Page Tagging

Telefon Galaxy Note10 postavljen preko telefona Galaxy Note10+, oba su položena sa ekranima okrenutim nagore i pod uglom, a plava S Pen olovka se nalazi na telefonu Galaxy Note 10. Na ekranu svakog od ovih telefona vidi se pozadina sa prelivajućim bojama dok se sa druge strane telefona vidi tekst Galaxy Note10 | Note10+. Telefon Galaxy Note10 postavljen preko telefona Galaxy Note10+, oba su položena sa ekranima okrenutim nagore i pod uglom, a plava S Pen olovka se nalazi na telefonu Galaxy Note 10. Na ekranu svakog od ovih telefona vidi se pozadina sa prelivajućim bojama dok se sa druge strane telefona vidi tekst Galaxy Note10 | Note10+.

Predstavljamo moćnu novu generaciju.

Za preduzetnika, rad je život. Galaxy Note serija mobilnih telefona je projektovana za ljude koji su na vodećim pozicijama i koji žele da svaki aspekt njihovog posla bude integrisan u njihov telefon. Sada novi modeli Galaxy Note10 i Note10+ dosežu potpuno novi nivo snage kada je reč o performansama i bezbednosti upakovanim u jedan uređaj. To ih čini vrhunskim telefonima za preduzetnike jer postižu ono što drugi uređaji ne mogu.

Predstavljamo moćnu novu generaciju. Galaxy Note10 i Note10+.

Pogled s visine na dve žene i tri muškarca dok sede za stolom tokom sastanka. Dvojica muškaraca su izvadila svoje telefone Galaxy Note10+ a treći muškarac priča o odštampanom grafikonu koji drži u ruc Pogled s visine na dve žene i tri muškarca dok sede za stolom tokom sastanka. Dvojica muškaraca su izvadila svoje telefone Galaxy Note10+ a treći muškarac priča o odštampanom grafikonu koji drži u ruc
Galaxy Note10+ u krupnom planu u vodoravnom položaju a preko celog ekrana piše „SECURE”, pri čemu je umesto slova „U” napisan logo Samsung Knox. Galaxy Note10+ u krupnom planu u vodoravnom položaju a preko celog ekrana piše „SECURE”, pri čemu je umesto slova „U” napisan logo Samsung Knox.

Moć vrhunske bezbednosti

Napredak u tehnologiji ti omogućava da budeš povezan 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Ipak, neprestana konekcija sa sobom nosi i viši rizik po bezbednost. Galaxy Note10 i Note10+ ti pomažu da zaštitite osetljive podatke od zlonamernih napada i malvera pomoću ugrađenih bezbednosnih mehanizama. Uz profesionalnu tehničku podršku i uređaje za kompanije, tvoje je samo da počneš da koristiš uređaj.

Samsung Knox

Dizajniran da zaštiti tvoj posao

Samsung Knox platfoma je potpuno integrisana u uređaj, počev od samog čipa, i ona mobilnim uređajima pruža vrhunsku bezbednost koja štiti tvoje podatke od raznih pretnji, ukjučujući i malver. Ona takođe nudi Secure Folder, zasebnu particiju na kojoj su izolovani tvoji najosetljiviji podaci.

Ilustrovana slika telefona Galaxy Note10+ u vodoravnom položaju koji je okrenut ka strani na kojoj se nalazi dugme za uključivanje. Šest slojeva pluta iznad ekrana i simbolizuju nivoe Samsung Knox zaštite: Poverenje počev od hardvera, TrustZone Architecture, Zaštita pri pokretanju i šifrovanje, SE za Android, Okvir za upravljanje i Knox Container. Ilustrovana slika telefona Galaxy Note10+ u vodoravnom položaju koji je okrenut ka strani na kojoj se nalazi dugme za uključivanje. Šest slojeva pluta iznad ekrana i simbolizuju nivoe Samsung Knox zaštite: Poverenje počev od hardvera, TrustZone Architecture, Zaštita pri pokretanju i šifrovanje, SE za Android, Okvir za upravljanje i Knox Container.
Lako upravljanje

Poslovnim korisnicima omogućava potpunu kontrolu nad uređajima koji se koriste u kancelariji i izvan nje

Instaliranje prilagođenih konfiguracija na veliki broj kancelarijskih uređaja je olakšano uz Knox Configure. Za neprekidno upravljanje uređajima uključujući nadogradnju verzija OS, Knox Manage i E-FOTA nude jednostavan i bezbedan način upravljanja uređajima koji pripadaju poslovnim korisnicima gde god se oni nalazili.

Enterprise Technical Support

Prvoklasna tehnička podrška za tvoj posao

Mobilni uređaji igraju važnu ulogu u tvom poslu, što znači da svaki zastoj ili neefikasnost predstavljaju gubitak produktivnosti. Enterprise Technical Support nudi ti direktan pristup našem timu eksperata iz oblasti mobilnih uređaja za kompanije. Sa Tier 3 podrškom za Samsung hardverske i softverske probleme, tvoj posao neće trpeti nikakve zastoje.

 • *Enterprise Technical Support se prodaje odvojeno i razlikuje se po nivou ponuđenih opcija za podršku.
 • *Za više informacija o dostupnosti i cenama, obrati se našem prodajnom timu.
 • *Enterprise Technical Support je dostupna samo u određenim zemljama. Za detalje, poseti veb lokaciju www.samsungknox.com/en/enterprise-tech-support/available-countries.
Enterprise Edition

Poslovni telefon koji u jednom uređaju objedinjuje sve što ti je potrebno

Galaxy Note10 Enterprise Edition efikasno podržava složene poslovne potrebe. Uz njega stiže Knox Configure i Samsung E-FOTA na MDM uslugama, i obezbeđuju bezbednosno održavanje i garantovanu tržišnu dostupnost. Kompleti Enterprise Edition uređaja poslovnim korisnicima nude efikasnost i ekonomičnost, i pomažu ti da lako konfigurišeš čitav ekosistem mobilnih uređaja preduzeća.

Dva telefona Galaxy Note10, jedan prikazan sa zadnje strane, a drugi sa prednje, ispred ekrana sa apstraktnom pozadinom. Pored telefona koji je prikazan sa zadnje strane vidi se tekst: Usluga, Knox Configure, E-FOTA i MDM. Pored telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se tekst: Podrška, Obimne bezbednosne zakrpe, Garantovana tržišna dostupnost Dva telefona Galaxy Note10, jedan prikazan sa zadnje strane, a drugi sa prednje, ispred ekrana sa apstraktnom pozadinom. Pored telefona koji je prikazan sa zadnje strane vidi se tekst: Usluga, Knox Configure, E-FOTA i MDM. Pored telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se tekst: Podrška, Obimne bezbednosne zakrpe, Garantovana tržišna dostupnost
 • *Enterprise Edition je dostupan samo za Galaxy Note10.
 • *Za više informacija o dostupnosti i cenama, obrati se našem prodajnom timu.
Krupni kadar plave S Pen olovke sa srebrnim vrhom. Krupni kadar plave S Pen olovke sa srebrnim vrhom.

Moć produktivnosti

Preduzetniku je najvažnija mogućnost da radi bilo gde i bilo kada. Samsung DeX podržava PC ili Mac preko jednog jedinog USB kabla koji povezuje Galaxy Note10 i Note10+, obezbeđujući pristup tvojim datotekama i aplikacijama sa mogućnošću multitaskinga. Takođe možeš i neprekidno sinhronizovati svoje uređaje sa Microsoft nalogom. Za rad van kancelarije, ekran na Galaxy Note10 i Note10+ je povećan i obezbeđuje ti nesmetani prostor za rad, a nova jednodelna S Pen olovka pretvara klikove i pokrete u komande pomoću kojih možeš upravljati svojim telefonom. Neka svako mesto bude radno mesto.

Samsung DeX

Omogućava povezivanje sa stonim PC ili MAC računarima

Jedan jedini kabl povezuje tvoj telefon sa tvojim PC ili MAC računarom i omogućava ti da prevlačenjem ili kopiranjem prebacuješ datoketke između telefona i računara kao i da ih uređuješ. Možeš istovremeno obavljati više zadataka i na računaru i na mobilnom telefonu, što znači da možeš, na primer, da obavljaš telefonske razgovore ili S Pen olovkom praviš beleške na mobilnom telefonu, čak i kada je telefon povezan sa računarom.

 • *Dostupno samo na Galaxy Note10 i Note10+, i zahteva preuzimanje aplikacije za PC.
 • *Samsung DeX za PC zahteva preuzimanje i instaliranje aplikacije na računar i radi na operativnim sistemima Windows 7, 10 i Mac OS verzijama novijim od verzije 10.13. Neke aplikacije ne mogu da rade ili zahtevaju (kupovinu) licence za Samsung DeX.
 • *DRM zaštićeni sadržaj možda neće biti ispravno prikazan.
Samsung laptop sa tabelom i grafikonima na ekranu i Galaxy Note10+ povezan preko USB kabla sa beleškom na isključenom ekranu. Samsung laptop sa tabelom i grafikonima na ekranu i Galaxy Note10+ povezan preko USB kabla sa beleškom na isključenom ekranu.
 • *Dostupno samo na Galaxy Note10 i Note10+, i zahteva preuzimanje aplikacije za PC.
 • *Samsung DeX za PC zahteva preuzimanje i instaliranje aplikacije na računar i radi na operativnim sistemima Windows 7, 10 i Mac OS verzijama novijim od verzije 10.13. Neke aplikacije ne mogu da rade ili zahtevaju (kupovinu) licence za Samsung DeX.
 • *DRM zaštićeni sadržaj možda neće biti ispravno prikazan.

S Pen

S Pen olovka je sada tvoj daljinski upravljač

Upravljaj svojim telefonom pritiskom na dugme S Pen olovke ili korišćenjem jednostavnih pokreta. Možeš upravljati slajdovima u prezentaciji, puštati video snimke, kontolisati jačinu zvuka, prilagođavati nivo zumiranja kamere ili snimiti fotografiju.

 • *S Pen olovka može da funkcioniše kao daljinski upravljač do maksimalne udaljenosti od 10 metara od uređaja, u zavisnosti od radnog okruženja.
 • *Podrška za prepoznavanje pokreta zavisi od aplikacije.
Krupni plan ruke koja drži plavu S Pen olovku. Žena drži Galaxy Note10+ i S Pen olovku dok stoji ispred velikog ekrana za prezentacije. Krupni plan ruke koja drži plavu S Pen olovku. Žena drži Galaxy Note10+ i S Pen olovku dok stoji ispred velikog ekrana za prezentacije.
Infinity-O Display

Veći ekran, manje ometanja

Galaxy Note10 i Note10+ telefoni pružaju ti veći prostor za rad.Po prvi put dostupan u dve veličine, svaki 6,3-inčni ili 6,8-inčni Infinity-O Display se bazira na Dynamic AMOLED tehnologiji zahvaljujući kojoj postiže zadivljujuće detalje, boje i kontrast. Takođe smanjuje emisije plave svetlosti ali ne umanjuje kvalitet boja na ekranu.

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy Note10 iznose 6,3 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 6,2 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; dimenzije ekrana na Galaxy Note10+ iznose 6,8 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 6,7 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kameru.

Ruke koje drže Galaxy Note10+ sa linijskim grafikonima na ekranu koji simbolizuju beskonačni prikaz Infinity-O Display. Ruke koje drže Galaxy Note10+ sa linijskim grafikonima na ekranu koji simbolizuju beskonačni prikaz Infinity-O Display.

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy Note10 iznose 6,3 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 6,2 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; dimenzije ekrana na Galaxy Note10+ iznose 6,8 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 6,7 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kameru.

Multi Device Experience

Jednostavno ostanite povezani sa svojim Galaxy telefonom dok radite na računaru

Link to Windows sinhronizuje tvoje najnovije fotografije, poruke i obaveštenja između tvog telefona i PC-ja. A režim preslikavanje ekrana ti omogućava da se usredsrediš na rad na PC-ju dok u isto vreme pratiš telefonske zadatke. Takođe OneDrive usluga podržava čuvanje, zaštitu, pravljenje rezervne kopije, deljenje i pristup tvojim datotekama sa bilo kog uređaja i sa bilo koje lokacije.

 • *Dostupnost zavisi od zemlje ili operatera.
 • *Kompatibilnost i dostupnost funkcija i karakteristika zavise od aplikacija.
 • *Da biste aktivirali funkciju „Link to Windows”, koristite aplikaciju „Your Phone” na PC-ju. „Your Phone” aplikacija je unapred instalirana na računarima sa operativnim sistemom Windows 10 u verziji 1809 ili novijoj, a može se preuzeti za Windows 10 u verziji 1803 ili novijoj.
Muškarac radi na laptopu i drži Galaxy Note10+. I laptop i telefon prikazuju konverziju iste tekstualne poruke na ekranu, čime se pokazuju kako funkcija Link to Windows sinhronizuje poruke sa računarom. Muškarac radi na laptopu i drži Galaxy Note10+. I laptop i telefon prikazuju konverziju iste tekstualne poruke na ekranu, čime se pokazuju kako funkcija Link to Windows sinhronizuje poruke sa računarom.
 • *Dostupnost zavisi od zemlje ili operatera.
 • *Kompatibilnost i dostupnost funkcija i karakteristika zavise od aplikacija.
 • *Da biste aktivirali funkciju „Link to Windows”, koristite aplikaciju „Your Phone” na PC-ju. „Your Phone” aplikacija je unapred instalirana na računarima sa operativnim sistemom Windows 10 u verziji 1809 ili novijoj, a može se preuzeti za Windows 10 u verziji 1803 ili novijoj.

Samsung Notes

Trenutno pretvara rukopis u tekst

Piši sopstvenim rukopisom, menjajući boju i debljinu mastila ili odaberi omiljene stilove pisanja u novoj aplikaciji Samsung Notes. Jednostavno dodirni da bi svoje beleške pretvorio u čitljiv tekst koji možeš kopirati, nalepiti i deliti. Bilo da si na sastanku ili ti je na pamet pala neka dobra ideja, S Pen olovka ti omogućava da pišeš po bilo čemu što vidiš na mreži ili van nje, i da zatim to odmah i podeliš sa drugima.

*Dostupnost funkcije izvoženja teksta zavisi od jezika.

Na slici se vide četiri Galaxy Note10+ telefona sa prednje strane sa raznim upotrebama aplikacije Samsung Notes na ekranu, kao i dve plave S Pen olovke. Jedan ekran prikazuje skicu zgrade, drugi prikazuje izvoženje teksta, sledeći prikazuje belešku preko koje se vidi grafički korisnički interfejs za zumiranje, a na poslednjem ekranu je ručno pisani tekst sa menijem za izbor boje pozadine. Na slici se vide četiri Galaxy Note10+ telefona sa prednje strane sa raznim upotrebama aplikacije Samsung Notes na ekranu, kao i dve plave S Pen olovke. Jedan ekran prikazuje skicu zgrade, drugi prikazuje izvoženje teksta, sledeći prikazuje belešku preko koje se vidi grafički korisnički interfejs za zumiranje, a na poslednjem ekranu je ručno pisani tekst sa menijem za izbor boje pozadine.
Donja polovina telefona Galaxy Note10+ u vodoravnom položaju sa apstraktnom pozadinom na ekranu i malo zamućena da izgleda kao da se brzo kreće. Donja polovina telefona Galaxy Note10+ u vodoravnom položaju sa apstraktnom pozadinom na ekranu i malo zamućena da izgleda kao da se brzo kreće.

Moćne performanse i brzine

Živimo na telefonu. A kada u jednom telefonu čuvamo sve svoje podatke, kako privatne tako i poslovne, onda telefon mora da bude dovoljno snažan da bez problema služi i u privatne i u poslovne svrhe. Galaxy Note10 i Note10+ su projektovani da rade na neverovatnim brzinama, sadrže moćni procesor i RAM memoriju i mnogo slobodnog prostora za čuvanje svih tvojih važnih podataka tako da su vam uvek pri ruci. I obezbeđuje hiperbrzu vezu za povezivanje kao i dugotrajnu bateriju sa povećanim kapacitetom. Od starta projektovan da pomogne preduzetnicima da napreduju.

*Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.

AP + Memorija

Telefon sa laptop performansama

Neverovatna kombinacija procesora izrađenog u 7 nm tehnologiji i maksimalno 12 GB RAM memorije završava posao brzo i efikasno. Čak je i dovoljno pametan da nauči tvoje navike pri korišćenju mobilnog telefona da bi unapred učitao najčešće korišćene aplikacije čime pomaže da budeš efikasniji u radu. Uz podršku za proširivanje memorije do 1TB uz pomoć microSD kartice, nikad ti neće ponestati prostora i tvoji podaci će ti uvek biti pri ruci.

 • *Stvarno dostupna unutrašnja memorija zavisi od unapred instaliranog softvera. MicroSD proširenje dostupno je samo na telefonu Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G. MicroSD kartica se prodaje posebno. Dostupnost MicroSD kartice zavisi od zemlje i proizvođača.
 • *12 GB RAM memorije je dostupno samo na telefonu Galaxy Note 10 5G, Galaxy Note 10+ i Galaxy Note 10+ 5G. Galaxy Note 10 dolazi sa 8 GB RAM memorije. Kapacitet RAM memorije zavisi od modela, boje i zemlje.
Power

Snažna baterija koja ti produžava dan

Sa baterijom kapaciteta do 4300 mAh (tipično), Galaxy Note10+ traje dugo koliko ti je to potrebno. A kad ti treba dopuna, uključi telefon u struju i budi siguran/na da će Super Fast Charging tvom telefonu brzo povratiti snagu. Takođe, funkcija Wireless PowerShare ti omogućava da, dok se tvoj telefon puni, istovremeno napuni tuđi uređaj ili tvoje nosive uređaje.

Galaxy Note10+ u sred časovnika sa senkom koja se proteže kao da je sunčani sat. Galaxy Note10+ u sred časovnika sa senkom koja se proteže kao da je sunčani sat.
 • *Baterija kapaciteta 4300 mAh (tipično) dostupna je samo na telefonu Galaxy Note10+. Galaxy Note10 je opremljen baterijom kapaciteta 3500 mAh (tipično).
 • *Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Ocenjeni (minimalni) kapacitet iznosi 3400 mAh za Galaxy Note10 i 4170 mAh za Galaxy Note10+. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Wireless PowerShare

Prenesi drugima energiju bez kablova. Jednostavno postavi telefon od kolege ili svoje Galaxy Buds bubice na poleđinu Galaxy Note10 i Note10+ telefona da započneš obrnuto punjenje.

*Ograničeno na mobilne telefone kompanije Samsung ili drugih proizvođača sa bežičnim punjenjem tipa WPC Qi, kao što su Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 i nosivi uređaji kao što su Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch i Galaxy Buds bubice. Možda neće funkcionisati sa nekom dodatnom opremom, maskama i uređajima drugih proizvođača. Može da utiče na prijem poziva ili usluge prenosa podataka, zavisno od mrežnog okruženja.

Telefon Galaxy Note10+ položen tako da mu se vidi zadnja strana sa Galaxy Buds bubicama koje se pune na telefonu pomoću funkcije Wireless PowerShare. Telefon Galaxy Note10+ položen tako da mu se vidi zadnja strana sa Galaxy Buds bubicama koje se pune na telefonu pomoću funkcije Wireless PowerShare.

*Ograničeno na mobilne telefone kompanije Samsung ili drugih proizvođača sa bežičnim punjenjem tipa WPC Qi, kao što su Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 i nosivi uređaji kao što su Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch i Galaxy Buds bubice. Možda neće funkcionisati sa nekom dodatnom opremom, maskama i uređajima drugih proizvođača. Može da utiče na prijem poziva ili usluge prenosa podataka, zavisno od mrežnog okruženja.

Super Fast Charging

Baterija velikog kapaciteta telefona Galaxy Note10 i Note10+ brzo se puni, trošeći 25 W električne energije za punjenje koje traje 30 minuta a koje telefonu omogućava nezavisan rad tokom celog dana.

*Procenjeno na osnovu prosečne stope punjenja probne verzije telefona Galaxy Note10+ LTE uz upotrebu punjača koji se isporučuje uz telefon i profila koji odgovara upotrebi prosečnog/tipičnog korisnika. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Galaxy Note10+ gledan spreda priključen na kabl USB tip C sa korisničkim interfejsom punjenja na ekranu. Galaxy Note10+ gledan spreda priključen na kabl USB tip C sa korisničkim interfejsom punjenja na ekranu.

*Procenjeno na osnovu prosečne stope punjenja probne verzije telefona Galaxy Note10+ LTE uz upotrebu punjača koji se isporučuje uz telefon i profila koji odgovara upotrebi prosečnog/tipičnog korisnika. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Connectivity

Strimuj brzinom koja prati brzinu tvog radnog dana

Pametni Wi-Fi postiže veće brzine povezivanja, povezujući se pouzdano i bezbedno čak i na javne mreže u prostorima koji su prepuni ljudi, kao što su hoteli ili aerodromi. Kada nisi u blizini Wi-Fi mreže, nesmetano se prebacuje na LTE standard komunikacije, gde dostiže brzine do 2,0 Gbps što omogućava brza preuzimanja i nesmetano obavljanje video konferencija.

Žena drži Galaxy Note10+. Pojavljuju se obaveštenja aplikacije za preuzimanje na kojima se vidi da je u toku preuzimanje dveju datoteka. Žena drži Galaxy Note10+. Pojavljuju se obaveštenja aplikacije za preuzimanje na kojima se vidi da je u toku preuzimanje dveju datoteka.
 • *LTE komunikacija brzine 2,0 Gbps dostupna je samo tamo gde je podržan Cat.20. Stvarna brzina zavisi od zemlje, operatera i korisničkog okruženja.
 • *Brži od prethodnih Wi-Fi protokola. Dostupne su samo ukoliko postoji podrška za Wi-Fi 6. Dostupnost podrške za Wi-Fi 6 zavisi od zemlje ili regiona.
Pro-grade Camera

Fotografiši i uređuj fotografije kao profesionalac

Snimi fotografije koje verno prenose detalje, bilo da se nalaziš u prirodi ili sali za sastanke. Galaxy Note10+ poseduje sistem od pet profesionalnih kamera koji se prilagođava okruženju da postigne odgovarajuće osvetljenje, sprečava podrhtavanje kamere pri snimanju zahvaljujući funkciji Super Steady, i zumira sliku da bi pojačao željene zvuke pri snimanju. Kada završiš snimanje, uredi snimke pomoću ugrađenog paketa za uređivanje, dodaj muziku, titlove, pa čak i ilustracije koristeći S Pen olovku.

*5 kamera dostupno je samo kod telefona Galaxy Note10+. Galaxy Note10 ima 4 kamere: 1 prednju i 3 zadnje.

Dva telefona Galaxy Note10+, jedan prikazan sa prednje strane, a drugi sa zadnje. Galaxy Note10+ prikazan sa prednje strane iz poluprofila sa strane na kojoj se nalazi dugme za uključivanje i vidi se kamera za selfije od 10 MP. Na ekranu je prikazana apstraktna pozadina. Galaxy Note10+ prikazan sa zadnje strane na kojoj se vidi sistem od četiri kamere uključujući DepthVision kameru, telefoto kameru od 12 MP, širokougaonu kameru od 12 MP i ultraširoku kameru od 16 MP. Dva telefona Galaxy Note10+, jedan prikazan sa prednje strane, a drugi sa zadnje. Galaxy Note10+ prikazan sa prednje strane iz poluprofila sa strane na kojoj se nalazi dugme za uključivanje i vidi se kamera za selfije od 10 MP. Na ekranu je prikazana apstraktna pozadina. Galaxy Note10+ prikazan sa zadnje strane na kojoj se vidi sistem od četiri kamere uključujući DepthVision kameru, telefoto kameru od 12 MP, širokougaonu kameru od 12 MP i ultraširoku kameru od 16 MP.

Otkrij više − moćna nova generacija Note10 i Note10+.