Kreiraj velika dela

 • Galaxy Note in Midnight Black
 • Galaxy Note in Maple Gold
Galaxy Note8 (Dual Sim)
Galaxy Note8 (Dual Sim)

Široki ekran na Galaxy Note8 omogućava Vam da vidite i radite više, bilo da ste u kancelariji ili na terenu. Veliki Infinity displej nudi Vam više prostora, a S Pen olovka nov način komunikacije, pa tako imate sve što Vam je potrebno da se bacite na posao, bilo kad, bilo gde. Integrisane mere bezbednosti će osigurati da to činite bezbedno.

Dizajn
 • ᠎ Infinity displej
 • ᠎ Multi prozor

Infinity displej

Infinity Displej koji Vam donosi veći prostor za rad

Inovativni dizajn Galaxy Note8 uređaja krasi veliki Infinity displej od 6,3 inča. Ivica je svedena na minimum kako biste imali pun pregled i veću radnu površinu za S Pen olovku. Iako je ekran veliki, telo telefona je usko zahvaljujući čemu uređaj odlično leži u ruci. Od tabela, preko imejlova do hvatanja beleški tokom sastanka, Vaš Galaxy Note8 je spreman za sve.

*Infinity displej: potpuno frontalno staklo od ivice do ivice bez maske.
*Ekran izmeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene uglove.

Image of translucent Galaxy Note8 and the S Pen over an airport runway

Multi prozor

Multitasking na brzinu

Veći ekran Vam omogućava da udvostručite svoju produktivnost sa režimom rada u više prozora. Sada možete da čitate dokumenta u PDF formatu ili da gledate slike dok šaljete imejlove ili zakazujete sastanak putem tekstualnih poruka dok proveravate svoj kalendar.

*Simulirane slike korišćene na ekranu kao ilustracije.

 Multi Window Calendar
 Multi Window Messenger
SUM MON TUE WED THU FRI SAT
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
more
 • ᠎
 • ᠎
Drag button
S Pen
 • ᠎ Beleške na zaključanom ekranu
 • ᠎ Live message
 • ᠎ Prevedi

Nov način komunikacije u poslu

S Pen olovka i Galaxy Note8 zajedno Vam donose nov način biznis komunikacije. Koristeći S Pen olovku koja ima vrh od 0,7 mm i 4096 nivoa pritiska, Vaše beleške i Vaši nacrti nastaju prirodno, kao olovkom na papiru. Pojasnite Vaše zahteve porukama dopisanim rukom za jednostavnu komunikaciju ili brže konvertujte valute na licu mesta držeći olovku iznad cene.

*Neophodno je prijavljivanje na Samsung nalog i WI-Fi ili internet konekcija.

 Image of a S Pen over an architectural line drawing.
 Image of a S Pen over an architectural line drawing.
Beleške na zaključanom ekranu

Počnite odmah da pišet

Nema potrebe da otključavate telefon da biste napravili belešku - samo izvadite S Pen olovku da napišete i do nekoliko stranica beleški sa Beleškama na zaključanom ekranu. Kada završite, možete da prikačite belešku na AOD (Uvek uključen display) i da je uređujete po potrebi.

A video depicting the use of Screen-off Memo
POGLEDAJTE VIDEO
Live message

Da Vaše poruke govore više od reči

Dodajte animirano objašnjenje ili naglasite nešto na fotografiji, pa je pošaljite koristeći Live message. Možete da crtate ili pišete različitim stilovima kako biste komunicirali sa Vašim kolegama.

*Napravljeni GIF-ovi možda nemaju podršku na nekim društvenim mrežama i servisima za slanje poruka u zavisnosti od veličine i dužine GIF-a.
A video depicting the use of Live Message
POGLEDAJTE VIDEO
Prevedi

Konverzija laganim pokretom

Dok ste u inostranstvu, lako možete da konvertujete valute i merne jedinice ili da prevedete Vaš imejl na drugi jezik. Jednostavno izaberite opciju Prevedi preko Air Command i držite Vašu S Pen olovku iznad cene, merne jedinice, reči ili rečenice.

*Podržani jezici mogu da se razlikuju u zavisnosti od države ili regiona.
*Neophodno je prijavljivanje na Samsung nalog i WI-Fi ili internet konekcija.
 Image of a Commercial Invoice
Produktivnost

 • ᠎ Samsung DeX
 • ᠎ Bixby
 • ᠎ Dual Messenger
Samsung DeX

Pretvorite svoj telefon u doživljaj nalik kompjuteru

Bilo da ste kod kuće, u konferencijskoj sali Vašeg klijenta ili u poslovnoj sali, Samsung DeX i Galaxy Note8 se povezuju da Vam pruže doživljaj sličan kompjuteru. Sve što je potrebno su pristup tastaturi, mišu i monitoru kako biste mogli da kreirate i uređujete dokumenta, odgovarate na imejl na poboljšanom interfejsu, čak i da učestvujete u video-konferencijama na većem ekranu monitora. Samsung DeX može bezbedno da se koristi zahvaljujući bezbednosti koju pruža Knox 2.9 platforma, tako da je Samsung DeX bezbedan koliko i praktičan, bilo da ste na terenu ili u Vašoj kancelariji.

*DeX Station i dodatna oprema, kao što su monitor, tastatura, miš i HDMI kabl, prodaju se odvojeno.
*Postoji mogućnost da se određene aplikacije ne mogu pokrenuti ili da zahtevaju licencu (za kupovinu) na Samsung DeX uređaju.
*Simulirana slika ekrana.

Image of Galaxy Note8, Samsung DeX station, monitor, keyboard, and mouse set up in a hotel lounge
Image of Galaxy Note8, Samsung DeX station, monitor, keyboard, and mouse set up in a hotel lounge
Image of a desk with Galaxy Note8 in Samsung DeX Station, with monitor, keyboard, and mouse.
 Image of a desk with Galaxy Note8 in Samsung DeX Station, with monitor, keyboard, and mouse.
Bixby

Pametniji način da koristite svoj telefon

Na poslu sve mora da bude praktično i zato je Bixby tu da brzo uradi posao za Vas. Koristite Bixby Vision da prevedete dokumenta pomoću kamere tokom poslovnog puta ili da dodate informacije sa vizit-karte u Vaše kontakte, da pratite tok Vašeg dana pomoću Bixby Home, i da podesite lokaciju ili alarm u Podsetniku. Nema više listanja kroz menije - samo pitajte Bixby.

*Podržani jezici mogu da se razlikuju u zavisnosti od države ili regiona.
*Neophodno je prijavljivanje na Samsung nalog i WI-Fi ili internet konekcija.

᠎

Dual Messenger

Čuvajte Vaše poslovne naloge odvojeno

Čuvajte nalog za klijente i nalog za prijatelje na istom telefonu. Aktiviranjem opcije Dual Messenger, možete imati dva različita naloga u Vašim omiljenim aplikacijama za dopisivanje kako bi Vaš poslovni i privatni život ostali razdvojeni.

*Servis Dual Messenger može da se razlikuje u zavisnosti od aplikacije.

Bezbednost
 • ᠎ Knox 2.9
 • ᠎ Biometrijska potvrda
 • ᠎ Podrška za preduzeća
 • ᠎ Samsung Pass
Knox 2.9

Bezbednost na nivou odbrane koja štiti Vaše poslovne podatke

Osećajte se sigurno kada sa sobom nosite poverljive podatke sačuvane u telefonu, bez obzira gde radite, znajući da su podaci bezbedni od zlonamernih napada sa zaštitom koju nudi Knox platforma. Knox 2.9 Vam dodatno šalje upozorenje kada određena aplikacija pokušava da pristupi definisanim dozvolama u pozadini. Bezbednost na Galaxy Note8 počinje na nivou čipa i raste do nivoa hardvera i softvera, čime je obezbeđeno da najpoverljiviji podaci ostanu bezbedni sve do najsitnijeg dela uređaja.

Image of a police officer using the Galaxy Note8 and the S Pen outside
Image of a police officer using the Galaxy Note8 and the S Pen outside

᠎
Motion of Galaxy Note8 being deconstructed into the layers of Hardware Root of Trust, Secure Boot & Trusted Boot, TIMA, SE for Android, Knox Container.
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Bezbednost na više nivoa
Zaštita u realnom vremenu
Šifrovanje na bazi hardvera
Nadzor dozvola za aplikacije

*Knox se odnosi na besplatnu integrisanu Knox platformu za bezbednost i na prateća opcionalna Knox rešenja koja se plaćaju.
**TIMA je arhitektura za merenje integriteta zasnovana na tehnologiji TrustZone.Bezbednost na više nivoa Zaštita u realnom vremenu Šifrovanje na bazi hardvera 

Biometrijska potvrda

Siguran način otključavanja

Brzo otključajte Vaš Galaxy Note8 pomoću skeniranja oka, skeniranja otiska prsta ili prepoznavanja lica. Kada koristite opciju skeniranja oka ili prsta, Vaši podaci ostaju zaštićeni od radoznalih očiju jer ove opcije koriste fizičke karakteristike koje su svojstvene samo Vama. Dostupne su i druge opcije za otključavanje, pa možete izabrati metod koji Vama najviše odgovara, čime štedite vreme tokom užurbanog radnog dana.

Podrška za preduzeća

Neprimetno uvođenje za IT administratore

Kako biste obezbedili da su Vaši službeni telefoni uvek ažurirani i bezbedni, u ponudi su dva servisa za podršku preduzećima: Knox Configure i E-FOTA (Enterprise Firmware Over-The-Air). Ove opcije omogućavaju IT administratorima da uvode nove konfiguracije uređaja ili odobrena ažuriranja firmvera na odabranim uređajima bez bilo kakve aktivnosti sa strane korisnika.

*Dostupnost usluge može da se razlikuje u zavisnosti od države.
*Knox Configure i E-FOTA su opcionalni servisi koji se plaćaju.
Samsung Pass

Aplikacija koja čuva vaše lozinke bezbednim

Pristupite mobilnim servisima na bezbedan i jednostavan način koristeći metode biometrijske potvrde, kao što su skeniranje oka, skeniranje otiska prsta i prepoznavanje lica, kao i e-potpis za potvrdu Vašeg identiteta. S obzirom na to da je zaštićen Samsung Knox tehnologijom i da koristi protokol zasnovan na kriptografiji sa javnim ključem, Samsung Pass Vam pruža nenadmašnu sigurnost. Kao platforma za biometrijsku proveru identiteta, Samsung Pass može da učini Vaš život jednostavnijim pomoću brojnih usluga u različitim industrijama.

*Dostupnost opcije Samsung Pass može da se razlikuje u zavisnosti od države.
*Servis e-potpis može da se razlikuje u aplikacijama trećih lica.

Image of a man in a suit using the Iris Scanner to authenticate Samsung Pass on the Galaxy Note8
Image of a man in a suit using the Iris Scanner to authenticate Samsung Pass on the Galaxy Note8
Performanse

 • ᠎ Dual kamera
 • ᠎ 10nm AP
 • ᠎ Proširiva memorija
 • ᠎ Dual SIM
 • ᠎ Otpornost na vodu i prašinu
Dual kamera

Kamera koja beleži jasne detalje

Bilo da fotografišete ili snimate projekat koji je u toku, Dual kamera na Galaxy Note8 uređaju omogućava Vam da pravite oštre i jasne fotografije čak i u promenljivom okruženju sa opcijom OIS (optička stabilizacija slike) na obe kamere. A ako želite da pogledate izbliza, telefoto kamera nudi dvostruki optički zum. Kada radite tokom noći, širokougaona kamera obezbeđuje jasan snimak sa sočivom F1.7, dok njen Dual Pixel senzor fokusira precizno i brzo tako da možete da napravite sliku kakvu želite, bez napora.

᠎
᠎
POGLEDAJTE VIDEO
10nm AP

Snaga za brz i efikasan rad

Bilo da radite više zadataka od jednom u pokretu ili koristite Samsung DeX za predstavljanje projekta klijentu, mobilni procesor sa 10nm sa brzim 6GB RAM-om obezbeđuje da se Vaše aktivnosti realizuju brzo i neprimetno, onda kada Vam je to potrebno. Procesor je napravljen da bude efikasan iako troši manje energije za svoj rad.

᠎
᠎
POGLEDAJTE VIDEO
Proširiva memorija

Prednost fleksibilne memorije

Možete čuvati važne dokumente i fotografije, bez bojazni da će Vam ponestati prostora. Galaxy Note8 ima 64GB interne memorije koju možete dodatno proširiti kada je to potrebno pomoću MicroSD kartice do 256GB.

*Dostupnost interne memorije od 128GB ili 256GB može da se razlikuje u zavisnosti od države.

᠎
᠎
POGLEDAJTE VIDEO
Dual SIM

Zgodno rešenje za boravak u zemlji i inostranstvu

Sa dual SIM opcijom na Vašem telefonu, imate slobodu da držite Vaš poslovni i Vaš privatni broj na istom telefonu. Takođe možete imati jednu karticu za pozive i slanje poruka, a drugu za podatke, ili mogućnost da koristite lokalnu SIM karticu kada ste na poslovnom putu u inostranstvu.

*Dostupnost dvostrukih SIM usluga može da se razlikuje u zavisnosti od države odnosno provajdera.
Image of the dual SIM tray with two SIM cards inserted
Otpornost na vodu i prašinu

Spreman za rad u svim uslovima

Kada Vas posao odvede u vlažno ili negostoljubivo okruženje, možete bez brige da nastavite da koristite Vaš Galaxy Note8. I Galaxy Note8 i S Pen olovka imaju stepen zaštite IP68, što znači da su otporni na vodu i prašinu i da će nastaviti da hvataju beleške, prave slike i prosleđuju pozive dokle god Vam je to potrebno, čak i ako Vas uhvati kiša. A sa zaštitnom stojećom futrolom na Vašem Galaxy Note8 uređaju, na kakvoj bi Vam i vojska pozavidela, dobijate jaku zaštitu od udara i padova.

Image of a person using the Galaxy Note8 in the rain in front of an airplane engine
Image of a person using the Galaxy Note8 in the rain in front of an airplane engine

*Galaxy Note8 i S Pen imaju stepen zaštite IP68, što znači da su zaštićeni od prodiranja prašine i vode.
Stepen zaštite od prodiranja vode zasniva se na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta.
*Potvrđeno u skladu sa Američkim vojnim standardom (MIL-STD-810G-516.7)
*Zaštitna stojeća futrola se prodaje odvojeno.

GALLERY

SPEC+

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

 • OS
  OS
  Android
 • Fotoaparat
  Fotoaparat
  12,0 MP + 12,0 MP

* Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operativnog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operativnog sistema
* Mereno dijagonalno, ekran ima 6,3 inča kao pun pravougaonik i 6,2 inča ako uzmemo u obzir zaobljene uglove.
* Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

 • OS
  OS
  Android
 • Kamera
  Kamera
  12.0 MP + 12.0 MP

* Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operativnog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operativnog sistema
* Mereno dijagonalno, ekran ima 6,3 inča kao pun pravougaonik i 6,2 inča ako uzmemo u obzir zaobljene uglove.
* Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.