HG32EE694DKXEN

Premium monitor serija HE694, 32"

VELIČINA 32

Odgovorite na zahteve za usluge podržane IP mrežom po niskoj ceni

Model HE694 ima jednostavno i jeftino rešenje za prelazak na IP mrežu namenjeno hotelima koji trenutno poseduju koaksijalnu infrastrukturu. Ovo je prvi put, još od početnog zahteva gostiju da se obezbedi veza sa internetom, da hotelska IP infrastruktura postaje važna za obezbeđivanje vrhunskih zabavnih sadržaja i komunikacija gostima u sobi. Osim WiFi-ja, kao jedne od danas najtraženijih usluga, IP mreža omogućava i gledanje kablovske televizije u HD rezoluciji, objedinjene komunikacije i integrisane komande za sadržaje u sobi. Zbog očekivanja potrošača u pogledu ovih usluga, prelazak na IP infrastrukturu koja podržava ove tehnologije neophodan je za održanje konkurentnosti. Srećom, model HE694 otklanja visoke troškove koje sa sobom nosi rekonstrukcija infrastrukture i daje rešenje za prenos IP-signala preko koaksijalnog kabla koje podržava napredne sadržaje i usluge namenjene gostima.

Odgovorite na zahteve za usluge podržane IP mrežom po niskoj ceni

Pružite IPTV usluge koristeći postojeću koaksijalnu infrastrukturu

Ekran Samsung HE694 poseduje funkciju prenosa IP-signala preko koaksijalnog kabla i izuzetan je ekran za hotele koji žele da implementiraju IPTV, ali im nedostaju sredstva za obnovu infrastrukture. Kao samostalan ekran sa svim IP funkcijama, Samsung HE694 koristi CMTS server* za pretvaranje IP signala u koaksijalne signale i prenosi ih preko postojećeg koaksijalnog kabla. Zahvaljujući ovoj transformaciji, hoteli mogu da opreme sobe za goste visokokvalitetnim IPTV-om bez značajne investicije u opremu. Osim toga, hotelski tehničari mogu uzastopno da dodaju IPTV mogućnosti i izbegnu zatvaranje određenih soba ili spratova tokom nadogradnje sistema. Dve stvari – kablovski modem DOCSIS 3.0 i CMTS server – omogućavaju poboljšanu komunikaciju i isporuku sadržaja. CMTS server može da isporuči satelitski signal, internet signal i usluge hotelskog softvera u sobu za goste. Kablovski modem DOCSIS je ugrađeni ekran za ugostiteljske objekte koji hotelima omogućava pružanje interaktivnih sadržaja i usluga obezbeđivanja sadržaja. *Pakovanje ekrana Samsung HE694 ne sadrži CMTS server.

Pružite IPTV usluge koristeći postojeću koaksijalnu infrastrukturu

Povećajte pristup zabavi i informacijama za goste

Samsung LYNK REACH 4.0 rešenje omogućava menadžerima hotela pristup kombinaciji IP (IPTV) i RF kanala, stvarajući hibridnu mapu kanala koja gostima može da pruži više zabavnih i informativnih mogućnosti nego standardni ekrani za ugostiteljske objekte. Putem ovog poboljšanog pristupa, menadžeri hotela mogu jednostavno da sastave i aktiviraju listu paketa kanala kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe gosta. Opsežan paket kanala LYNK REACH 4.0 dodatno omogućava hotelima da ponude specijalizovan prvoklasni plaćeni sadržaj dostupan odgovarajućim gostima, čime se stvara potencijalno profitabilan izvor prihoda, a gostima nudi više prilagođenih mogućnosti gledanja.

Povećajte pristup zabavi i informacijama za goste

Nudite personalizovanu uslugu od prijave do odjave

Samsung LYNK REACH 4.0 platforma osigurava da gosti dobiju prilagođenu pažnju i pogodan pristup sadržajima i uslugama na licu mesta tokom čitavog boravka. •Kod prijave: Server LYNK REACH 4.0 koristi vlasnički upravljački server (PMS) hotela radi procene jedinstvenih informacija gostiju i pozdravlja ih personalizovanim porukama dobrodošlice.•Tokom boravka gostiju: Menadžeri hotela mogu da koriste podatke pohranjene na serveru LYNK REACH 4.0 kako bi gostima slali personalizovane poruke koji se tiču njihovog boravka – od portala za rezervacije restorana do zakazivanja drugih usluga na licu mesta. •Brza odjava: LYNK REACH 4.0 ističe i organizuje sve troškove gostiju na jednom ekranu, što ubrzava proces naplate gostima i ne zahteva odlazak u hol hotela.

Nudite personalizovanu uslugu od prijave do odjave

Proširite mogućnosti striminga ličnih muzičkih sadržaja i pregledanje sadržaja putem Bluetooth veze

Putem ugrađene Bluetooth veze, ekrani Samsung HE694 pretvaraju se u sveobuhvatni zabavni centar koji donosi diferenciran doživljaj u različitim prostorijama, slično onome što gosti očekuju kod kuće. Integrisana softverska pristupna tačka (Soft AP) ekrana omogućava propusni opseg bežične veze od 40 Mb/s i podržava do četiri mobilna uređaja u dometu od dva metra. Kada se spoji s mobilnim uređajima gostiju, ekran HE694 postaje audio plejer sa ekranom lakim za navigaciju i snažnim zvučnicima koji korisnicima omogućava brz pristup svojim omiljenim pesmama i zvucima. Funkcija preslikavanja ekrana i Digital Living Network Alliance (DLNA)® ekrana HE694 obezbeđuju da se mobilni sadržaj lako prilagođava ekranu bez izobličenja ili ograničenja. Suprotno tome, Smart View prenos TV-sadržaja na mobilni uređaj omogućava gostima da jasno pregledaju TV-sadržaj na svojim mobilnim uređajima. Bežična veza ekrana HE694 nudi gostima veću fleksibilnost interakcije sadržaja bez smanjenja kvaliteta slike ili pristupa parametrima, a hotelima pruža dodatnu vrednost.

Proširite mogućnosti striminga ličnih muzičkih sadržaja i pregledanje sadržaja putem Bluetooth veze

Povezivanje gostiju uz manje troškove održavanja

Zahvaljujući nizu inovativnih i jeftinih funkcija, ekrani HE690 i HE590 pružaju gostima više mogućnosti postizanja potpuno funkcionalne povezanosti – za potrebe rada i zabave – uz manje gnjavaže. Gosti mogu da koriste integrisani Ethernet most za stvaranje radne stanice u sobi, kao i pristupnu tačku sa VoIP telefonom i mogućnost povezivanja sa IP uređajima za stalan pristup sadržajima. Nakon dugog dana, gosti mogu da pristupe platformama za TV-striming pomoću ekrana kako bi se obezbedilo da ne propuste omiljene emisije dok su na putu. Ekrani HE690 i HE590 dodatno proširuju mogućnosti zabave u sobi putem Bluetooth veze*, što gostima omogućava prenos muzike sa njihovih ličnih uređaja na zvučnike ekrana. Ovaj besprekorni striming predstavlja isplativu alternativu stanicama za punjenje koje često bivaju ukradene ili oštećene i pomaže hotelima da pretvore sobe u središta raznovrsne zabave. *Funkcija Bluetooth veze nije dostupna za 24- i 28-inčne ekrane serija HE590 i HE690.

Povezivanje gostiju uz manje troškove održavanja

Proširite arene za gledanje sadržaja putem bežične veze između uređaja i ekrana

Samsung ekrani za ugostiteljske objekte poboljšavaju doživljaj gosta jer pružaju uslugu centra za zabavu za više uređaja u sobi, opremljenog nizom prilagođenih funkcija gledanja. Integrisana softverska pristupna tačka (soft AP) ekrana omogućava bezbednu privatnu bežičnu vezu između televizora i do 4 mobilna uređaja u sobi. Nakon spajanja, gosti mogu da prenesu lični sadržaj, uključujući i muziku, filmove i fotografije, sa mobilnih uređaja za gledanje na veći ekran koristeći DLNA™. Takođe, mogu da prenesu prikaz sa mobilnog uređaja na televizor putem funkcije preslikavanje ekrana, bez ograničenja vrste sadržaja. Kada se na mobilnom uređaju koristi aplikacija Samsung Smart View, gosti mogu lakše preneti svoj multimedijski sadržaj na televizor. DLNA, preslikavanje ekrana i Smart View obezbeđuju neometano prilagođavanje mobilnog sadržaja ekranu, bez izobličenja ili ograničenja.

Proširite arene za gledanje sadržaja putem bežične veze između uređaja i ekrana

Koristite H. Browser uz moćnu Samsung-ovu podršku za prilagođena i interaktivna rešenja

H. Browser pruža vrhunsku zabavu u sobi i prilagođene usluge za upravljanje sadržajem kakve gosti hotela danas očekuju, kao i interaktivne veb usluge. Uz H. Browser, hoteli ne moraju da kupe, instaliraju i održavaju dodatni hardver, npr. prijemnike za VoD (video na zahtev). Kao otvorena platforma zasnovana na IP mreži, H. Browser omogućava integratorima sistema da pružaju potpuno prilagodljiva rešenja za veb pregledače koja pružaju vrhunske interaktivne usluge i funkcije, kako za besplatne, tako i za VoD sadržaje. Budući da se H. Browser zasniva na programskim jezicima za veb, kao što su HTML5 i Java Script®, integratori sistema mogu lako da razviju i brzo da implementiraju robusna i prilagođena rešenja za hotele. Razvoj rešenja moguć je uz Samsung-ovu tehničku podršku, Samsung hardver za napredne ekrane i Samsung-ovu saradnju sa integratorima sistema.

Koristite H. Browser uz moćnu Samsung-ovu podršku za prilagođena i interaktivna rešenja

Uživajte u efikasnoj instalaciji korišćenjem poboljšanih Plug-and-Play funkcija

U užurbanom ugostiteljskom okruženju, vreme provedeno na instalaciji i održavanju ekrana je vreme koje bi se inače moglo posvetiti važnijim aktivnostima vezanim za razvoj poslovanja. Zahvaljujući naprednim Plug-and-Play funkcijama, menadžeri hotela mogu aktivirati stotine ekrana u sobama uz minimalan napor. Operativni timovi treba da upravljaju sa samo tri osnovne funkcije pokretanja kako bi sinhronizovali veći broj ekrana i servera, a da uz to definišu način povezivanja i željene jezike:•Osnovna postavka: Interfejs prilagođen korisniku omogućava menadžerima u ugostiteljstvu da definišu jezik, sliku i podešavanja, kao i postavke sata.•Režim kloniranja: Da bi dodatno poboljšali kontrolu većeg broja ekrana, menadžeri hotela mogu da replikuju funkcije komunikacije i dostave sadržaja na svim ekranima na lokaciji. Nakon završetka kloniranja, korisnici mogu da aktiviraju svoje ekrane bez potrebe za naknadnim instalacijama ili potvrdom kompatibilnosti.•Fabrički režim: Menadžeri hotela mogu da prilagode i napredne operacije ekrana, kao što su parametri zvuka i postavke povezivanja, putem lako pristupačnog portala sa fabričkim režimom. Plug-and-Play funkcije omogućavaju i da određena vanugostiteljska okruženja uživaju u istom sadržaju i pogodnostima upravljanja sistemima. Jedinstven komercijalni režim odgovara specijalizovanim zahtevima komercijalnih korisnika, poput vladinih i obrazovnih subjekata, bez ugrožavanja performansi.

Uživajte u efikasnoj instalaciji korišćenjem poboljšanih Plug-and-Play funkcija

Obratite se gostima koristeći prilagođen i isplativ glavni meni

Isporučujte široku lepezu sadržaja gostima uz poboljšan glavni meni koji ne zahteva dodatnu kupovinu rešenja niti instalaciju mrežne infrastrukture. Nove poboljšane karakteristike omogućavaju hotelima da goste pozdrave kratkim uvodnim video-sadržajem koji na sebi ima logotip hotela, pre nego što ponude živi TV program. Na taj način hoteli mogu poboljšati svoju robnu marku bez potrebe za dodatnim rešenjem. Gosti mogu prikladno da pregledaju resurse kao što su vreme, datum i informacije o hotelu i da imaju pristup često korišćenim TV funkcijama u korisničkom režimu. Prilagodljiv glavni meni smanjuje troškove hotelima koji nemaju budžet za dodatno rešenje, a pojednostavljuje izradu početnog menija korišćenjem rešenja ugrađenih u televizor za ugostiteljske objekte.

Obratite se gostima koristeći prilagođen i isplativ glavni meni

Zaštitite sadržaj naprednom DRM tehnologijom

Samsung LYNK DRM tehnologija predstavlja bezbednu i isplativu alternativu tradicionalnim hardverskim sistemima zaštite sadržaja. Rešenje omogućava da se sadržaji kodiranog kanala uživo i VoD (video na zahtev) bezbedno prenose i prikazuju na hotelskim televizorima. Kao isključivo softverska implementacija, tehnologija LYNK DRM smanjuje potrebu za dodatnom opremom i omogućava brži oporavak u slučaju problema sa sistemom uslovnog pristupa (CAS). Da bi se obezbedila pouzdanost sistema, pokrivenost obuhvata i proširenje priključnih uređaja za kablovske operatere.

Zaštitite sadržaj naprednom DRM tehnologijom

Kompatibilnost sa integratorima sistema

Uštedite vreme i trud prilikom podešavanja većeg broja protokola između prijemnika dobijenih od integratora sistema i ekrana. Samsung SMART ekrani za ugostiteljske objekte su prilikom kupovine kompatibilni sa različitim protokolima integratora sistema.

Kompatibilnost sa integratorima sistema

Režim bezbednosti

Pobrinite se za jedinstveno i snažno upravljanje sadržajem ekrana pomoću bezbednosnog režima na ekranima serije HD470. Pomoću ove karakteristike možete da onemogućite kritične funkcije ekrana da biste lako sprečili promene postavki ekrana. Takođe, možete da blokirate neprikladan sadržaj ili prenos neželjenog teleteksta (TTX) jednim signalom da biste zadržali potpunu kontrolu nad sadržajem na ekranima gostinskih soba, uključujući i ulaz putem HDMI® i USB priključaka. Ova funkcija je od velike koristi i za upravljanje ekranima u okruženjima koja zahtevaju jaku bezbednost, kao što su zatvori.

Režim bezbednosti

Postolje za ekrane za ugostiteljske objekte

Obezbedite gostima izvrstan pogled na televizor sa bilo kojeg mesta u sobi koristeći postolje za TV. Postolje pruža fleksibilnu podršku za okretanje od 20º, 60º i 90º i obezbeđuje da televizor ostane čvrsto na mestu.

Postolje za ekrane za ugostiteljske objekte

Promenljivi izlaz za zvučnike

Povećajte mobilnost i doživljaj gostiju u sobi prenošenjem zvuka iz televizora u druge delove sobe putem priključka za spoljne zvučnike. Gosti mogu da slušaju željene TV-emisije u bilo kom delu sobe ili u kupatilu putem daljinski povezanih zvučnika.

Promenljivi izlaz za zvučnike

Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom

Spojite Samsung televizor za ugostiteljske objekte sa soundbar zvučnikom da bi gosti zaista uživali u slušanju svojih programa. Priključuje se High-Definition Multimedia Interface® kablom, postavke se automatski primenjuju, a instalacija se obavlja izuzetno brzo. Objedinjeni daljinski upravljač gostima omogućava potpunu kontrolu nad televizorom i soundbar zvučnikom.

Kompatibilnost sa soundbar zvučnikom

Višekodni daljinski upravljač

Povećajte užitak gledanja televizije uklanjanjem neprijatnih smetnji koje potiču od drugih daljinskih upravljača na mestima kao što su hotelski fitnes-centri, gde se veći broj televizora nalazi na jednom mestu. Višekodni daljinski upravljač može da upravlja sa do 10 televizora pojedinačno u istoj sobi.

Višekodni daljinski upravljač

My Channel (Moj kanal)

Omogućite gostima da lako pronalaze emisije po svom izboru i uživaju u njima bez potrebe za ručnim prelaženjem stotina TV-kanala. Funkcija brze pretrage kanala omogućuje gostima da pronađu kanale koji su po njihovom ukusu, razvrstani po zemlji i žanru.

My Channel (Moj kanal)

Spoljni sat

Poboljšajte udobnost gostiju pomoću spoljnog sata koji im omogućava da jednim pogledom lako saznaju tačno vreme. Ovaj sat na jednostavan način pruža udobnost gostima svojim 12-časovnim i 24-časovnim formatom prikaza, podešavanjem zatamnjenja u 7 koraka (5 koraka u normalnom režimu rada i 2 koraka u mirovanju) i jednostavnim priključkom RJ12 na zadnjoj strani ekrana. Sat se isporučuje u kutijama od po 20 komada. Dostupnost ovog spoljnog sata zavisi od regije/zemlje.

Spoljni sat

Softverski sat

Omogućite gostima da vide trenutno vreme na televizoru kad god im je to potrebno. Softverski sat prikazuje vreme na televizorima u sobi pomoću daljinskog upravljača. Gosti lako mogu da vide vreme pritiskom na dugme „Info” daljinskog upravljača čak i kad je televizor isključen.

Softverski sat

Connect Share (Poveži i podeli)

Medijska zabava – filmovi, muzika i slike – oživljava na ekranu jednostavnim priključivanjem USB memorije direktno u televizor.

Connect Share (Poveži i podeli)

Režim sporta

Ljubitelji sporta ne moraju da propuštaju svoje omiljene utakmice dok borave u hotelu. Mogu da pogledaju svaki gol ili rezultat uz vrhunski kvalitet slike i zvuka u svojim sobama. U režimu sporta, gosti mogu da koriste prečicu za aktivaciju poboljšanog kvaliteta zvuka i slike. Poboljšani zvuk stvara efekat velikog stadiona, a obogaćeni kvalitet slike prikazuje sportski teren živopisnim bojama. Uz ovu funkciju, gosti mogu da imaju istinski okružujući doživljaj zabave u sobi, zajedno s ključnim momentima utakmice i navijanjem publike. Dostupnost režima sporta zavisi od regiona/zemlje.

Režim sporta
Specifikacije
 • Ekran
  • Pozadinsko osvetljenje LED
  • Veličina ekrana 32"
  • Rezolucija 1920 x 1080
 • Video
  • Grafički procesor HyperReal
  • Dinamički odnos kontrasta Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Da
  • Auto Motion Plus N/A
  • Režim filma Da
 • Zvuk
  • Dolby Digital Plus Da
  • Virtual Surround Da
  • DTS kodek DTS Premium sound 5.1
  • Izlaz za zvuk (RMS) 20W(L:10W, D:10W)
  • Tip zvučnika 2 kan. (okrenut nadole, sa bas-refleksom)
  • Niskotonac N/A
  • Režim zvuka za zidni nosač N/A
  • TV SoundConnect Da
  • BT Headset Support Da
 • Spajanje
  • TV na mobilni uređaj – preslikavanje N/A
  • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA Da
  • Samsung SMART prikaz Da
 • Opšte karakteristike
  • Samsung 3D N/A
  • Procesor Quad Core
  • Jasan digitalni prikaz Da
  • Automatsko pretraživanje kanala Da
  • Automatsko isključivanje napajanja Da
  • BD Wise Plus N/A
  • Natpis (titlovi) Da
  • Connect Share™ (HDD) Da
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
  • EPG Da
  • Režim za igre Da
  • OSD jezik 27 evropskih jezika
  • Slika u slici Da
  • Ugrađeni BT HID Da
  • USB HID podrška Da
  • Teletekst (TTX) Da
  • Režim za sport/fudbal Osnovni
  • Trostruka zaštita N/A
 • Sistem
  • Digitalno emitovanje DVB-T2/C
  • Analogni tjuner Da
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Slanje podataka HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)
 • Hotelska funkcija
  • Kompatibilnost sa Samsung LYNK™ SINC Da
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Da
  • Kompatibilnost sa hotelskim pretraživačem Da
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Da
  • Početna strana hotelskog menija Glavni meni 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Da
  • Hotelski Plug&Play (jednostavno podešavanje) Da
  • Režim automatskog biranja izvora Da
  • Režim za uključeno napajanje Da
  • Lista hotelskih kanala Da
  • Channel Menu Display Da
  • Lista kombinovanih kanala (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, analogni) Da
  • Moj kanal Da
  • Režim uštede energije (BLU kontrola) Da
  • Prikaz logotipa sa postavkom prekida (BMP/film) Da
  • Poruka dobrodošlice Da
  • RJ12/funkcija upravljanja preko IR prolaza Da
  • Kompatibilnost spoljnog sata Da
  • Clock Back Up Supply Da
  • Kontrola zatamnjenja spoljnog sata Da
  • Softverski sat Da
  • Multi Code Remote Control Da
  • Poklopac baterija daljinskog upravljača pričvršćen vijkom Da
  • Kompatibilnost sa Soundbar zvučnikom Da
  • Muzički režim (Ulaz: PC/AV/komponentni/HDMI) Da
  • Pozadinsko osvetljenje u muzičkom režimu uključeno/isključeno Da
  • TTX Clock Update (Analogue) Da
  • USB kloniranje Da
  • Kompatibilnost sa Smoovie Da
  • Soft AP (pristupna tačka omogućena softverom) Da
  • Tajmer za uključivanje/isključivanje (raspored) Da
  • Wake-up Timer (Alarm) Da
  • Samsung LYNK™ DRM Da
  • Pro: Idiom Ne
  • bLAN Ne
  • Bezbedni režim Da
  • S/W EPG (Solution EPG) Da
  • Wake on LAN (WOL) Da
  • IP Over Coax DOCSIS3.0
 • Input & Output
  • HDMI (bočno/pozadi) 1/1
  • USB (bočno/pozadi) 2/0
  • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) (bočno/pozadi) N/A
  • Kompozitni ulaz (AV) (bočno/pozadi) 0/1
  • Ethernet (LAN) (bočno/pozadi) Ne
  • Slušalice (bočno/pozadi) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Ne
  • Digitalni audio izlaz (optički) (bočno/pozadi) 1/0
  • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) (bočno/pozadi) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (bočno/pozadi) 0/1
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • Podrška za HDMI A / Return Ch. Da
  • Ugrađeni Wireless LAN Da
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
  • Priključak zvučnika za jastuk (bočno/pozadi) Ne
  • Promenljivi audio izlaz (bočno/pozadi) 1/0
  • Kontrola jačine zvuka promenljivog audio izlaza (bočno/pozadi) 1/0
  • Video izlaz (bočno/pozadi) Ne
  • RJ12 (Side/Rear) Ne
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 1/0
  • ID slušalica (bočno/pozadi) N/A
  • Door-Eye Control (Side/Rear) Ne
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) Ne
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) Ne
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) 1/0
 • Dizajn
  • Boja prednje strane Tamni titanijum
  • Tip postolja Kvadratno
  • Okretno (ulevo/udesno) Da (90/90)
 • Eco funkcije
  • Eco senzor Da
  • Klasa energetske efikasnosti A
 • Napajanje
  • Power Supply (V) AC220~240V 50/60Hz
  • Potrošnja električne energije (maksimalna) 85 W
  • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije) 20,2
  • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja) 0,50 W
  • Potrošnja energije (standardna) 36,0 W
 • Dimenzije
  • Dimenzije prijemnika bez postolja (ŠxVxD) 730,4 x 433,8 x 54,6 mm
  • Dimenzije prijemnika sa postoljem (ŠxVxD) 730,4 x 482,8 x 192,6 mm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 918,0 x 549,0 x 119,0 mm
 • Težina
  • Težina kompleta bez postolja 5,5 kg
  • Težina kompleta sa postoljem 7,1 kg
  • Težina pakovanja 9,5 kg
 • Dodatna oprema
  • Model daljinskog upravljača TM1240A
  • Baterije (za daljinski upravljač) Da
  • Samsung Smart Control (u pakovanju) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Podrška za mini zidni nosač Ne
  • Podrška za Vesa zidni nosač Da
  • Korisničko uputstvo Ne
  • E-uputstvo N/A
  • ANT-kabl N/A
  • Kabl za napajanje Da
  • Vodič za brzu montažu Da
  • Kabl za prenos podataka N/A
  • Komplet za montažu postolja Da
  • Sigurnosni vijci (osnova postolja) Ne
  • Daljinski upravljač PureCare (beli daljinski upravljač glatke površine) Ne
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) Ne

Tehnička podrška