Page Tagging

Nekoliko Galaxy S10 telefona je položeno ravno i prikazano iz donjeg ugla. Svi su crni osim jednog u sredini, koji je prikazan sa prizmatičnom gradacijom na ekranu sa prekrivenim Galaxy S10 telefonom na vrhu i dva telefona sa obe strane. Nekoliko Galaxy S10 telefona je položeno ravno i prikazano iz donjeg ugla. Svi su crni osim jednog u sredini, koji je prikazan sa prizmatičnom gradacijom na ekranu sa prekrivenim Galaxy S10 telefonom na vrhu i dva telefona sa obe strane.

Telefon naredne generacije – za narednu generaciju.

Nakon 10 godina ispunjenih mobilnim telefonima koji su bili kreatori trendova, stižu modeli Galaxy S10e, S10 i S10+, spremni za izazove u raznim privrednim granama.
Neka vam radni dan bude produktivniji uz Samsung DeX. Koristite ultrazvučnu detekciju otiska prsta ugrađenu u displej bez ivica, dok vrhunsku bezbednost garantuje Samsung Knox.

Predstavljamo modele Galaxy S10e, S10 i S10+. Naredna generacija mobilne tehnologije, produktivnosti i bezbednosti, osmišljena u potpunosti za narednu generaciju poslovanja.

Galaxy S10 Galaxy S10

*Ultrazvučna detekcija otiska prsta dostupna je samo kod modela Galaxy S10 i S10+. Galaxy S10e ima skener otiska prsta koji se nalazi u dugmetu za uključivanje.

Inovacija nenadmašna u svim privrednim granama.

Naredna generacija poslovanja je stigla. Uvek otvorena. Uvek mobilna. Uvek povezana. Bilo da radite na daljinu, na terenu ili u kancelariji, modeli Galaxy S10e, S10 i S10+ pomažu da radni dan protekne neometano čak i u vreme najveće gužve u različitim poslovanjima i privrednim granama.

Upoznajte narednu generaciju pod nazivom Galaxy S10e, S10 i S10+, inoviranu tako da omogući uspeh naredne generacije poslovanja.

DRŽAVNI ORGANI

Telefon koji se dodatno trudi da ispuni vašu misiju do kraja.

Samsung se trudi da isporučuje vrhunska mobilna rešenja namenjena državnim organima radi postizanja maksimalne bezbednosti, intenzivne obuke i produktivnosti radne snage koji zadovoljavaju potrebe vaše misije.

Slika policijskog službenika koji koristi Galaxy S10 plus dok sedi u svojim kolima. Slika policijskog službenika koji koristi Galaxy S10 plus dok sedi u svojim kolima.
FINANSIJE

Rešenja koja vam omogućavaju da unapredite finansije.

U ovoj dinamičnoj privrednoj grani, tehnologija kompanije Samsung omogućava finansijskim stručnjacima da uslužuju klijente gde god bili, prilagođava filijale banaka mobilnom svetu i štiti svako rešenje vrhunskom bezbednošću za mobilne uređaje.

Slika radnika u finansijama koji nešto pokazuje na dokumentu klijentu koji treba da ga potpiše. Galaxy S10 plus stoji na levoj strani stola. Slika radnika u finansijama koji nešto pokazuje na dokumentu klijentu koji treba da ga potpiše. Galaxy S10 plus stoji na levoj strani stola.
PROIZVODNJA

Proizvodite.
Brzinom rada vašeg poslovanja.

Povežite se sa radnim stanicama i radite u pokretu koristeći jedan uređaj koji je lak za nošenje. Tako će zadaci kao što su pregled stanja opreme, provera zaliha, planiranje resursa i šematski prikazi biti obavljani bez zastoja. Bilo gde i bilo kad.

Slika radnika u fabrici koji koristi Galaxy S10 plus u fabrici dok nosi rukavice. Slika radnika u fabrici koji koristi Galaxy S10 plus u fabrici dok nosi rukavice.
MALOPRODAJA

Ponovno osmišljavanje i povezivanje maloproda

Obratite veću pažnju na klijente, a da ne prekidate sa radom. Koristeći jedan uređaj, posao možete da započnete za stolom i da ga završite u pokretu. Tako možete neometano da se prebacujete između potreba vaših klijenata i menadžerskih zadataka i da ipak uspete sve da postignete.

*Simulirana slika na ekranu za potrebe ilustrovanja.

Slika prodavca iz maloprodajnog objekta koji koristi Galaxy S10 plus kako bi skenirao bar kod. Slika prodavca iz maloprodajnog objekta koji koristi Galaxy S10 plus kako bi skenirao bar kod.
Galaxy S10 u horizontalnom režimu prikazan iz ugla sa leve strane. Galaxy S10 u horizontalnom režimu prikazan iz ugla sa leve strane.

Produktivnost

Telefoni su sada najkorisniji poslovni uređaji. Potrebne su vam mogućnosti uređivanja dokumenata, obavljanja više zadataka istovremeno i razmene ideja dok ste u pokretu. Sad možete da uradite više nego pre i to pomoću telefona. Modeli Galaxy S10e, S10 i S10+, povezani uređajem Samsung DeX i stvoreni upotrebom revolucionarne tehnologije i dizajna, pomažu vam da budete u toku i fokusirani gde god da radite.

SAMSUNG DEX

Mobilnost uz rad kao na računaru.

Kreirajte kancelariju kad god i gde god vam je potrebna. Povežite Galaxy S10e, S10 i S10+ sa bilo kojim ekranom pomoću jednostavnog DeX kabla ili HDMI adaptera i vaš mobilni telefon će se pretvoriti u mali laptop. Namenski korisnički interfejs, koji izgleda kao na računaru, omogućava prevlačenje, desni klik mišem i kucanje, pri čemu se telefon koristi kao panel osetljiv na dodir i tastatura. Pišite beleške, gledajte video-snimke, uređujte prezentacije – sve odjednom. Modeli Galaxy S10e, S10 i S10+ povezani na Samsung DeX pretvaraju se u prave radne stanice koje rade poput vašeg laptopa gde god da krenete.

Slika Galaxy S10 plus telefona koji je spojen na monitor sa DeX kablom i osobe koja ga koristi kao touchpad za rad u tabelama. Slika Galaxy S10 plus telefona koji je spojen na monitor sa DeX kablom i osobe koja ga koristi kao touchpad za rad u tabelama.
 • *Preporučuje se korišćenje originalnog Samsung HDMI adaptera ili kabla pogodnog za Samsung DeX.
 • *Monitor i dodatna oprema prodaju se odvojeno.
 • *Neke aplikacije možda nisu podržane na uređaju Samsung DeX.
 • *Slike na ekranima su simulirane.
DIZAJN

Veći radni prostor za veće ideje.

Displej Infinity-O pruža zaista neometan prikaz. Zato je odličan za prikazivanje i uređivanje dokumenata u pokretu i olakšava obavljanje više zadataka istovremeno u različitim aplikacijama. Ovaj zadivljujući displej sa izdržljivim staklom Gorilla Glass 6 pruža bolji pogled na prezentacije, fotografije i sve drugo što vam je potrebno za rad. Zahvaljujući skeneru otiska prsta ugrađenom u ekran, brzo i lako se otključava u različitim radnim okruženjima.

 • *Podrazumevana rezolucija je Full HD+ i može se u Podešavanjima promeniti u Quad HD+.
 • *Mereno dijagonalno, veličina ekrana modela Galaxy S10e iznosi 5,8 inča/146,1 mm kao pun pravougaonik, tj. 5,6 inča/142,7 mm kad se računa zaobljenje ćoškova; veličina ekrana modela Galaxy S10 iznosi 6,1 inča/155,1 mm kao pun pravougaonik, tj. 6,0 inča/151,7 mm kad se računa zaobljenje ćoškova, dok veličina ekrana modela Galaxy S10+ iznosi 6,4 inča/163,5 mm kao pun pravougaonik, tj. 6,3 inča/159,9 mm kad se računa zaobljenje ćoškova; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kamere.
 • *Staklo Gorilla Glass 6 dostupno je samo za prednju stranu modela Galaxy S10 i S10+. Zadnja stakla modela Galaxy S10 i S10+ i sva stakla modela S10e izrađena su od stakla Gorilla Glass 5.
 • *Ultrazvučna detekcija otiska prsta dostupna je samo kod modela Galaxy S10 i S10+. Galaxy S10e ima skener otiska prsta koji se nalazi u dugmetu za uključivanje.
 • *Korisnički interfejs ultrazvučnog skenera otiska prsta je simuliran radi ilustracije.
DISPLEJ

Dynamic AMOLED displej naredne generacije može da prikaže sve.

Dynamic AMOLED ekran pomaže da vidite jasno i po jarkom dnevnom svetlu i pri prigušenom svetlu. Eye Comfort Display inteligentno blokira štetnu plavu svetlost kako bi smanjio naprezanje očiju, a da pritom ne naruši boje na slici. Cinema-Grade Display sa funkcijom HDR10+ koristi dinamično mapiranje boja da bi prikazao stvarne boje i kontraste u svakom kadru – čak i mračnom, pa nećete propustiti nijedan detalj.

 • *Globalno poznat institut za certifikaciju TUV Rheinland dodelio je ekranima modela Galaxy S10e, S10 i S10+ Certifikat o prijatnosti za oči na osnovu njihove sposobnosti da drastično smanje štetne efekte plave svetlosti. Ovaj certifikat može se naći na sajtu www.tuv.com pod brojem 1419064785. Ekrani modela Galaxy S10e, S10 i S10+ dobio je od udruženja DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives) nagradu za 100%-nu paletu boja, što je uobičajeni RGB prostor boja u digitalnoj projekciji filmova u industriji filma.
 • *Ne garantuje se kompatibilnost sa svim sadržajima tipa HDR10+.
VEĆI BROJ KAMERA

Uhvatite širu sliku.

Uhvatite svaki detalj onako kako ga vidite, bilo da ste na terenu ili u sali za sastanke. Galaxy S10+ ima 3 zadnje i 2 prednje kamere koje vam pomažu da snimite verne fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja. Ako snimate živu prezentaciju ili unutrašnjost zgrade, zadnja ultraširoka kamera od 16 MP osiguraće da ne ispustite nijedan detalj. Profesionalne kamere dopunjene su inteligentnim NPU-om i funkcijama kao što je Optimizacija kadra, koja automatski prepoznaje okruženje i optimizuje boje i nijanse. Sem toga, možete snimati video-snimke koristeći funkciju supermirnog snimanja i stabilnosti akcione kamere na terenu ili vam HDR10+ snimak prikazuje tačne boje u svakom kadru.

Dva Galaxy S10 plus telefona. Jedan je prikazan od pozadi pokazujući trostruku zadnju kameru koja uključuje 12MP Telefoto Kameru, 12MP Širokougaonu Kameru i 16MP Ultra široku kameru. Drugi telefon je prikazan od napred prikazujući dvostruku prednju kameru koja se sastoji od 10MP Selfi Kamere i 8MP Dubinske Kamere. Dva Galaxy S10 plus telefona. Jedan je prikazan od pozadi pokazujući trostruku zadnju kameru koja uključuje 12MP Telefoto Kameru, 12MP Širokougaonu Kameru i 16MP Ultra široku kameru. Drugi telefon je prikazan od napred prikazujući dvostruku prednju kameru koja se sastoji od 10MP Selfi Kamere i 8MP Dubinske Kamere.
 • *3 zadnje i 2 prednje kamere dostupne su na modelu Galaxy S10+. RGB dubinska kamera od 8 MP dostupna je samo kod modela Galaxy S10+. Galaxy S10 ima 3 zadnje i 1 prednju kameru, a Galaxy S10e ima 2 zadnje i 1 prednju kameru.
 • *Kad se otvori aplikacija Kamera, automatski se uključuje optimizacija kadra; tačnost optimizacije kadra zavisi od uslova snimanja, kao što su prisustvo više subjekata, nefokusiranost ili kretanje subjekata.
 • *Funkcija Supermirno snimanje dostupna je samo pri snimanju ultraširokom kamerom u rezoluciji Full HD. Rezultati zavise od uslova snimanja, kao što su prisustvo više subjekata, nefokusiranost ili kretanje subjekata.
 • *Snimanje u formatu HDR10+ je trenutno u fazi beta-testiranja. Kvalitet može da varira zavisno od platforme za deljenje i okruženja za reprodukciju; HDR10+ boja dostupna je samo kod podržanih uređaja ili platformi.
 • *Snimanje 4K (UHD) video-snimaka nije vremenski ograničeno, ali može se prekinuti u zavisnosti od stanja mobilnog telefona (pregrevanje, preostala memorija, nivo baterije itd.).
BIXBY NAVIKE

Telefon koji je spreman za vaše poslovanje.

Galaxy S10e, S10 i S10+ se prilagođavaju vašem životu. Započnite radni dan sedanjem u auto, puštanjem muzike i gledanjem kako Mape određuju rutu do kancelarije. Neka vas aplikacija za e-poštu i kalendar dočeka na poslu u vidu prečica na zaključanom ekranu. Kad stignete u kancelariju, telefon može automatski da se prebaci na kancelarijska podešavanja, npr. da uključi vibraciju i Wi-Fi. Modeli Galaxy S10e, S10 i S10+ uče vaše navike i predlažu aplikacije koje mogu da vam olakšaju radni dan ili možete izraditi sopstvene prilagođene navike koje će biti spremne onda kad to želite.

*Dostupnost zavisi od države ili regiona.

Galaxy S10 plus položen na zadnji deo prikazan iz blagog donjeg ugla bez ekrana i sa ilustrovanim prikazom hardvera. Galaxy S10 plus položen na zadnji deo prikazan iz blagog donjeg ugla bez ekrana i sa ilustrovanim prikazom hardvera.

Performanse

Naši poslovni životi su intenzivniji nego ikad. Da biste uspeli, potreban vam je pravi telefon koji može da održi korak sa vašim poslovanjem. Galaxy S10e, S10 i S10+ je idealan saputnik koji će vam poboljšati radni dan. Uz jaku celodnevnu bateriju i inteligentan sistem koji optimizuje telefon tako da aplikacije pokreće brže i štedljivije, sada možete za kraće vreme da uradite više.

NAPAJANJE

Napunite bateriju i komunicirajte na potpuno nov način.

Galaxy S10+ se ističe baterijom kapaciteta do 4100 mAh uz koju ćete moći da radite koliko god vam bio zgusnut raspored. Baterija je tako jaka da funkcioniše kao bežični punjač i deli napon sa bilo kojim uređajima sa podrškom za Qi, kao što je vaš pametni sat. Kad telefonu bude potrebno punjenje, funkcija brzog bežičnog punjenja Fast Wireless Charging 2.0 vratiće telefon u život brže nego prethodne modele Galaxy telefona kada koristite Samsung Duo postolje za bežično punjenje.

 • *Baterija kapaciteta 4100 mAh dostupna je kod modela Galaxy S10+. Model Galaxy S10 ima bateriju kapaciteta 3400 mAh (tipično), a model Galaxy S10e bateriju kapaciteta 3100 mAh (tipično).
 • *Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3000 mAh za Galaxy S10e, 3300 mAh za Galaxy S10 i 4000 mAh za Galaxy S10+. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.
 • *Ograničeno na mobilne telefone kompanije Samsung ili drugih proizvođača sa bežičnim punjenjem tipa WPC Qi, kao što su Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 i nosivi uređaji kao što su Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch i Galaxy Buds. Možda neće raditi zajedno sa određenom dodatnom opremom, poklopcima i drugim uređajima proizvođača. Može da utiče na prijem poziva ili usluge prenosa podataka, zavisno od mrežnog okruženja.
 • *Na osnovu rezultata Samsung-ovih laboratorijskih ispitivanja, telefoni serije Galaxy S10 mogu da se pune bežično do 27–36% brže nego Galaxy S9. Vreme punjenja zavisi od konkretnog modela (Galaxy S10e, S10 i S10+). Dostupno samo uz Duo postolje za bežično punjenje. Prodaje se odvojeno. Stvarna brzina punjenja zavisi i od stvarne upotrebe, uslova punjenja i drugih faktora.
 • *Funkcija Fast Wireless Charging 2.0 dostupna je samo kod Samsung uređaja koji podržavaju bežično punjenje uređaja snage veće od 10 W, kao što je levo postolje na Duo postolju za bežično punjenje. Bežični punjač zahteva priključak za napajanje; koristite priloženi originalni Samsung-ov kabl i putni adapter. Upotreba predmeta drugih proizvođača može oštetiti Duo postolje za bežično punjenje ili smanjiti brzinu punjenja.
INTELIGENTNO UPRAVLJANJE PERFORMANSAMA

Stvarno inteligentan mobilni telefon.

Radite pametnije na inteligentnom telefonu. U korisnički interfejs Galaxy S10e, S10 i S10+ ugrađeno je mašinsko učenje koje optmizuje vaše iskustvo na osnovu vašeg ponašanja i željenih podešavanja. On unapred učitava najčešće korišćene poslovne aplikacije, pomažući vam time da radite efikasnije. Takođe, on uči vaše svakodnevne navike i obrasce upotrebe da bi inteligentno upravljao potrošnjom baterije – zatvarajući aplikacije koje vam nisu potrebne. Sem toga, adaptivni režim uštede energije upravlja potrošnjom baterije na osnovu predviđanja za taj dan.

Slika muškarca koji radi noću sa Galaxy S10 plus telefonom na kome je prikazana ikonica baterije. Slika muškarca koji radi noću sa Galaxy S10 plus telefonom na kome je prikazana ikonica baterije.
MOĆNE PERFORMANSE

Performanse naredne generacije za vaše poslovanje.

Brži i inteligentniji procesor za mobilne uređaje pokreće izvanredne modele Galaxy S10e, S10 i S10+. Poboljšanja čine da vaš telefon radi efikasno poput vas, a uz to troši manje energije. Ima veći memorijski prostor, pa možete da čuvate posao na dohvat ruke ne bojeći se da ćete ostati bez memorije.

 • *Unutrašnja memorija veličine do 1 TB dostupna je samo kod modela Galaxy S10+.
 • *Veličina unutrašnje memorije zavisi od modela i države, a veličina dostupne unutrašnje memorije zavisi od unapred instaliranog softvera.
 • *MicroSD kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost zavisi od države i proizvođača.
HYBRID SIM KARTICA

Dva sveta, jedan telefon.

Kad ste na poslovnom putovanju, samo ubacite lokalnu SIM karticu, a domaća linija će ostati aktivna. Isto tako, u jednom telefonu možete koristiti i svoj poslovni i svoj privatni broj. Mogućnosti korišćenja dve SIM kartice na modelima Galaxy S10e, S10 i S10+ omogućavaju lako korišćenje dve telefonske linije. Ako vam nisu potrebne dve SIM kartice, ubacite microSD karticu u hibridno ležište da biste povećali memorijski prostor.

Dve slike Galaxy S10 plus ekrana prikazanog sa strane. Na biznis strani je žena koja radi na Galaxy S10 plus telefonu u kancelariji. Na privatnoj strani je ista žena obučena ležerno koja nosi kafu i koristi njen Galaxy S10 plus. Dve slike Galaxy S10 plus ekrana prikazanog sa strane. Na biznis strani je žena koja radi na Galaxy S10 plus telefonu u kancelariji. Na privatnoj strani je ista žena obučena ležerno koja nosi kafu i koristi njen Galaxy S10 plus.

*SIM kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost Dual SIM usluga zavisi od države ili operatera.

MOGUĆNOSTI POVEZIVANJA

Izvanredne mogućnosti povezivanja vašeg poslovanja.

Pristupajte vezi naredne generacije uz Galaxy S10e, S10 i S10+. Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6, povezujući se pouzdano i bezbedno čak i na javne mreže u prostorima koji su prepuni ljudi, kao što su hoteli ili aerodromi. Kad ste van Wi-Fi dometa, neprimetno prelazi na LTE koji podržava izvanredne brzine prenosa podataka do 2,0 Gb/s.

 • *Dostupnost podrške za Wi-Fi 6 zavisi od države ili regije.
 • *Stvarna brzina zavisi od države, operatera i korisničkog okruženja.
Galaxy S10 plus u horizontalnom režimu prikazan iz levog ugla, sa ekranom koji je prikazan kao da lebdi iznad uređaja i sa ikonicom Ultrasonic senzora otiska prsta na ekranu. Galaxy S10 plus u horizontalnom režimu prikazan iz levog ugla, sa ekranom koji je prikazan kao da lebdi iznad uređaja i sa ikonicom Ultrasonic senzora otiska prsta na ekranu.

Bezbednost

Pošto radite fleksibilnije i sa sve više saradnika, bezbednost podataka kompanije nikada nije bila važnija. Zahvaljujući naprednoj ultrazvučnoj detekciji otiska prsta ugrađenoj direktno u ekran i platformi Samsung Knox, garantuje se nenadmašna bezbednost. Možete bezbedno da delite informacije sa kolegama i klijentima.

ULTRAZVUČNA DETEKCIJA OTISKA PRSTA

Ultra bezbednost pod vašim prstima.

Revolucionarni skener otiska prsta ugrađen je u displej i šalje ultrazvučne impulse da bi detektovao otisak vašeg prsta prislonjenog uz staklo, što znači da je praktično nemoguće prevariti ga. Koristi se brzo i lako, pa možete pristupiti datotekama i baciti se na posao u tren oka. Bezbedan je i osigurava da vaši osetljivi podaci ne dospeju u pogrešne ruke.

Prst koji dodiruje Infinity-O ekran sa simulovanim ljubičastim pulsevima emitovanim od strane Ultrasonic senzora otiska prsta. Prst koji dodiruje Infinity-O ekran sa simulovanim ljubičastim pulsevima emitovanim od strane Ultrasonic senzora otiska prsta.
 • *Skener za ultrazvučnu detekciju otiska prsta dostupan je samo kod modela Galaxy S10 i S10+. Galaxy S10e ima skener otiska prsta koji se nalazi u dugmetu za uključivanje.
 • *Korisnički interfejs skenera za otisak prsta simuliran je radi ilustracije.
SAMSUNG KNOX

Zaštita najvišeg nivoa za svet otvorene komunikacije.

Samsung Knox pruža višeslojnu zaštitu ugrađenu i u hardver i u softver. On čak pravi zasebno područje memorije telefona radi čuvanja privatnih i poslovnih podataka. Gde god išli i šta god radili možete se pouzdati u to da će vaši poslovni podaci ostati bezbedni uz vrhunsku zaštitu kojom se lako upravlja.

Slika Galaxy S10 plus telefona prikazanog iz ugla na kome se nalazi Bixby dugme i dugme za regulisanje glasnoće. Ekran je okrenut, uklonjen kako bi prikazao 5 slojeva Samsung Knox-a koji je ugrađen u čip. Između telefona i ekrana je tekst koji opisuje slojeve: Hardware Root of Trust, Knox kontejner, SE za Android, TIMA i Samsung verifikacija. Slika Galaxy S10 plus telefona prikazanog iz ugla na kome se nalazi Bixby dugme i dugme za regulisanje glasnoće. Ekran je okrenut, uklonjen kako bi prikazao 5 slojeva Samsung Knox-a koji je ugrađen u čip. Između telefona i ekrana je tekst koji opisuje slojeve: Hardware Root of Trust, Knox kontejner, SE za Android, TIMA i Samsung verifikacija.
JEDNOSTAVNO I LAKO UPRAVLJANJE

Primenite i upravljajte paletom svojih uređaja sa lakoćom.

Svaka kompanija ima sopstvena očekivanja od svojih uređaja, a uz rešenja Samsung Knox se lako upravlja uređajima zaposlenih kako bi se ispunila ta očekivanja. Možete čak i daljinski da konfigurišete uređaje ili primenjujete ažuriranja bez potrebe za fizičkim povezivanjem sa uređajem ili njegovim ručnim dodavanjem. Rešenja Samsung Knox povećavaju vašu radnu efikasnost, od početnog konfigurisanja uređaja do neprekidnog upravljanja njima.

TEHNIČKA PODRŠKA

Samsung tehnička podrška za korporacije.

Tehnička podrška za korporacije osigurava da vaša kompanija bude opremljena neophodnom stručnošću koju pružaju Samsung inženjeri za mobilne tehnologije. Naši stručnjaci su spremni da sprovedu proaktivnu procenu, pruže pouzdanu podršku, rukuju eskalacijama različitih vrsta i nivoa, kao i da prilagode rešenja jedinstvenim potrebama vaše organizacije.

Slika muškarca i žene koji sede za stolom. Muškarac drži Galaxy S10 plus u rukama. Slika muškarca i žene koji sede za stolom. Muškarac drži Galaxy S10 plus u rukama.
ENTERPRISE EDITION

Kompletno rešenje za mobilnost korporacija.

Galaxy S10e i S10 Enterprise Edition podržavaju složene potrebe korporativnih klijenata u pogledu efikasnosti. Uz njega stižu usluge Knox Configure i Samsung E-FOTA i obezbeđuju se 4 godine bezbednosnog održavanja i 2 godine garantovane tržišne dostupnosti. Sada možete obezbediti podsticaj svom poslovanju kombinovanjem moćnog i jednostavnog upravljanja uređajima, podrške u vidu prilagođenih partnerskih rešenja, mogućnosti prilagođavanja i vrhunske bezbednosti.

Galaxy S10e se nalazi ispred Galaxy S10 telefona, oba prikazana iz ugla na kome se nalazi dugme za uključivanje. Oba telefona imaju prizmatičnu S10 grafiku na ekranu. Na Galaxy S10e strani je prikazan tekst: Podrška, Zagarantovana dostupnost (2 godine) i Sveobuhvatne bezbednosne zakrpe (4 godine). Galaxy S10e se nalazi ispred Galaxy S10 telefona, oba prikazana iz ugla na kome se nalazi dugme za uključivanje. Oba telefona imaju prizmatičnu S10 grafiku na ekranu. Na Galaxy S10e strani je prikazan tekst: Podrška, Zagarantovana dostupnost (2 godine) i Sveobuhvatne bezbednosne zakrpe (4 godine).

*Enterprise Edition dostupan je samo kod modela Galaxy S10e i Galaxy S10.

Istražite modele Galaxy S10e, S10 i S10+ naredne generacije.