HG55EE890UBXEN

Luksuzni monitor serija HE890, 55"

VELIČINA 55
Napredni ekrani pružaju prefinjenost dizajna i pogodnosti prilagođene gostima idealne za luksuzne hotele
Napredni ekrani pružaju prefinjenost dizajna i pogodnosti prilagođene gostima idealne za luksuzne hotele

Gosti u hotelima sa pet i više zvezdica i drugim premijum ugostiteljskim objektima očekuju ugođaj vrhunske, sveobuhvatne i fleksibilne tehnologije u sobi tokom svog boravka. HE890U serija kompanije Samsung nadmašuje ova očekivanja, pružajući vrhunski užitak uz interaktivnost i povezivost koja je neophodna da bi se zadivili gosti. Sa rezolucijom ultra visoke definicije (UHD) koja može da pruži detaljan, živopisan kvalitet slike i uglađenim pravim metalnim crnim (ili srebrnim) dizajnom sa zakošenim ivicama, HE890U serija kompanije Samsung oslikava prefinjenost i luksuz koje vrhunski hoteli zahtevaju u sklopu svoje slike brenda. Ovaj ekran predstavlja pravo tehnološko središte informacija i zabave, sa nedavno dodatim funkcijama, kao što je usklađenost sa mobilnim uređajem i Bluetooth muzički plejer, povećavajući udobnost gostiju i mogućnost korišćenja medija bez žrtvovanja kvaliteta slike. HE890U serija kompanije Samsung takođe pruža niz izvanrednih, intuitivnih funkcija koje omogućavaju hotelima pružanje sadržaja sa bogatijim informacijama preko jednog televizora ili grupe televizora, počev od personalizovanih poruka dobrodošlice do najnovijih informacija o hotelskim uslugama.

Upotpunite luksuzni ambijent ekskluzivnim dizajnom od pravog metala sa zakošenim ivicama
Upotpunite luksuzni ambijent ekskluzivnim dizajnom od pravog metala sa zakošenim ivicama

TV je središte doživljaja zabave u sobi i služi kao centar za dizajn i medije hotelske sobe. Kao prvi element koji gosti vide kada uđu u sobu, on ima značajan uticaj na celokupni utisak o ugostiteljskom objektu. Najnoviji i ekskluzivni dizajn od pravog metala sa zakošenim ivicama HE890U serije izrađen za luksuzne hotele obezbeđuje vrhunski ambijent visoke klase koji nadmašuje očekivanja gostiju za takve hotele od pet i više zvezdica. Neverovatno tanka ivica takođe povećava užitak, izazivajući strahopoštovanje i divljenje modernih gostiju i putnika koji ističu tehnologiju u sobi kao važan deo sveukupne usluge u sobi.

Pružite nezaboravniji, poboljšani užitak gostiju kroz UHD rezoluciju
Pružite nezaboravniji, poboljšani užitak gostiju kroz UHD rezoluciju

Gosti koji su navikli na odličan kvalitet slike i jasnoću kod kuće očekuju isti užitak u gledanju kada odsedaju negde drugde. Ovo je dovelo do rastuće popularnosti UHD-a u ugostiteljskim objektima. HD890U serija kompanije Samsung omogućava ovaj poboljšani užitak u gledanju pružajući gostima vrhunskih i luksuznih hotela izuzetno živopisne i detaljne slike. Sa UHD rezolucijom (3840 x 2160) koja pruža četiri puta više piksela od FHD formata, HD890U serija prikazuje najsitnije detalje svake slike za izvanredan i realističan prikaz.

Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije
Uživajte u efikasnijoj instalaciji kroz unapređene mogućnosti jednostavnog priključivanja i reprodukcije

U užurbanom okruženju ugostiteljskog objekta, vreme potrošeno na instalaciju ekrana i održavanje je vreme koje bi se umesto toga moglo posvetiti bitnijim razvojnim aktivnostima. Pomoću naprednih postavki za priključivanje i reprodukciju rukovodioci hotela mogu da aktiviraju stotine ekrana u sobama uz minimalni potrebni napor. Operativni timovi jednostavno moraju da upravljaju trima osnovnim postavkama za aktiviranje da bi sinhronizovali više ekrana i servera, istovremeno definišući povezivanje i potrebne jezike:• Osnovne postavke: Intuitivni interfejs omogućava rukovodiocima ugostiteljskih objekata da definišu jezik, sliku i podešavanje i postavke sata.• Režim kloniranja: Da bi se još više unapredila kontrola nad više ekrana, rukovodioci hotela mogu da naprave repliku funkcionalnosti za komunikaciju i isporuku sadržaja preko svih ekrana na datoj lokaciji. Čim se proces kloniranja završi, korisnici mogu da aktiviraju svoje ekrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama ili potvrdama kompatibilnosti.• Fabrički režim: Rukovodioci hotela mogu dodatno da podešavaju napredne operacije ekrana, kao što su audio parametri i podešavanja povezivanja, preko lako dostupnog portala za fabrički režim. Funkcionalnosti za priključivanje i reprodukciju takođe pružaju mogućnost izvesnim neugostiteljskim objektima da uživaju u istim pogodnostima upravljanja sadržajem i sistemom. Jedinstveno podešavanje za komercijalni režim ispunjava specijalizovane zahteve komercijalnih korisnika, kao što su državne i obrazovne ustanove, bez ugrožavanja učinka.

Proširite mogućnosti za strimovanje lične muzike preko Bluetooth povezivanja
Proširite mogućnosti za strimovanje lične muzike preko Bluetooth povezivanja

Dok neki hoteli nude u sobi audio plejere kompatibilne sa mobilnim uređajima da bi poboljšali zabavljanje gostiju, ove platforme često mogu biti skupe ili neprikladne u slučaju lomljenja ili krađe. Preko ugrađenog Bluetooth povezivanja, ekrani HE890U serije kompanije Samsung transformišu se u sveobuhvatni centar za zabavu koji pruža istu praktičnost uz manje potrebnog održavanja. Čim se poveže sa mobilnim uređajima gostiju, HE890U ekran postaje audio plejer upotpunjen ekranom kojim je jednostavno upravljati i snažnim zvučnicima. Omogućujući gostima da jednostavno pristupe i reprodukuju svoje omiljene pesme i melodije, Bluetooth funkcionalnost serije HE890U doprinosi prilagođenom užitku u sobi koje podseća na ono što bi gosti očekivali kod kuće.

Proširite sferu gledanja sadržaja pomoću bežičnog povezivanja uređaja sa ekranom
Proširite sferu gledanja sadržaja pomoću bežičnog povezivanja uređaja sa ekranom

Ekrani kompanije Samsung za ugostiteljske objekte pospešuju užitak gostiju služeći kao središte zabave u sobi sa više uređaja, opremljeni pregrštom prilagođenih funkcija za gledanje. Integrisana funkcionalnost softverske pristupne tačke (Soft AP) na ovim ekranima pruža bezbedna privatna bežična povezivanja između TV-a i do 4 mobilna uređaja u sobi. Kada se povežu, gosti mogu da prenose lični sadržaj, uključujući muziku, filmove i fotografije, sa svojih mobilnih uređaja da bi ih gledali na većem ekranu pomoću tehnologije DLNA™. Takođe mogu da prikažu ekran mobilnog uređaja na TV-u pomoću opcije Preslikavanja ekrana bez ograničavanja oblika sadržaja. Kada se aplikacija Smart View kompanije Samsung koristi na mobilnom uređaju, gosti mogu lakše da prenose svoj multimedijalni sadržaj na TV. Opcije za DLNA, Preslikavanje ekrana i Smart View garantuju da se sadržaj sa mobilnog uređaja konfiguriše glatko na ekranu bez izobličavanja i ograničenja.

Održavajte veze visokih performansi pomoću mrežnog mosta
Održavajte veze visokih performansi pomoću mrežnog mosta

Pošto gosti zahtevaju pristup širokom opsegu usluga na mreži tokom svog boravka, ekran serije HE890U omogućava i hotelima i gostima da postignu potpuno funkcionalno povezivanje uz manje neophodnih neprilika. Dizajn serije HE890U uključuje povezivanje sa mrežnim mostom koji je kompatibilan sa IP uređajima. Kao rezultat toga, gosti mogu uspostaviti pristupnu tačku za VoIP telefon ili povezati svoj računar sa mrežnim kablom za neprekidan pristup sadržaju kao deo multifunkcionalne poslovne radne stanice. Uz to, gosti mogu pristupiti TV platformama za prosleđivanje sadržaja na mreži, kao što bi to radili kod kuće, tako da ne propuste svoje omiljene programe dok su na putu. U isto vreme, snažna integrisana mrežna konekcija omogućava hotelima da ne moraju da implementiraju zasebne rutere i LAN kablove da bi zagarantovali potpuni učinak. Pomoću ove prilagodljive funkcije mrežnog mosta hoteli mogu da prevaziđu slabe Wi-Fi mreže i da pruže više mogućnosti gostima za uživanje u jasnom, brzo dostupnom sadržaju.

SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA
SISTEM DEFINICIJE/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da primene najnoviju tehnologiju za rukovođenje ugostiteljskim objektom da bi pružili prilagođeni užitak gostima. LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung spaja pogodnosti svojih SINC i REACH tehnologija za ugostiteljske objekte da bi se ponudilo rešenje za sveobuhvatno upravljanje sadržajem. LYNK REACH 4.0 pospešuje tehnologiju za povećanje efikasnosti u pružanju užitka gostima i pruža pogodnosti kao što su više kanala za pružanje informacija, opcije za praktičnu komunikaciju i efikasno upravljanje sobama. Kao rešenje za ujednačeno upravljanje sadržajem, LYNK REACH 4.0 je prilagođen LAN, WI-FI i koaksijalnim infrastrukturama kako bi se poboljšalo rukovođenje hotelom, nadzor i funkcije za uslugu gostiju. Korisnici u ugostiteljskom objektu mogu da naprave i omoguće personalizovane usluge koje se prenose pomoću vlasničkog servera za upravljanje (PMS) i prilagođenih obrazaca za nezaboravnije iskustvo. Ovo uključuje pristup nizu IPTV i RF kanala, aplikacijama i uslugama koje su odraz onoga što gosti očekuju kod kuće i na svojim mobilnim uređajima. LYNK REACH 4.0 dodatno omogućuje dvosmernu komunikaciju između rukovodstva hotela i gostiju. Efikasna mogućnost upravljanja ekranom u sobi na daljinu koju daje ovo rešenje garantuje kvalitetno pružanje usluge u realnom vremenu bez rada i održavanja u sobi. Sa optimizovanom mrežnom podrškom za razne kanale, LYNK Reach 4.0 kompanije Samsung pomaže hotelima da poboljšaju svoje procese interne komunikacije, što zauzvrat pruža mogućnosti za personalizovanje užitka gostiju.

Pojednostavljeni radni tok pomoću nadzora u realnom vremenu i centralne platforme za upravljanje
Pojednostavljeni radni tok pomoću nadzora u realnom vremenu i centralne platforme za upravljanje

Rešenje koje daje LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung smanjuje ukupni trošak vlasništva za korisnike u ugostiteljskom objektu pomoću inteligentnih funkcija koje pružaju izveštaje nadzora u realnom vremenu i centralne platforme iz koje IT menadžeri mogu na daljinu da upravljaju procesima. Hoteli mogu da izaberu pojedinačne televizije ili grupe televizija i da nadgledaju podešavanja za TV i mrežu, prikaze informacija o sobama i gostima i prijavljivanja/odjavljivanja gostiju. Ove mogućnosti pružaju hotelima efikasan način uštede vremena i napora pri radu i troškova održavanja, pošto osoblje hotela ne mora da poseti svaku hotelsku sobu svaki put kada je izmena potrebna.

Ponudite personalizovanu uslugu od prijavljivanja do odjavljivanja gosta
Ponudite personalizovanu uslugu od prijavljivanja do odjavljivanja gosta

LYNK REACH 4.0 platforma kompanije Samsung garantuje da će gosti dobiti personalizovanu pažnju i praktičan pristup hotelskim pogodnostima i uslugama tokom trajanja svog boravka. • Prilikom prijavljivanja: LYNK REACH 4.0 server koristi hotelski vlasnički server za upravljanje (PMS) da bi procenio jedinstvene informacije o gostima i da bi ih pozdravio personalizovanim porukama dobrodošlice. • Tokom boravka gosta: Rukovodioci hotela mogu da koriste podatke skladištene u LYNK REACH 4.0 serveru za slanje personalizovanih poruka gostima u vezi sa njihovim boravkom, počev od portala za rezervaciju restorana do rasporeda njihovih usluga na lokaciji. • Brzo odjavljivanje: LYNK REACH 4.0 ističe i organizuje sve troškove gostiju na jednom ekranu, omogućujući brži proces odjavljivanja gostiju koji ne iziskuje odlazak na recepciju.

Prilagodite užitak gostiju pomoću pristupa aplikaciji
Prilagodite užitak gostiju pomoću pristupa aplikaciji

Pomoću LYNK REACH 4.0, ugostiteljski objekti mogu da zadovolje goste istim oblikom zabave koji dožive pomoću svojih ličnih uređaja na ekranima u sobama. Smart Hub kompanije Samsung pruža pristup raznim aplikacijama, otvarajući vrata TV kanalima koji nisu samo konvencionalni, za izabrane goste. Pomoću funkcije Smart Hub, gosti mogu praktično da pristupe aplikacijama društvenih mreža, da uživaju u strimovanju muzike i pristupe vestima preko hotelske IP mreže za poboljšan TV sadržaj baziran na pojedinačnim potrebama. Hoteli imaju kontrolu da aktiviraju ili deaktiviraju pristup aplikacijama da bi pružili prilagođenu uslugu među grupama gostiju.

Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni
Pružite gostima prilagodljiv, ekonomičan početni meni

Omogućite gostima pristup širokom opsegu sadržaja uz početni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja ili instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane funkcije hotelima omogućavaju da gostima požele dobrodošlicu uz kratak video uvod zajedno sa logotipom hotela pre nego što omoguće TV sadržaj uživo. Na taj način, hoteli mogu da poboljšaju svoj brend bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu da na praktičan način pregledaju resurse, kao što su vreme, datum i informacije o hotelu, kao i da pristupe često korišćenim funkcijama televizora u korisničkom režimu. Prilagodljivi početni meni smanjuje troškove u hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, dok istovremeno pojednostavljuje kreiranje početnog menija pomoću televizora za hotelske sobe sa ugrađenim rešenjem.

Maksimalno iskoristite platformu H. Browser uz snažnu Samsung podršku za prilagođena, interaktivna rešenja
Maksimalno iskoristite platformu H. Browser uz snažnu Samsung podršku za prilagođena, interaktivna rešenja

H.Browser pruža izvanrednu zabavu u sobi i usluge za upravljanje prilagođenim sadržajem koje u očekuju gosti hotela u današnje vreme, zajedno sa interaktivnim veb uslugama. Uz pomoć platforme H.Browser hoteli ne moraju da kupe, instaliraju i održavaju dodatni hardver kao što su VoD TV dekoderi (STB). Kao IP otvorena platforma, H. Browser omogućava Integratorima sistema (SI) da pružaju potpuno prilagodljiva rešenja za veb pregledač koja obezbeđuju izvanredne interaktivne usluge i funkcije i za slobodni i za VoD sadržaj. Pošto je H.Browser baziran na internet programskim jezicima kao što su HTML5 i Java Script®, integratori sistema mogu jednostavno da razviju i brzo poboljšaju izvanredna, prilagodljiva rešenja za hotele. Razvijanje rešenja je omogućeno tehničkom podrškom kompanije Samsung, naprednim hardverom ekrana kompanije Samsung i saradnjom kompanije Samsung sa Integratorima sistema.

Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju
Zaštitite sadržaj uz naprednu DRM tehnologiju

Samsung LYNK DRM tehnologija pruža bezbednu i ekonomičnu alternativu standardnim hardverskim sistemima za zaštitu sadržaja. Rešenje omogućava bezbednu isporuku i prikaz šifrovanih kanala sa sadržajem uživo i video sadržajem na zahtev na hotelskim televizorima. Kao softverska implementacija, LYNK DRM tehnologija smanjuje potrebu za dodatnom opremom i pruža brži oporavak kod problema sa sistemom za uslovni pristup (CAS). Kako bi se osigurala pouzdanost sistema, pokrivenost se proširuje na centralnu opremu kablovskih operatera.

Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)
Kompatibilnost sa Integratorima sistema (SI)

Uštedite vreme i napor prilikom podešavanja više protokola između SI TV dekodera i ekrana. SMART ekrani kompanije Samsung za ugostiteljske objekte kompatibilni su sa raznim SI protokolima prilikom kupovine.

Sigurnosni režim
Sigurnosni režim

Iskoristite jedinstvene i snažne mogućnosti upravljanja sadržajem za prikaz pomoću režima Security mode na ekranima serije HD470. Koristeći ovu funkciju, možete da onemogućite ključne funkcije ekrana da biste jednostavno sprečili promene podešavanja ekrana. Takođe možete da blokirate sadržaj koji nije usklađen ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) preko signala da biste održali potpunu kontrolu nad sadržajem koji se prikazuje na televizorima u sobama gostiju, uključujući unos preko HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je takođe veoma korisna za kontrolu ekrana u okruženjima u kojima je potrebna visoka bezbednost, kao što su kaznene ustanove.

Postolje za ugostiteljski objekat
Postolje za ugostiteljski objekat

Omogućite gostu odličan pogled na TV iz bilo kog dela prostorije pomoću postolja za TV. Postolje omogućuje fleksibilno okretno podešavanje pod uglovima od 20°, 60° i 90° i garantuje da će TV ostati čvrsto na mestu.

Promenljivi izlaz za zvučnike
Promenljivi izlaz za zvučnike

Povećajte mobilnost i užitak gostiju u sobi povezivanjem zvuka TV-a sa drugim delovima prostorije pomoću eksternih stubova sa izlazom za zvučnike. Gosti mogu da slušaju TV programe iz bilo kog dela sobe ili iz kupatila kroz zvučnike koji su instalirani na udaljenim lokacijama.

Promenljivi izlaz za zvučnike
Promenljivi izlaz za zvučnike

Povećajte mobilnost i užitak gostiju u sobi povezivanjem zvuka TV-a sa drugim delovima prostorije pomoću eksternih stubova sa izlazom za zvučnike. Gosti mogu da slušaju TV programe iz bilo kog dela sobe ili iz kupatila kroz zvučnike koji su instalirani na udaljenim lokacijama.

Daljinski upravljač sa više kôdova
Daljinski upravljač sa više kôdova

Povećajte užitak gostiju u gledanju televizijskog sadržaja tako što ćete otkloniti neželjene smetnje koje stvaraju drugi daljinski signali u upotrebi, kao što su hotelski fitnes centri, gde se više televizora nalazi u međusobnoj blizini. Daljinski upravljač sa više kôdova može pojedinačno da kontroliše do 10 televizora u istoj prostoriji.

Funkcija My Channel
Funkcija My Channel

Omogućite gostima da jednostavno pronađu i uživaju u programima po njihovom izboru bez potrebe da ručno listaju stotine TV kanala. Brza pretraga funkcije My Channel gostima omogućava da pronađu kanale u skladu sa njihovim ukusom, prema državi i žanru.

Softverski sat
Softverski sat

Omogućite svojim gostima da provere trenutno vreme na TV-u kada god im treba. Softverski sat je rešenje za sat na ekranu na TV-ima u sobama pomoću daljinskog upravljača. Gosti mogu jednostavno da provere vreme pritiskom na taster označen sa ƒ„Info“ (Informacije) pomoću daljinskog upravljača, čak i kada je TV isključen.

Povežite se i delite
Povežite se i delite

Medijski oblici zabave, uključujući filmove, muziku i slike, oživljavaju na TV ekranu jednostavnim uključivanjem USB diska direktno u TV.

Sportski režim
Sportski režim

Ljubitelji sporta ne moraju da propuste omiljene utakmice kada odsedaju u hotelu. Mogu da gledaju svaki gol ili postignuti poen uz pomoć slike i zvuka izvanrednog kvaliteta, direktno iz svojih soba. Uz pomoć režima za sport, gosti mogu da koriste prečicu za aktiviranje poboljšanog kvaliteta zvuka i slike. Poboljšani zvuk stvara veći efekat stadijuma, a obogaćen kvalitet slike prikazuje sportski teren u živopisnoj boji. Uz pomoć ove funkcije, gosti mogu da imaju zaista sveobuhvatni užitak u zabavi u sobi – upotpunjen najuzbudljivijim trenucima igre i navijanjem publike.

Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 55"
  • Rezolucija 3840 × 2160
 • Video
  • Grafički procesor Poboljšavanje rezolucije na UHD
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming UHD Dimming
  • Active Crystal Color Da
  • Wide Color Enhancer (Plus) Ne
  • Auto Motion Plus Da
  • Režim filma Da
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Da
  • Virtual Surround N/A
  • DTS kodek Da
  • Izlaz za zvuk (RMS) 20 W (L:10 W, D:10 W)
  • Tip zvučnika 2 kanala (usmereni nadole sa refleksnim basom)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač Da
  • TV SoundConnect Da
  • BT Headset Support Da
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje Ne
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA Da
  • Samsung SMART prikaz Da
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor Quad Core
  • Jasan digitalni prikaz Da
  • Automatsko pretraživanje kanala Da
  • Automatsko isključivanje napajanja Da
  • BD Wise Plus Da
  • Natpis (titlovi) Da
  • Connect Share™ (HDD) Da
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
  • EPG Da
  • Režim za igre Da
  • OSD jezik 27 evropskih jezika
  • Slika u slici Da
  • Ugrađeni BT HID Da
  • USB HID podrška Da
  • Teletekst (TTX) Da
  • Režim za sport/fudbal Osnovno
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C/S2
  • Analogni tjuner Da
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC Da
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Da
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem Da
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Da
  • Početna strana hotelskog menija Početni meni 2015.
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Da
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Da
  • Režim automatskog biranja izvora Da
  • Režim za uključeno napajanje Da
  • Lista hotelskih kanala Da
  • Channel Menu Display Da
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Da
  • Moj kanal Da
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Da
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Da
  • Poruka dobrodošlice Da
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza Da
  • Kompatibilnost spoljnog sata Ne
  • Clock Back Up Supply Da
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata Ne
  • Softverski sat Da
  • Multi Code Remote Control Da
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Da
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Da
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Da
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Da
  • TTX Clock Update (Analogue) Da
  • USB kloniranje Da
  • Kompatibilnost sa Smoovie Da
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) Da
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Da
  • Wake-up Timer (Alarm) Da
  • Samsung LYNK™ DRM Da
  • Pro: Idiom N/A
  • bLAN Ne
  • Bezbedni režim Da
  • S/W EPG (Solution EPG) Da
  • Wake on LAN (WOL) Da
  • IP Over Coax Ne
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 2/0
  • USB (bočno/pozadi) 2/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) 1/0
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) 1/0 (zajednički za komponentu Y)
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) 1/0
  • Slušalice (bočno/pozadi) Ne
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Ne
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) 1/0
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 2/0(T2CS2)
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 0/1
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Da
  • Ugrađeni Wireless LAN Da
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) Ne
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) Ne
  • Video izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • RJ12 (Side/Rear) 1/0
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) Ne
  • ID slušalica (bočno/pozadi) Ne
  • Door-Eye Control (Side/Rear) Ne
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) Ne
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) Ne
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) Ne
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) Ne
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Srebrna
  • Tip postolja Y oblik
  • Okretno (ulevo/udesno) N/A
 • Eco funkcije
  • Eco senzor Da
  • Klasa energetske efikasnosti A
  • Sadržaj žive 0.0 mg
  • Prisustvo olova Da
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 170 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 38,5
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0,50 W
  • Potrošnja energije (standardna) 110 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 1235,2 x 715,1 x 54,7 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 1235,2 x 786,7 x 334,1 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 1425 x 819 x 163 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 16,9 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 19,1 kg
  • Težina pakovanja 25,4 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1480+TM1240
  • Baterije (za daljinski upravljač) Da
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) Da
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač Da
  • Podrška za Vesa zidni nosač Da
  • Korisničko uputstvo Ne
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl N/A
  • Kabl za napajanje Da
  • Vodič za brzu montažu Da
  • Kabl za prenos podataka Da
  • Komplet za montažu postolja Ne
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) Ne
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) Ne
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) Ne

Tehnička podrška

Ručno preuzimanje

Luksuzni monitor serija HE890, 55" (HG55EE890UBXEN)

Uputstva

2017.03.14

Korisničko uputstvo ver. 03

(SRPSKI)

2017.03.14

Korisničko uputstvo ver. 03

(ENGLESKI)

2017.03.14

Korisničko uputstvo ver. 03

(HRVATSKI)