NZ5000H Ugradna ploča sa Flex zonom, 7,2 kW

NZ64H57477K/EO
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 232ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Vrsta okvira Nerđajući čelik
Boja CrnaCrna
Uredite

The item is in the cart.

Ugradna

Tip modela

Da

Zaključavanje za decu

4 EA

Broj ringli

600x520x56 mm

Neto dimenzije (ŠxVxD)

Kuvajte više zajedno

Samsung NZ5000 indukciona ploča za spremanje hrane ima fleksibilnu zonu, koja je velika otvorena površina četvorougaonog oblika na ploči posebno osmišljena za istovremeno spremanje više jela. Na njoj istovremeno mogu da se koriste šerpe i lonci različitih oblika i veličina, a dovoljno je fleksibilna da primi i veliko posuđe. Sa njom priprema velikih, porodičnih obroka postaje daleko lakša.

Kuvajte više zajedno

Jednostavno predzagrevanje posuđa

Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Ready Pan koja vam omogućava da brzo zagrejete vaše posuđe jednim jednostavnim dodirom. Umesto da ručno da podešavate predzagrevanje i temperaturu spremanja hrane, kada koristite funkciju Ready Pan ona odmah povećava nivo toplote tokom 50 sekundi kako bi se posuda brzo zagrejala, a potom automatski smanjuje temperaturu na umeren nivo (nivo 9) koji je najčešće koristi prilikom spremanja hrane.

Jednostavno predzagrevanje posuđa

Visoka toplota u tren oka

Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Quick Start, koja smanjuje broj koraka i vreme potrebno da započnete pripremanje hrane tako što odmah obezbeđuje visok nivo toplote. Kada izaberete ovu funkciju, zona za spremanje hrane odmah počinje da zagreva hranu na maksimalnu temperaturu od †15†, koja se potom može postepeno smanjivati. Time je eliminisano uobičajeno čekanje koja postoji kada morate da povećavate nivo snage od „0“ naviše.

Visoka toplota u tren oka

Isključivanje jednim dodirom

Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Quick Stop, koja odmah smanjuje rizik od nezgoda. Možete odmah da isključite zone za spremanje hrane jednim dodirom prsta kako bi jelo u vašem posuđu prestalo da ključa ili kako vaši tiganji ne bi zagoreli. A ako morate da izađete iz kuhinje, funkcija Quick Stop vam garantuje da možete bezbedno da odete, bez briga.

Isključivanje jednim dodirom

Kontrola korak po korak

Samsung NZ5000 indukciona ploča ima jednostavan korisnički interfejs (UI) koji vam na svakom koraku pokazuje šta radite, pa možete bez napora da pojednostavite način na koji spremate hranu. Kao i kod drugih potrošačkih sistema, operacije uvek idu logičkim sledom s leva nadesno tako da više nikada nećete gubiti vreme tražeći odgovarajući taster koji treba da pritisnete kako biste prešli na sledeći korak.

Kontrola korak po korak

Intuitivna kontrola temperature

Ekstra široka i intuitivna klizna kontrola na Samsung NZ5000 indukcionoj ploči omogućava vam brzu i preciznu kontrolu temperature za vaše kulinarske čarolije. Možete jednostavno da dodirnete i povučete prstom preko LED kontrolnog panela kako biste odmah odredili ili prilagodili nivo toplote za svaku zonu za spremanje hrane jednim jednostavnim pokretom. S obzirom na to da su kontrole skoro dvostruko šire nego kod konvencionalnih kontrola, sada možete veoma precizno da zadate svoja podešavanja.

Intuitivna kontrola temperature

Bezbednije za decu

Kako bi se maksimalno povećala bezbednost u kuhinji, opcija Child Safety Lock sprečava čak i najodlučnije dete u njegovoj nameri da aktivira grejnu površinu. Jednim jednostavnim dodirom tastera, kontrolni panel može potpuno da se zaključa tako da postaje nemoguće slučajno ili namerno uključiti ploču – čime se smanjuje rizik od opekotina na dečjim rukama.

Bezbednije za decu

Automatski bezbednije

Sigurnosno isključivanje vam donosi mir. Ova opcija automatski isključuje zone za spremanje hrane ako se nešto predugo zagreva na ploči ili ako podešavanja nisu menjana tokom određenog perioda. Dakle, kada ste zauzeti druženjem sa prijateljima i porodicom, postoji manja šansa da dođe do skupih ili opasnih nezgoda.

Automatski bezbednije

Efikasna upotreba toplote

Uključuje dvostepeni indikator preostale toplote, tako da možete bezbedno i efikasno da koristite preostalu toplotu. On će vam jasno pokazati †h† ako je zona za spremanje hrane toplija od 45°C i da može i dalje da se koristi za spremanje ili †H† ako temperatura prelazi 60°C. Indikator će se isključiti kada površina bude hladna i bezbedna za dodirivanje.

Efikasna upotreba toplote
 • Ugradna Tip modela
 • Da Zaključavanje za decu
 • 4 EA Broj ringli
 • 600x520x56 mm Neto dimenzije (ŠxVxD)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 1ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.