VRF Kaseta

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Ravnomerna i efikasna kontrola klime

Samsung kasetne jedinice obezbeđuju neverovatnu pokrivenost, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju koristi izuzetno su tihe i energetski efikasne.

Optimalni protok vazduha za visoke plafone

Četvorosmerna kaseta obezbeđuje izvanrednu pokrivenost u prostorijama sa visokim plafonom. Funkcija podešavanja brzine ventilatora može da se koristi u prostorijama do 3,5 m visine, dok je za prostorije do 4,6 m visine pogodan režim „Visoki plafon“.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Četvorosmerna kaseta

Moderna i snažna

Četvorosmerna kaseta S (600 x 600) je pouzdano i praktično rešenje koje efikasno radi i dostupno je u bogatoj ponudi dezena koji će se uklopiti u svaki enterijer.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Četvorosmerna kaseta S

Elegancija i udobnost

Ova jednosmerna kaseta zadovoljava i praktične i estetske potrebe svojim jednostavnim dizajnom i efikasnim hlađenjem. Njegova vrhunska tehnologija lopatica obezbeđuje visoke performanse i jednostavno upravljanje bez kompromisa.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Jednosmerna kaseta

Sjajan učinak u uskim prostorijama

Sa kompaktnim i tankim okvirom, dvosmerna kaseta se savršeno uklapa u dugačke i uske prostorije sa ograničenim mogućnostima instalacije. Ovaj sistem nudi snažno i trenutno hlađenje i zagrevanje.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Dvosmerna kaseta

Pogledajte ceo asortiman kasetnih jedinica

Samsung klima uređaji Klima Kasete – asortiman

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama