HG32EE670DKXEN

Premium monitor serija HE670, 32"

Prenesite zabavu u sobi na viši nivo udobnosti i praktičnosti
Prenesite zabavu u sobi na viši nivo udobnosti i praktičnosti

Uspešni hotelijeri shvataju da su današnji posetioci ugostiteljskih objekata medijski i tehnološki potkovani gosti koji očekuju prefinjenu zabavu u sobi i sveukupni užitak u boravku koji nadmašuje ono na šta su navikli kod kuće. Novi ekran HE670 za ugostiteljske objekte kompanije Samsung može se pohvaliti infrastrukturom zasnovanom na koaksijalnim kablovima za efikasno upravljanje raznovrsnim sadržajem i isporuku pomoću modernog, unapređenog dizajna koji poboljšava gledanje sadržaja. Obrtno postolje upotpunjuje njegov uglađeni izgled i dodaje funkcionalnost gledanja iz različitih uglova sobe. Postavke za višefunkcionalno programiranje su brzo dostupne uz kućni meni, tako da gosti mogu lako upravljati njima da bi nastavili da se informišu i zabavljaju. Moderni hoteli žele da pruže obogaćen i sveobuhvatan užitak gostiju uz održavanje cena. Infrastruktura zasnovana na koaksijalnim kablovima serije HE670 podržava objedinjeni server, LYNK REACH, koji omogućava jednostavno upravljanje raznovrsnim sadržajem za stotine televizora sa jedne lokacije. Ovo centralno upravljanje snižava ukupni trošak vlasništva i pospešuje internu efikasnost.

Povećajte vidljivost hotelskog brenda i ponude s kanalom dobrodošlice
Povećajte vidljivost hotelskog brenda i ponude s kanalom dobrodošlice

LYNK REACH 4.0 omogućava hotelima korištenje kanala dobrodošlice za pružanje korisnih informacije gostima na privlačniji način. Preko lakog prenošenja videozapisa ili unosa URL-a, upravitelji hotela mogu prilagoditi popis isječaka kanala koji prikazuju sadržaje hotela ili posebne reklamne ponude, lokalne događaje ili atrakcije. Zbog toga, hoteli mogu koristiti do četiri kanala kako bi u isto vrijeme prikazivali ciljane videozapise u određenim javnim prostorima hotela, kao što su zasloni u predvorjima i restoranima i u sobama za goste. Mogućnost strujanja ovih promocija omogućava dodatni dotok prihoda za hotele i povećava prepoznatljivost brenda.

Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA
Osnovna funkcija i pogodnosti 1: SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da primene najnoviju tehnologiju za rukovođenje ugostiteljskim objektom da bi pružili prilagođeni užitak gostima. LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung spaja pogodnosti svojih SINC i REACH tehnologija za ugostiteljske objekte da bi se ponudilo rešenje za sveobuhvatno upravljanje sadržajem. LYNK REACH 4.0 pospešuje tehnologiju za povećanje efikasnosti u pružanju užitka gostima i pruža pogodnosti kao što su više kanala za pružanje informacija, opcije za praktičnu komunikaciju i efikasno upravljanje sobama. Kao rešenje za ujednačeno upravljanje sadržajem, LYNK REACH 4.0 je prilagođen LAN, WI-FI i koaksijalnim infrastrukturama kako bi se poboljšalo rukovođenje hotelom, nadzor i funkcije za uslugu gostiju. Korisnici u ugostiteljskom objektu mogu da naprave i omoguće personalizovane usluge koje se prenose pomoću vlasničkog servera za upravljanje (PMS) i prilagođenih obrazaca za nezaboravnije iskustvo. Ovo uključuje pristup nizu IPTV i RF kanala, aplikacijama i uslugama koje su odraz onoga što gosti očekuju kod kuće i na svojim mobilnim uređajima. LYNK REACH 4.0 dodatno omogućuje dvosmernu komunikaciju između rukovodstva hotela i gostiju. Efikasna mogućnost upravljanja ekranom u sobi na daljinu koju daje ovo rešenje garantuje kvalitetno pružanje usluge u realnom vremenu bez rada i održavanja u sobi. Sa optimizovanom mrežnom podrškom za razne kanale, LYNK Reach 4.0 kompanije Samsung pomaže hotelima da poboljšaju svoje procese interne komunikacije, što zauzvrat pruža mogućnosti za personalizovanje užitka gostiju.

Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni
Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni

Omogućite gostima pristup širokom opsegu sadržaja uz početni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja ili instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane funkcije hotelima omogućavaju da gostima požele dobrodošlicu uz kratak video uvod zajedno sa logotipom hotela pre nego što omoguće TV sadržaj uživo. Na taj način, hoteli mogu da poboljšaju svoj brend bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu da na praktičan način pregledaju resurse, kao što su vreme, datum i informacije o hotelu, kao i da pristupe često korišćenim funkcijama televizora u korisničkom režimu. Prilagodljivi početni meni smanjuje troškove u hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, dok istovremeno pojednostavljuje kreiranje početnog menija pomoću televizora za hotelske sobe sa ugrađenim rešenjem.

Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju
Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju

Samsung LYNK DRM tehnologija pruža bezbednu i ekonomičnu alternativu standardnim hardverskim sistemima za zaštitu sadržaja. Rešenje omogućava bezbednu isporuku i prikaz šifrovanih kanala sa sadržajem uživo i video sadržajem na zahtev na hotelskim televizorima. Kao softverska implementacija, LYNK DRM tehnologija smanjuje potrebu za dodatnom opremom i pruža brži oporavak kod problema sa sistemom za uslovni pristup (CAS). Kako bi se osigurala pouzdanost sistema, pokrivenost se proširuje na centralnu opremu kablovskih operatera.

Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije
Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije

U užurbanom okruženju ugostiteljskog objekta, vreme potrošeno na instalaciju ekrana i održavanje je vreme koje bi se umesto toga moglo posvetiti bitnijim razvojnim aktivnostima. Pomoću naprednih postavki za priključivanje i reprodukciju rukovodioci hotela mogu da aktiviraju stotine ekrana u sobama uz minimalni potrebni napor. Operativni timovi jednostavno moraju da upravljaju trima osnovnim postavkama za aktiviranje da bi sinhronizovali više ekrana i servera, istovremeno definišući povezivanje i potrebne jezike:• Osnovne postavke: Intuitivni interfejs omogućava rukovodiocima ugostiteljskih objekata da definišu jezik, sliku i podešavanje i postavke sata.• Režim kloniranja: Da bi se još više unapredila kontrola nad više ekrana, rukovodioci hotela mogu da naprave repliku funkcionalnosti za komunikaciju i isporuku sadržaja preko svih ekrana na datoj lokaciji. Čim se proces kloniranja završi, korisnici mogu da aktiviraju svoje ekrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama ili potvrdama kompatibilnosti.• Fabrički režim: Rukovodioci hotela mogu dodatno da podešavaju napredne operacije ekrana, kao što su audio parametri i podešavanja povezivanja, preko lako dostupnog portala za fabrički režim. Funkcionalnosti za priključivanje i reprodukciju takođe pružaju mogućnost izvesnim neugostiteljskim objektima da uživaju u istim pogodnostima upravljanja sadržajem i sistemom. Jedinstveno podešavanje za komercijalni režim ispunjava specijalizovane zahteve komercijalnih korisnika, kao što su državne i obrazovne ustanove, bez ugrožavanja učinka.

Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)
Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)

Uštedite vreme i napor prilikom podešavanja više protokola između SI TV dekodera i ekrana. SMART ekrani kompanije Samsung za ugostiteljske objekte kompatibilni su sa raznim SI protokolima prilikom kupovine.

Podrška za ID slušalica
Podrška za ID slušalica

Omogućite gostima luksuz slušanja televizora u krevetu bez potrebe za upotrebom kabela za slušalice. Priloženi ID slušalica prepoznaje slušalice spojene u produžne utičnice pored kreveta tako da gosti mogu jednostavno priključiti slušalice i slušati televizor, ne ometajući ostale osobe u sobi. Podrška za ID slušalica može ovisiti o regiji/državi.

Sigurnosni režim
Sigurnosni režim

Iskoristite jedinstvene i snažne mogućnosti upravljanja sadržajem za prikaz pomoću režima Security mode na ekranima serije HD470. Koristeći ovu funkciju, možete da onemogućite ključne funkcije ekrana da biste jednostavno sprečili promene podešavanja ekrana. Takođe možete da blokirate sadržaj koji nije usklađen ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) preko signala da biste održali potpunu kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje na televizorima u sobama gostiju, uključujući unos preko HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je takođe veoma korisna za kontrolu ekrana u okruženjima u kojima je potrebna visoka bezbednost, kao što su kaznene ustanove.

Postolje za ugostiteljske objekte
Postolje za ugostiteljske objekte

Omogućite gostu odličan pogled na TV iz bilo kog dela prostorije pomoću postolja za TV. Postolje omogućuje fleksibilno okretno podešavanje pod uglovima od 20°, 60° i 90° i garantuje da će TV ostati čvrsto na mestu.

Promenljivi izlaz za zvučnike
Promenljivi izlaz za zvučnike

Povećajte mobilnost i užitak gostiju u sobi povezivanjem zvuka TV-a sa drugim delovima prostorije pomoću eksternih stubova sa izlazom za zvučnike. Gosti mogu da slušaju TV programe iz bilo kog dela sobe ili iz kupatila kroz zvučnike koji su instalirani na udaljenim lokacijama.

Sound Bar Compatibility
Podrška za soundbar zvučnike

Samsung televizorima za goste možete pridodati zvučnički modul i omogućiti gostima da uistinu uživaju u svojim programima. Zahvaljujući povezivanju s High-Definition Multimedia Interface® kabelom, postavke se primjenjuju automatski, pojednostavljujući postupak montaže. Televizorom i zvučničkim modulom možete upravljati pomoću istog daljinskog upravljača.

Daljinski upravljač sa više kôdova
Daljinski upravljač sa više kôdova

Povećajte užitak gostiju u gledanju televizijskog sadržaja tako što ćete otkloniti neželjene smetnje koje stvaraju drugi daljinski signali u upotrebi, kao što su hotelski fitnes centri, gde se više televizora nalazi u međusobnoj blizini. Daljinski upravljač sa više kôdova može pojedinačno da kontroliše do 10 televizora u istoj prostoriji.

Funkcija My Channel
Funkcija My Channel

Omogućite gostima da jednostavno pronađu i uživaju u programima po njihovom izboru bez potrebe da ručno listaju stotine TV kanala. Brza pretraga funkcije My Channel gostima omogućava da pronađu kanale u skladu sa njihovim ukusom, prema državi i žanru.

Eksterni sat
Eksterni sat

Poboljšajte pogodnost za goste uz pomoć dodatka eksternog sata koji im omogućuje da jednostavno vide koliko je trenutno sati samo jednim pogledom. Sa formatima od 12 i 24 časa, sa postavkama za upravljanje zatamnjivanjem u 7 koraka (5 koraka na normalnom ekranu i 2 koraka na ekranu u režimu mirovanja) i sa jednostavnim RJ12 priključkom za poleđinu ekrana, dodatak za sat je jednostavan način da se poveća udobnost gostiju. Dodatak za sat je dostupan u kutijama od 20 jedinica. Dostupnost dodatka za eksterni sat može zavisnosti od regiona/države.

Softverski sat
Softverski sat

Omogućite svojim gostima da provere trenutno vreme na TV-u kada god im treba. Softverski sat je rešenje za sat na ekranu na TV-ima u sobama pomoću daljinskog upravljača. Gosti mogu jednostavno da provere vreme pritiskom na taster označen sa ƒ„Info“ (Informacije) pomoću daljinskog upravljača, čak i kada je TV isključen.

Povežite se i delite
Povežite se i delite

Medijski oblici zabave, uključujući filmove, muziku i slike, oživljavaju na TV ekranu jednostavnim uključivanjem USB diska direktno u TV.

Sportski režim
Sportski režim

Ljubitelji sporta mogu pratiti utakmice i iz sobe vašeg hotela. Mogu vidjeti sve postignute golove ili osvojene bodove u vrhunskoj vizualnoj i zvučnoj kvaliteti, iz udobnosti svojih soba. U načinu rada Sport, gosti mogu aktivirati zvuk i sliku veće kvalitete odabirom prečaca. Kvalitetniji zvuk rezultira boljim efektom stadiona, a bogatija slika omogućava prikaz terena u živopisnim bojama. Zahvaljujući toj značajci, gosti mogu uživati u uistinu realističnom ugođaju iz svoje sobe te pristupiti izdvojenim događajima utakmice uz zvučnu kulisu navijanja publike.

Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 32"
  • Rezolucija 1920 x 1080
 • Video
  • Grafički procesor HyperReal
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Da
  • Auto Motion Plus N/A
  • Režim filma Da
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Da
  • Virtual Surround N/A
  • DTS kodek Da
  • Izlaz za zvuk (RMS) 20 W (L:10 W, D:10 W)
  • Tip zvučnika 12 kanala (usmereni nadole sa refleksnim basom)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač Da
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje N/A
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA N/A
  • Samsung SMART prikaz N/A
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor N/A
  • Jasan digitalni prikaz Da
  • Automatsko pretraživanje kanala Da
  • Automatsko isključivanje napajanja Da
  • BD Wise Plus N/A
  • Natpis (titlovi) Da
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
  • EPG Da
  • Režim za igre Da
  • OSD jezik 27 evropskih jezika
  • Slika u slici Da
  • Ugrađeni BT HID N/A
  • USB HID podrška N/A
  • Teletekst (TTX) Da
  • Režim za sport/fudbal Da
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C
  • Analogni tjuner Da
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC Ne
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Ne
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem Ne
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) Ne
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) Da
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Da
  • Početna strana hotelskog menija Da
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Ne
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Da
  • Režim automatskog biranja izvora Da
  • Režim za uključeno napajanje Da
  • Lista hotelskih kanala Da
  • Channel Menu Display Da
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Yes
  • Moj kanal Da
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Da
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Da
  • Poruka dobrodošlice Da
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza Da
  • Kompatibilnost spoljnog sata Da
  • Clock Back Up Supply Da
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata Da
  • Softverski sat Da
  • Multi Code Remote Control Da
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Da
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Da
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Da
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Da
  • TTX Clock Update (Analogue) Da
  • USB kloniranje Da
  • Kompatibilnost sa Smoovie Da
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) Ne
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Da
  • Wake-up Timer (Alarm) Da
  • Samsung LYNK™ DRM Da
  • Pro: Idiom Ne
  • bLAN Ne
  • Bezbedni režim Da
  • S/W EPG (Solution EPG) Da
  • Wake on LAN (WOL) N/A
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 2/0
  • USB (bočno/pozadi) 1/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) Ne
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) 0/1
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) Ne
  • Slušalice (bočno/pozadi) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Ne
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) Ne
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 0/1
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Da
  • Ugrađeni Wireless LAN N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) Ne
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) 0/1
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) 0/1
  • Video izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • RJ12 (Side/Rear) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • ID slušalica (bočno/pozadi) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) Ne
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) Ne
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Tamna titanijum
  • Tip postolja Pravougaonik
  • Okretno (ulevo/udesno) 90/90
 • Eco funkcije
  • Eco senzor Da
  • Klasa energetske efikasnosti A
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 85 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 18
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0,40 W
  • Potrošnja energije (standardna) 40,0 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 730,4 x 433,8 x 54,6 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 730,4 x 482,8 x 192,6 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 918,0 x 549,0 x 119,0 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 5,5 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 7,1 kg
  • Težina pakovanja 9,5 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1240A
  • Baterije (za daljinski upravljač) Da
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač N/A
  • Podrška za Vesa zidni nosač Da
  • Korisničko uputstvo Ne
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl Ne
  • Kabl za napajanje Da
  • Vodič za brzu montažu Da
  • Kabl za prenos podataka Da
  • Komplet za montažu postolja Da
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) Ne
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) Ne
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) Ne

Tehnička podrška

Ručno preuzimanje

Premium monitor serija HE670, 32" (HG32EE670DKXEN)

Uputstva

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(SRPSKI)

2016.12.16

Korisničko uputstvo

(ENGLESKI)

2016.09.02

Ažuriraj datoteku(TIP tip) ver. 1005.2

(Мулти Лангуаге)