronađu i uživaju u programima po njihovom izboru bez potrebe da ručno listaju stotine TV kanala. Brza pretraga funkcije My Channel gostima omogućava da pronađu kanale u skladu sa njihovim ukusom, prema državi i žanru.

Softverski sat
Softverski sat

Omogućite svojim gostima da provere trenutno vreme na TV-u kada god im treba. Softverski sat je rešenje za sat na ekranu na TV-ima u sobama pomoću daljinskog upravljača. Gosti mogu jednostavno da provere vreme pritiskom na taster označen sa ƒ„Info“ (Informacije) pomoću daljinskog upravljača, čak i kada je TV isključen.

Povežite se i delite
Povežite se i delite

Medijski oblici zabave, uključujući filmove, muziku i slike, oživljavaju na TV ekranu jednostavnim uključivanjem USB diska direktno u TV.

Sportski režim
Sportski režim

Ljubitelji sporta ne moraju da propuste omiljene utakmice kada odsedaju u hotelu. Mogu da gledaju svaki gol ili postignuti poen uz pomoć slike i zvuka izvanrednog kvaliteta, direktno iz svojih soba. Uz pomoć režima za sport, gosti mogu da koriste prečicu za aktiviranje poboljšanog kvaliteta zvuka i slike. Poboljšani zvuk stvara veći efekat stadijuma, a obogaćen kvalitet slike prikazuje sportski teren u živopisnoj boji. Uz pomoć ove funkcije, gosti mogu da imaju zaista sveobuhvatni užitak u zabavi u sobi – upotpunjen najuzbudljivijim trenucima igre i navijanjem publike.

Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 40"
  • Rezolucija 1920 x 1080
 • Video
  • Grafički procesor HyperReal
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Da
  • Auto Motion Plus N/A
  • Režim filma Da
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Da
  • Virtual Surround DTS Studio Sound
  • DTS kodek DTS Premium sound 5.1
  • Izlaz za zvuk (RMS) 20 W (L:10 W, D:10 W)
  • Tip zvučnika 2 kanala (usmereni nadole sa refleksnim basom)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač Da
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje N/A
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA Da
  • Samsung SMART prikaz Da
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor Quad Core
  • Jasan digitalni prikaz Da
  • Automatsko pretraživanje kanala Da
  • Automatsko isključivanje napajanja Da
  • BD Wise Plus N/A
  • Natpis (titlovi) Da
  • Connect Share™ (HDD) Da
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
  • EPG Da
  • Režim za igre Da
  • OSD jezik 27 evropskih jezika
  • Slika u slici Da
  • Ugrađeni BT HID N/A
  • USB HID podrška Da
  • Teletekst (TTX) Da
  • Režim za sport/fudbal Osnovno
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C
  • Analogni tjuner Da
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC Da
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Da
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem Da
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Da
  • Početna strana hotelskog menija Početni meni 2015.
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Ne
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Da
  • Režim automatskog biranja izvora Da
  • Režim za uključeno napajanje Da
  • Lista hotelskih kanala Da
  • Channel Menu Display Da
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Da
  • Moj kanal Da
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Da
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Da
  • Poruka dobrodošlice Da
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza Da
  • Kompatibilnost spoljnog sata Ne
  • Clock Back Up Supply Da
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata Ne
  • Softverski sat Da
  • Multi Code Remote Control Da
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Da
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Da
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Da
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Da
  • TTX Clock Update (Analogue) Da
  • USB kloniranje Da
  • Kompatibilnost sa Smoovie Da
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) Da
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Da
  • Wake-up Timer (Alarm) Da
  • Samsung LYNK™ DRM Da
  • Pro: Idiom Ne
  • bLAN Ne
  • Bezbedni režim Da
  • S/W EPG (Solution EPG) Da
  • Wake on LAN (WOL) Da
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 1/1
  • USB (bočno/pozadi) 1/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) Ne
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) 1/0
  • Slušalice (bočno/pozadi) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Ne
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) 0/1
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 0/1
  • Scart (Side/Rear) Ne
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Da
  • Ugrađeni Wireless LAN Da
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) Ne
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) Ne
  • Video izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • RJ12 (Side/Rear) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • ID slušalica (bočno/pozadi) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) Ne
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) Ne
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) Ne
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) Ne
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Crna
  • Tip postolja Pravougaonik
  • Okretno (ulevo/udesno) Da (90/90)
 • Eco funkcije
  • Ekološka oznaka N/A
  • Ekološka oznaka N/A
  • Eco senzor Ne
  • Klasa energetske efikasnosti A+
  • Sadržaj žive 0.0 mg
  • Prisustvo olova Da
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 90 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 22.4
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0.50 W
  • Potrošnja energije (standardna) 50.0 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 922.7 x 522.7 x 72.2 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 922.7 x 581.8 x 226.5 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 1133 x 617 x 134 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 7.7 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 10.6 kg
  • Težina pakovanja 12.8 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1240A
  • Baterije (za daljinski upravljač) Da
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač N/A
  • Podrška za Vesa zidni nosač Da
  • Korisničko uputstvo Ne
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl N/A
  • Kabl za napajanje Da
  • Vodič za brzu montažu Da
  • Kabl za prenos podataka Da
  • Komplet za montažu postolja Da
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) Da
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) Ne
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) Ne
Ručno preuzimanje

Premium monitor serija HE590, 40" (HG40EE590SKXEN)

Uputstva

2017.12.05

Vodič za instalaciju ver. 02

(SRPSKI)

2017.12.05

Vodič za instalaciju ver. 02

(ENGLESKI)

2017.12.05

Vodič za instalaciju ver. 02

(HRVATSKI)