Za sve Vas koji postižete rezultate.


U sveprisutnom mobilnom svetu potreban Vam je telefon koji ide u korak sa Vašim poslovanjem – od samog početka. Pouzdan telefon prilagodljive bezbednosti i kontrole, koji transformiše Vaše učešće u Novoj mobilnoj ekonomiji (Next Mobile Economy). To je telefon pomoću koga možete uraditi i ono što deluje nemoguće.

U pozadini slike je osoba koja sedi napolju u mraku i gleda u blistavo sjajan Galaxy Note9
Film o uređaju Galaxy Note9
Novi supermoćni Note

Predstavljamo Vam nov i neverovatno moćan Galaxy Note9

Galaxy Note9 Okean plava, gledan sa zadnje strane, nakrivljen udesno, sa žutom S Pen olovkom ispred sebe

Povećanje produktivnosti u pokretu


Budite jači uz inteligentne funkcije i moćne temelje modela Galaxy Note9. To je telefon koji može da prati tempo Vašeg poslovanja.

Toliko moćan - i telefon i računar u jednom.


Putujte bez dodatnog tereta i napravite sebi radni prostor bilo gde, koristeći samo jedan kabl ili praktičan HDMI adapter. Pri povezivanju sa monitorom, Galaxy Note9 obezbeđuje doživljaj rada kao na stonom računaru pa možete postići više na još većem ekranu. Koristite svoj Galaxy Note9 kao touchpad, pišite ili crtajte olovkom S Pen – ne treba Vam ni tastatura ni miš. Sem toga, možete obavljati više zadataka istovremeno uz Samsung DeX na monitoru i uz aplikacije na ekranu telefona – npr. pregledati prezentaciju i unositi beleške u isto vreme.

*Preporučuje se korišćenje originalnog Samsung HDMI adaptera ili kabla pogodnog za Samsung DeX.
*Monitor i dodatna oprema prodaju se odvojeno.
*Neke aplikacije ne mogu da rade ili zahtevaju (kupovinu) licence za Samsung DeX.
*Samsung DeX sa HDMI adapterom ili kablom je dostupan jedino za Samsung Galaxy Note9 i Galaxy Tab S4.
*Neke funkcije Samsung DeX-a sa HDMI adapterom ili kablom se mogu razlikovati od funkcija za DeX Pad.

SAMSUNG DEX
Simulirana slika osobe kako koristi Galaxy Note9 koji je povezan na Samsung DeX preko jednog kabla, i kako gleda tabelu na povezanom monitoru i koristi Galaxy Note9 kao touchpad

Potpuno nova inteligentna olovka S Pen


Maksimalno iskoristite svoj moćan Galaxy Note9 i njegov podjednako moćni S Pen. S Pen je proširen Bluetooth mogućnostima i sada funkcioniše i kao daljinski upravljač. Možete da menjate slajdove, kontrolišete rad kamere i brzo pokrećete omiljene aplikacije da biste maksimalno iskoristili telefon, a da ga i ne dodirnete. Možete prilagoditi funkcije radi još bolje kontrole.

*Daljinsko upravljanje olovkom S Pen moguće je do daljine do oko 10 metara na otvorenom. Učinak zavisi od okruženja.
*Trajanje baterije S Pen olovke može se razlikovati u zavisnosti od upotrebe.
*Podrška za daljinsko upravljanje olovke S Pen zavisi od aplikacije.

Simulirana slika osobe koja drži S Pen olovku i pokazuje na grafikon iza sebe. Kada osoba klikne na dugme na S Pen olovci, pojavljuje se naredni slajd sa grafikonom na prezentaciji.
Simulirana slika osobe koja drži S Pen olovku i pokazuje na grafikon iza sebe. Kada osoba klikne na dugme na S Pen olovci, pojavljuje se naredni slajd sa grafikonom na prezentaciji.
Simulirana slika osobe koja drži S Pen olovku i pokazuje na grafikon iza sebe. Kada osoba klikne na dugme na S Pen olovci, pojavljuje se naredni slajd sa grafikonom na prezentaciji.

᠎

Memorija od 128GB i 512GB. Smeštajte više, brišite manje.


Unutrašnja 128GB i 512GB | Eksterna do 512GB

Dajte poleta svojim idejama uz početnu memoriju od od 128GB i 512GB. Na raspolaganju je obilje prostora za sve Vaše makete, fotografije i dokumente. Ako Vam je potrebno više, možete ga proširiti pomoću microSD kartice do 512GB.

*Dodatna memorija do 512GB uz spoljnu microSD karticu prodaje se odvojeno.

*Dodatna memorija do 512GB uz spoljnu microSD karticu prodaje se odvojeno.

Simulirana slika uređaja Galaxy Note9, gledan zdesna, sa mnoštvom dokumenata i slika koje izlaze sa zadnje strane

Iskusite rad sa vrhunskim procesorom


Posao ne čeka, pa ne čekajte ni vi. Galaxy Note9 sa 10 nm AP i 6 GB RAM-a pruža izvanrednu snagu i brzinu koja Vam omogućava da neometano radite, da se opustite ili obavljate više istovremenih zadataka.

*Modeli sa 6 GB RAM-a imaju samo internu memoriju od 128 GB.

*Modeli sa 6 GB RAM-a imaju samo internu memoriju od 128 GB.

Galaxy Note9 u vodoravnom položaju sa nacrtom na ekranu i postepenim prelazom od jedne boje ka drugoj sa hardverom blizu vrha. S Pen olovka ispred uređaja.

Rad brzinom Vašeg poslovanja


Isporučujte projekte i preuzimajte podatke u tren oka koristeći mrežne veze velike brzine kao što su gigabitni LTE i Wi-Fi. Galaxy Note9 podržava 4x4 MIMO za maksimalnu brzinu prenosa, što znači da se obavlja brzo bilo da strimujete video ili šaljete podatke.

*Maks. 1,2 Gbit/s. Stvarna brzina zavisi od zemlje i provajdera.

Slika osobe kako drži Galaxy Note9 sa preuzetim GUI na ekranu, jedno preuzimanje je završeno a drugo je pri kraju


Rad po svim vremenskim uslovima

Galaxy Note9 i S Pen su otporni na vodu i prašinu po IP68 rejtingu, tako da bez brige možete da iznesete telefon na kišu ili teren i nastavite sa radom. Takođe, ukoliko se zaprlja lako ga možete očistiti.

*IP68 rejting. Na osnovu ispitivanja potapanjem u slatku vodu dubine do 1,5 metara tokom do 30 minuta. Isperi ostatke/osuši ako je mokar.
Simulirana slika Galaxy Note9 i S Pen olovke pod vodom na dubini do 1,5 m sa uključenim ekranom, Always on Display i drugog telefona u pozadini sa isključenim ekranom
Galaxy Note9 Okean plava u vodoravnom položaju sa ekranom okrenutim na gore, pogled sleva

Uz Vas i danju i noću


Budite povezani i na kraju radnog dana – Galaxy Note9 služi za rad i za igru. Celodnevna baterija za upotrebu od jutra do mraka uz jedno jedino punjenje.

Gledajte više na najvećem Infiniti displeju do sad


Obavljajte više zadataka istovremeno bez ograničenja na Infiniti displeju veličine 6,4 inča. Skrivanjem vizuelnih elemenata koji odvlače pažnju, veliki i okružujući ekran pruža neometan pogled bilo da radite ili se igrate, kako u kancelariji, tako i kod kuće.

*Infiniti displej: ekran pune širine, sa prednjim staklom praktično bez okvira.
(Opcija A) *Ekran meren dijagonalno kao pun pravougaonik, ne računajući zaobljene uglove.
(Opcija B) *Merena dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao pun pravougaonik, a 6,3 inča računajući zaobljene uglove.
(Opcija C) *Merena dijagonalno, veličina ekrana je 162,0 mm kao pun pravougaonik, a 160,4 mm računajući zaobljene uglove.

Slika osobe koja drži Galaxy Note9 na ulici punoj ljudi i gleda u tabelu i kalendar na ekranu, pokazuje mogućnosti multitaskinga

Moćna kamera, na radnom mestu i van njega


Inteligentna kamera sa dva objektiva omogućava snimanje impresivnih i detaljnih slika danju i noću. Dvostruka blenda se poput ljudskog oka automatski prilagođava svetlosti. Optimizacija kadra detektuje šta se vidi kako bi optimizovala podešavanja boje, a funkcija otkrivanja grešaka proverava pojavu treptanja, zamućenja, mrlja i pozadinskog svetla. Uzevši sve u obzir, Note9 praktično ne može da napravi loš snimak.

*Zadnji širokougaoni objektiv podržava režime F1,5 i F2,4.
*Tačnost optimizacije kadra zavisi od uslova snimanja, kao što su prisustvo više subjekata, nefokusiranost ili kretanje subjekata.
*Tačnost otkrivanja grešaka zavisi od uslova okruženja i subjekta.
*Detekcija treptanja i zamućenja je najefikasnija kada su u kadru najviše tri osobe na udaljenosti do 1,5 metara od kamere.
*Zamrljanost objektiva i detekcija pozadinskog svetla mogu biti prijavljeni samo jednom na svaka 24 sata.

Jedan telefon, dva broja


Olakšajte sebi koristeći dve SIM kartice na Galaxy Note9. Držite i poslovne i privatne brojeve na jednom telefonu, pa ćete moći da razdvojite poslovni i privatni život. Takođe, možete ubaciti inostranu SIM karticu kada poslovno putujete u inostranstvo.

*SIM kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost dual SIM kartice zavisi od zemlje i provajdera.
*MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

*SIM kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost dual SIM kartice zavisi od zemlje i provajdera.
*MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Izvučen držač SIM kartice sa dve SIM kartice u njemu
Galaxy Note9 Okean plava u vodoravnom položaju sa ekranom okrenutim na dole, gledan odozdo

Snaga koja pokreće Vaše poslovanje


Galaxy Note9 poseduje vrhunsku bezbednost zahvaljujući sistemu Samsung Knox koji štiti Vaše podatke od trenutka kad uključite uređaj. Biometrijsko određivanje identiteta pruža još jedan sloj zaštite. To znači da mobilni podaci ostaju bezbedni čak i izvan kancelarije.

Vrhunska bezbednost koja počinje od samog čipa


Zaštitite poslovne podatke moćnom bezbednosnom platformom: Samsung Knox. Spojen je sa hardverom i softverom i standardno pruža višeslojnu odbranu. Praćenje u realnom vremenu osigurava zaštitu i sprečava neovlašćen pristup u kancelariji ili tokom poslovnog putovanja. Gde god Note9 krene, ide i Knox.

SAZNAJ VIŠE O KNOXU
Simulirana slika uređaja Galaxy Note9 u vodoravnom položaju sa ekranom okrenutim na gore, pokazuje Workspace PIN ekran i pet nivoa Knox zaštite: Knox Container, SE za Android, TIMA, Bezbedno pokretanje i pouzdano pokretanje, Hardverska osnova bezbednosti

Da posao bude bezbedan, a privatni život odvojen


Slobodno donesite sopstveni uređaj u kancelariju. Bezbedna fascikla čuva Vaše osetljive podatke u zaštićenom prostoru i razdvaja poslovni život od privatnog.

Dva uređaja Galaxy Note9 jedan pored drugoga, na ekranu jednog su aplikacije a na drugom aplikacija za funkciju Bezbedna fascikla

Jednostavno upravljajte sa više uređaja


Upravljanje većim brojem uređaja u kancelariji, kao i njihova evidencija su olakšani EMM cloud rešenjem, Knox Manage. Jeftina licenca i jednostavna primena omogućavaju daljinsku kontrolu i obezbeđivanje uređaja korišćenjem MDM strategija. Knox Manage pogoduje i korporativnoj i BYOD (donesi svoj uređaj) politici i pruža bezbednost za obe vrste modela.

*Zahteva kupovinu licence Knox Manage.

Slika osobe koja sedi za stolom sa nekoliko uređaja Galaxy Note9 i prikazuje ažurirani GUI za android i Knox Manage GUI na monitoru

Prava rešenja za Vas


Dozvolite da Galaxy Note9 ispuni konkretne zahteve Vašeg poslovanja uz otključane mobilne telefone Samsung Enterprise Edition. Knox Configure, Samsung E-FOTA i redovna ažuriranja bezbednosti su obuhvaćeni i omogućavaju intuitivno upravljanje uređajima, prilagođena partnerska rešenja, mogućnosti prilagođavanja i vrhunsku bezbednost.

*E-FOTA mora imati MDM podršku.

Simulirana slika uređaja Galaxy Note9 na stolu sa ažuriranom GUI funkcijom za android na ekranu

Povezanost koja širi Vaš svet


Povežite se sa inovativnim svetom koristeći Galaxy Note9 i Samsung ekosistem. Povezujući se sa širokim spektrom uređaja kao što su nosivi uređaji i tableti, CROWN oslobađa moćnu tehnologiju koja ne transformiše samo način rada, već i življenja. Radite više i brže uz Samsung ekosistem.

Povezan sa kompatibilnim uređajima poput Galaxy sat, Galaxy Tab S4 i Galaxy Note9 sa S Pen olovkom sa Samsung Flow aplikacijama

Istražite nov i neverovatno moćan Galaxy Note9.

Stranica sa Galaxy Note9 B2C